reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam babeczki:-)
Ja tez juz na nozkach od 6.30:crazy:Mala znow zaczela tak wstawac..a co gorsza nie chce sie bawic u siebie jak wstanie ,tylko wola isc mami..no i koniec!musze ja brac i buszuje po domu od switu:szok: Stanie przy Tv i wola -kubus-to trzeba jej z twardego puscic Puchatka,a za 10 min juz jest przy kompie i znow -pa pigg....czyli peppa pig na tapecie:szok:oszalec mozna.Ja sie jesz polozylam na chwile a ona ogladala..no i przy tym zdjela pizamke ,pampka i ubrala moje buty sznurowane do kostek:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Wczoraj sprzatalam ,a potem pojechalismy na obiad,ale byla duza kolejka,A.czekal zeby zamowic,a ona w tym czasie szalala,nie bylo wolego High chair i nie moglam jej upilnowac,zabrala ze stolu ludziom picie ,a potem zobaczyla kawalek miesa na podlodze i chciala zjesc:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok:daje czadu:crazy:;-)
Dzis na basen sie wybieramy ,bo coz innego robic przy takiej pogodzie:baffled::tak:
Co do wyprzedazy z Nexta-to my bylismy w tamtym roku kolo 10 i guzik bylo!!:szok:Trzeba tylko o swicie:tak:;-)
KASIA-to jest najlepszy pomysl -kupno online..tylko czy wyprzedaz obowiazuje..:szok:Nie mam pojecia:no: Zreszta,ja to moze bym cos kupila sobie i malej,ale A.to zawsze poszkodowany...wsz.male na niego,jak z mlodszego brata,zawsze ma problem z zakupami biedak:baffled::tak:
ANIA<DORIS<ROKSANNA-fajnie ze zakupki udane:happy:
Ide dziewczyny sniadanie robic,buzka ,milego odpoczynku:happy:

reklama
Dzień dobry wszystkim!!!

Widzę, że dziś prawie wszystkie wstałyśmy o podobnej porze. My o 6.40. Ale to i tak dobrze bo przeważnie Adam budzi się o 6:baffled:
Pogoda cudna. Szkoda gadać:crazy: Niedługo wybieramy się na Foster Sqare a potem idziemy do znajomych na kawkę.

Doris- właśnie miałam wczoraj pytać jak te spodnie. Ciesze się, że są dobre. Filip ma takie same i jestem bardzo z nich zadowolona. Nosi je tylko "od świeta" bo szkoda by było żeby je zniszczył. Co do zwrotów to ja mam tylko 2 rzeczy- moje jeansy i spodnie Filipa (nie dość, że krótkie to jeszcze strasznie szerokie w pasie:wściekła/y:).
Graziul- ale rozrabiara z małej. Ale przynajmniej macie wesoło:sorry2:
Kasia- jak chcesz to Ci odsprzedam moje spodnie. Troche sobie je zwężysz i jeszcze doszyjesz jakąś falbankę do nogawek bo kupiłam Petite:-D:-D:-D Co do wyprzedaży on-line to jest to dobry pomysł ale ja wole na żywo. Z tymi rozmiarami w Next to różnie bywa a jak zobacze to przeważnie wiem czy będzie dobre czy nie. Dużym plusem jest , że na stronie Nexta wyprzedaz zaczyna się o 8.
Agaam- widzę po suwaczku zębowym, że Vicky ostatnio przybyło duuużo nowych ząbków. Eh to polskie powietrze;-)

Koncze bo moja marudka marudzi. Miłęgo dnia życze. Pa pa

Ostatnia edycja:
Dzien dobry niedzielnie:-)

U nas tez zapowiada sie nudny dzien,pojedziemy tylko na kulki,niech sie chlopacy wyszaleja i musze jechac do sklepu po kurczaka,bo kupilam w piatek i nie zwrocilam uwagi na date i juz jest smierdzacy:wściekła/y::wściekła/y:

GRAZIUL-moj J tez ma taki sam problem jak twoj A:-D:-Dwszystko jest na Niego za male,spodnie to juz szuka juz pare miesiecy:szok::szok:pewnie w Pl dopiero kupi:sorry2::dry:
ale w next mi sie udalo mu kupic spodenki ,rozmiar 40:-D:-D

AGAAM-ja zwracam krotkie spodenki bo sie okazalo ze nie sa za pol ceny:-D:-Di kosztowaly 18 f,wiec nie chce takich:no: a bluzka jest w rozmiarze 8 ,ale niestety za duza:baffled::baffled:Chcesz cos z tego??:-D:-D

KASIA8118-a ja sie tylko zastanawiam jak to jest z zwrotami jak kupujesz przez internet??musisz wysylac czy w sklepie mozesz oddawac???

