reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej:-)
DZiekujemy bardzo za mile slowa i komentarzyki na NK:happy:
Ja jakos ostatnio mam problemy ze skupieniem uwagi..zwlaszcza z rana:crazy::tak::-D
wiec lepiej potem tu zajrze i cos naklikam sensownego...mam nadzieje:-D;-)

A wiec..do potem babeczki:happy2:

reklama
Czesc:-)
David dzisiaj w pelni rozpoczal wakacje:-Dspal do 8:szok:moze nawet by i jeszcze pospal,ale J juz mu sie wpychal do wyra i bylo po spaniu:baffled:

Pogoda faktycznie dobijajaca,ale tak i tak zaraz wyjde z Davidkiem na dwor,niech sobie pochodzi po kaluzach:tak:
Ale jeszcze bardziej dobijajace jest to ze w Pl zapowiadaja na nastepny tydzien deszcze:wściekła/y:caly tydzien:wściekła/y:I kiedy ja pojde na ta plaze?:dry::sorry2:

SYLWIA-no juz,juz zaraz bedziemy:-DBiedna Olivka:-(pewnie przez ten upal.
Buziaki dla mojej ksiezniczki kochanej:tak:

ROKSANNA-za gierki dziekuje:-Dprzy moim zawirusowanym laptopie bym pewnie w wszystko przegrywala:-D

hejka,
ja tylko powiem ze jeszcze zyje:-D:-Dale jakos nie mam weny do pisania,dzisiaj wstalam i ubralam sie i caly czas leze,dobrze ze mlody laskawy i sam jakos sie zabawial a teraz kimie.a ja jak smela jakas,nieuczesana,normalnie :szok::szok:moze pozniej cos klikne,ale nie wiem.jakby co to doris-milego wypoczynku i pozdrow siorke:-)

czesc babeczki
ja ciagle wracam do normalnosci/koniec urlopowania/ ale cos ciezko mi to idzie. lenia mam na maxa, ciagle sprzatam, piore, prasuje i gotuje. a jestem taka spiaca, ze ledwo siedze:-( hmmmm napilabym sie lamke winka:zawstydzona/y::-) tak dla energii:-):-)
doris78-z moja nikola to w polsce ciezko bylo, nie raz sie we mnie gotowalo:wściekła/y: za duzo sobie pozwalala, ale teraz po powrocie jest lepiej. slucha sie , bo wie, ze jestesmy hahahah :-) "sam na sam" a jak czasmi to nie pomaga to mowie do iej ze powiem tacie i chodzi jak w zegarku. czesto jest tak ze mowie do niej z 20 razy a ona to ma w tyleczku-no i wtedy interweniuje R. niewiem dlaczego, ale jak R cos do niej mowi to ona go slucha-on nigdy na nia nie krzyczy(czesciej ja).

wczoraj nikola miala 39.1':-( dzis nawet na basen nie pojechalysmy. caly dzien w domku:-( ale wiecie co:-) moze mnie wysmiejecie, ale ciesze sie ze wrocilam do anglii-mialam juz dosc tych strasznych upalow/ani spac, ani oddychac i po kilka razy sie przebierac/ nikola ciezko znosila te upaly:-( i pewnie teraz to odchorowuje.

aaaa jutro w tej szkole co chodze na play grupy jest SALSA NIGHT 17-19. tance, jedzenie itd. jak macie ochote to zapraszam:-D info na priva lub gg:tak:

Czesc Babeczki:-)

Widze cos pusciutko tu dzis...
Ja tez dopiero teraz mam chwilke Gwiazda spi a moj jest na pilce:tak: a ja sobie siedze w samotnosci i popijam herbatke:-D
Dzionek zlecial nam przyjemnie i szybciutko bylysmy u kolezanki gdzie byla druga kolezanka:-Di tak sobie kawkowalysmy:tak::tak: Normalnie ja od przyjazdu dzien w dzien gdzies laze normalnie wstyd ze w domu nie usiedze:-p no ale jak juz kiedys pisalam nie lubie sie nudzic sama w domu:no: Mala bynajmiej ma towarzystwo no i ja moge w milym towarzystwie napic sie kawki:tak:
No a na dodatek jutro tez wychodne:-D:-D