No dobra to sie zbieramy na te kulki pa pa

hej

Ja wstalam o 10 ale nie ma mi czego zazdroscic bo po wczorajszej imprezce moje samopoczucie nie jest najlepsze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Najgorzej chyba bedzie w samolocie- tableteczki trzeba przygotowac:-D

Ania1812- papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa
Zycze wam wszystkiego dobrego i niech wam z gorki leci:tak:;-)
Kasia8118- zdrowka zycze. a z ta wyprzedaza to masz racje - i mozna w sklepie oddawac i wyprzedaz jest- tez sobie o tym pomyslalam bo dla szymcia nic juz nie bylo:no:
Doris78- ja bym chetnie przejrzala twoj towar ale wyjezdzam:-(;-)

Ja juz sie zegnam bo wyjezdzamy o 13- ciesze sie i mi smutno- jakos tak dziwnie- mam nadzieje ze jak wysiade z samolotu i na mnie powieje 30stopni to juz sie tylko bede cieszyc. Do spisania

Cześć dziewczynki.

U mnie po staremu. Byłam na wizycie u położnej. Obadała mi brzuch, pobrała krew itd. Najlepsze, że nie mogła znaleźć dzidzi w brzuchu:p Mała się schowała.
Teraz muszę być w przychodni co 2 tygodnie, a nie co 3. Raz na 2 tygodnie położna, potem lekarz rodzinny. Spowodowane jest to tym, że kiedyś miałam kłopoty z wysokim ciśnieniem i teraz mi je kontrolują.
W sumie lepiej, żeby się przejmowali niż "olali" sprawę.

A tak poza tym to rozmyśliliśmy się co do brania lokatorów. Pomieszkamy sobie sami. Jakoś damy radę, a mieszkać z kolejną obcą osobą, tym bardziej, że zaraz się dzidzia urodzi, jakoś nam się nie chce.

No nic zmykam zająć się obiadem.

Papa.

Hejka dziewczynki
U mnie też pobudka w normalnych godzinach była a nie skoro świt ;-);-);-).
Ampar dasz radę, Ty twarda sztuka jesteś :-p:-p
Monia chyba dobra decyzja z mieszkaniem samemu, szczególnie jak pisałaś dzidzia w drodze. Super że się Tobą zajęli.
Doris Ania a ja jednak nic nie zwracam. Mati przekonała się do butów ja do spodni.:tak::tak:

Boże a ja się lenie. Tyłka mi się ruszyć nie chce nigdzie.

czesc ze slonecznej polski choc dzs pokropilo troszke ale to dobrze bo na sloncu mamy 45stopni wiec troszke sie opalilam calymi dniami jestesmy na dworze caluski kobietki jeszcze 3 tygodnie i bede z wami dla chorowitkow duzo zrdowka i zebyscie mialy fajna pogode bo slyszlam ze pada caluski jeszcze raz