agnieszkauk moja niunka tez reaguje jak mowie ze tata idzie:-D a tez przeciez nigdy nie zrobil nic czego moglaby sie bac:tak:widocznie do ojcow czuja wiekszy respekt:tak:mamusie zawsze oczko przymkna:-p:tak:
zaneta ja jak nigdzie z domu nie wychodze tez wygladam jak idz stad i nie wracaj:-D:-D domowe laszki jakis kucyk na glowie i tak sobie przebimbam caly dzien:-D
Sylwiam juz sie tak nie mmartw siostra prawie w samolot juz wsiada z dzieciaczkami wiec niedlugo sie zacznie:tak: Biedna Olivka no niestety takie upaly nie sa zbyt dobre dla dzieci:no: buziaczki dla malej gwiazdeczki:tak: i korzystajcie z pogody bo odkad ja zakonczylam urlop w Pl to slonca tu nie widzialam:no:
Doris udanego wypoczynku w Pl spokojnej i bezpiecznej podrozy:tak::tak:
Kasia ta lyzeczka to moja:tak:

Dobra uciekam zaraz P wroci trzeba mu jakas kolacyjke uszykowac i kulululu:tak:
Dobrej nocki zycze Wam i maluszkom:tak:

Witam z wieczora:tak:.
u nas dzisiaj nic ciekawego się nie wydarzyło :no:.Więc nie mam o czy pisac.
roksanna możemy sobie podac rękę :tak:.Ja też myślałam ze Krystian był dzisiaj ostatni dzień w przedszkolu a tu niespodzianka :tak::-D.Jeszcze jutro trzeba isc:tak:.
agaam no to Ci zazdroszczę ze jesteś taka zajęta bo u mnie w okolicy nudy.Nie mam z kim kawki wypic:-(.A łyżeczkę oddam przy okazji:tak:;-).
Doris78 dużo słoneczka życzę i udanych wakacji:tak::-).
sylwia.m zdrowka dla Olivki i dużo cierpliwosci do Marcelka życzę :tak:;-).
agnieszkaUk dla twojej małej też dużo zdrówka:tak:.A Ty znalazłaś opiekunkę dla małej?Wracasz do pracy na pełen etat ?
Uciekam pa:-).

hej:-)
Dzis chyba zapowiada sie ladny dzien:happy2:
My wyprawilysmy naszego tatusia do pracki i zaraz same zjemy sniadanko i ruszamy.Trzeba dzis oplaty porobic i na male zakupki sie wybrac:happy2:>musze sobie kupic jakis fajny dres i buty sportowe bo zaczyna mnie wszystko uwierac:tak::-)
Zycze dziewczynki milego ,pieknego dnia i super humorkow:happy:
potem zajrze:tak:
ZANETA-mowilam,ze prawie leb w leb idziemy;-);-);-):-D:-D:-Dbuzka

Czesc:-)
Witam sie i zegnam z Wami moje Drogie Kolezanki:tak:
Zaraz jedziemy Po Kubusia ,na obiad i ruszamy w droge:tak:
Ale luzik mialam z bagazami:-)

Tym co zaraz wyjezdzaja tez zycze udanego urlopu i pieknej pogody,a Tym co tutaj zostaja tez zycze ladnej pogody:-)

Dzieki za zyczonka i za pozdrowienia dla Sylwii:-)
Pa pa pa pa pa pa pa pa pa

reklama
Witam panie:-).
Za oknem pogoda średnia ale bywało gorzej więc nie narzekam:tak:.
U nas kiepsko ostatnio dzieciaki śpią w nocy Oli budzi się po kilka razy i marudzi:wściekła/y:.A Krystian urządza sobie wędrówki do naszego łóżka i muszę go odnosic :dry:.A sporo juz waży i czasami ledwo co go niosę :sorry2::szok:.No ale co zrobic:dry:.
agaam tak mi się przypomniało że pytałaś jak tam Oli po spotkaniu z twoją małą.Spoko guzów rak silny z niego chłopak:tak:;-).Jeszcze trochę i stanie na nogi to jej pokarze :tak::-D:-D;-).
Graziullxxx ja to chyba szybko twojego brzuszka nie zobaczę :-:)dry:.
roksanna a jak tam u Matyldy ostatni dzień przedszkola?U Krystiana w przedszkolu wydawało mi się dzisiaj jakoś tak pusto chyba nie było wszystkich dzieci:baffled:.
jstysiak a Ty gdzie jesteś leniu?

Do góry