hejka laseczki:-)
ja dopiero jakos znalazlam chwilke zeby cosik naskrobac.nie zgadniecie do ktorej dzisiaj spalismy......uwaga do 10.20:szok::szok::szok::-D:-D:-Dwszyscy!!no ale moj maly poszedl wczoraj o 23,wiec nalezalo sie.pozniej mielismy zamar do chinolka na zarelko skoczyc ale jakos nie moglismy sie zebrac,bylismy tylko na carboot o 12,ale lipa byla straszna.zawsze tam cos fajnego znalazlam a dzisiaj masakra.no a wczoraj,hmmm kurde co ja robilam wczoraj???bylam w b&m,a i w next,ale nic nie kupilam,tylko kalosze mlodemu za 4 funciaki taki fajne krokodyle.pozniej wyszlam z nim na dwor to chodzil dumny jak paw,ale na zjak na zlosc nie bylo zadnej kałuzy:-(.
tynia i wiki-ciesz sie sloncem,bo tu jest lipa:-(zreszta ampar i natalka rowniez,milego wypoczynku.
roksanna1-to super ze sie przekonalyscie do zakupow;-)
monia22310-to super ze wszystko dobrze z wami,my juz niedlugo tez powiemy temu koledze zeby sie wyprowadzil,znaczy sie on juz wie ze bedzie musial,ale A musi jeszcze pokoj pomalowac dla dzieciaczkow.znalazlam fajny wystroj :-)
doris78-jak po kulkach??moj A tez ma problem z ciuchami,ale dlatego ze niski jest,bo jest tylko 3 cm wyzszy ode mnie,i zawsze spodnie sa za dlugie,ale za to w pasie nie ma problemu bo wychodowal beben od piwska:-Di co tydzien gada ze juz nie bedzie fast foodow jadal w robocie,on z dieta ma jak ja,zawsze od jutra:-)
graziul-to wesolo macie z małą,nasz juz powoli tez zaczyna jakies slowa powtarzac,ale przewaznie gada w swoim jezyku,szkoda ze sie wstydzi bo jakby wam pokazal jak tanczy to sie posikac mozna:-D:-Dnawet jak karetka jedzie na sygnale to tancuje w wozku:-D
kasia1881-to dobrze ze juz lepiej sie czujesz,mnie jakos nie lapie nic oprocz dolegliwosci ciazowych,ale zanim urodzilam mlodego to katar mialam prawie co 2 tyg,az nochal czerwony byl:wściekła/y::wściekła/y:
dobra ide mlodemy kapiel naszykowac,bo poszli na gore do sasiadow i chyba zapomnieli ktora godzina,bo o 7 kapanie powinno byc,do jutra laseczki.:-)

hej hej po przerwie ,troche mnie nie bylo ,bo jakos tak weny brak i zrobilismy sobie przerwe od kompa ,teraz sobie robimy wieczorki filmowe :-)i lulu ;-).U nas w sumie nic sie nie dzieje ,za miesiac kolejne usg ,jednak spekalismy i chcemy znac plec dziecka :zawstydzona/y:bo cos mi po glowie chodzi ze bedzie dziewczynka i juz chetnie zabralabym sie za garderobe dla dzidziusia.
graziul -moj Domin tez niegrzeczny sie zrobil ostatnio i takie koncerty potrafi dac jak mu sie cos nie spodoba ze glowa mala :crazy:.I tez kiedys podczas mojej sekundowej niuwagi zjadl chleb kt.ktos wyrzucil dla golebi :laugh2:.
zaneta -my tez dzis wstalismy 0 10:30 ,i tacy wyspani sie pozniej czulismy :-D
kasia -zdrowka !
A ja myslalam ze bedzie juz nowa kolekcja w nexcie i sie grubo mylilam ,bo same ochlapki z wyprzedazy tylko .I juz nie wiem co mam jeszcze napisac :-:)zawstydzona/y:wiec dobrej nocy zycze ;-).

reklama
Witam panie:-).
U mnie bez większych zmian ale muszę się pochawlic że mimo mojego kiepskiego stanu jakieś dziwne mam chęci do sprzątania w ostatnich dniach :baffled:.wiecznie się kręce i coś robie:tak:.Widac taka kiepska pogoda chyba dobrze na mnie działa :tak:.
Jeżeli chodzi o jutro to z mojej strony jak najbardziej aktualne:tak:.Tylko nie wiem czy wy się nie rozmyśliłyście ze względu na moje przeziębienie:baffled:.Ja w każdym razie będę czekała na was od 11.30:tak:;-).
Mam do was takie pytanie może głupie ale wolę byc przygotowana:tak::zawstydzona/y:.Mój Krystian idzie w czwartek ostatni dzień do przedszkola i tak się zastanawiam czy tu się kupuje cos nauczycielom np.tak jak w Pl kwiaty czy coś w tym rodzaju:baffled:.Nie mam pojęcia więc proszę napiszcie jak to było u waszych dzieci w przedszkolu :tak:.
i jeszcze jedna sprawa mam do sprzedania kilka drobnych rzeczy za symboliczne 50p lub maksymalnie 3f dajcie znac jeśli macie kogoś chętnego:tak:;-).
Wanna,rożek,leżaczek z wibracją(dla dzieczynki),przewijak,siedzonko do wanny,zabawkę montowaną do fotelika samochodowego i może coś jeszcze by się znalazło_Ok.uciekam po Krystiana pa:-).

Do góry