reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc wszystkim:-)
Widze ze nie ma chetnych do pisania dzisiaj:-p ale co sie dziwic ladna pogoda to i siedziec w domu sie nie chce. My tez dopiero co wrocilysmy bylysmy sobie z kolezanka na kawce i tak jakos zlecialo. Zaraz tylko musze przygotowac obiadek i dalej na spacerek:tak:

Kasia Dzieki sliczne za wczorajsza goscine, oczywiscie ze bylo bardzo milo:tak::-) A jak Oli zyje po wczorajszej meczarni jaka zafundowala mu Victoria?? nie ma zadnych guzow:-p:-D
Ania mi rowniez jest ciezko przywyknac do mysli ze to byla nasza ostatnia wspolna kawka:-:)-( bedzie nam Ciebie brakowalo na spotkaniach:-(ehhhh buziaki kochana:tak:
Roksanna Ty sie nie martw w co ubrac Mati bo ona sama doskonale bedzie wiedziala co na siebie wllozyc:-D to jest Mala modelka wiec napewno cos wymysli:tak::tak:
agnieszkauk kolegow to tylko pozazdroscic:tak: a jesli chodzi o rozpieszczone dzieci po urlopie to cos o tym wiem:tak: wiec witaj w klubie bo nasz gwiazda jest teraz tak rozpieszczona ze czasami to ciezko ja okielznac:-D ale pracujemy nad tym oby nam sie udalo i Tobie tez tego zycze:tak:

No to czas szykowac obiad bo zaraz na spacerek wychodzimy:tak:

reklama
Cześć dziewczynki.

U mnie bez zmian. Dziś spałam aż do 10, nie chciało mi się w ogóle wstawać. Potem miałam iść na zakupy i zaczęło lać.
Ale teraz się przejaśniło, więc chyba przejdę się na spacerek.

Kasia - jak byś mogła daj mi numer to zadzwonię i się umówimy jakoś z tymi rzeczami.

Roksanna - niezła modelka z twojej córci rośnie:) Mała dama sama wie co chce ubierać.

Agam - moi rodzice już zapowiedzieli, że będą wnuczkę rozpieszczać, także ja też będę miała wesoło.

No teraz zmykam zrobić jakąś kolację.

Ah mam jeszcze pytanie. Jak tu jest po porodzie? Tzn. leży się na sali z innymi kobietami? A dzidzia jest z matką, czy tak jak w pl zabierają na salę noworodków?

Papa

Czeeeeeeesc!:happy:
No i nastala nam pustka na forum:-(Czesc na wakacjach,czesc sie przeprowadza ,Ani juz praktycznie nie ma:-:)-:)-(-BEDZIEMY TESKNIC:-(
A my dzis na scanie bylismy:happy:Wszysto dobrze:happy: Ale rowniez u mnie -jak i u Renuski okazalo sie ze tydzien wiecej jestem-13!:tak: Jak oni to licza,Bog jeden wie!:szok: Polozna i Gp od ostatniej mies.co dalo 12 tyg a scan rzekl 13!;-):-DAle co tam za roznica,nawet lepiej:happy:Wiec termin mi sie odrazu przesunal na wczesniejszy:happy:
No i mam dzis super humorek,bo poczulam sie cudownie ,znow -kiedy ujrzalam maluszka jak wariuje we mnie:tak::happy:
Potem A zawiozl nas do Katariny -bo cale wieki sie nie widzialysmy:szok: I wrocilam dopiero jak on wracal po 17! Takze Katarinka-dzieki za super goscine i calodzienne wyzywienie:happy:
To tyle narazie kobietki,ide kapusiac mojego brudaska ,bo wy7glada jak maly kominiarz po dzisiejszym dniu:szok::szok::-D:-D:-D
pozdrowionka

Czesc:-):-)
U Nas dzisiaj nudny dzien,wiec nie ma o czym pisac:no:siedze i mysle co mam spakowac:tak:
Kuba juz na jest na wakacjach:-Du babci:tak:Juz w sumie do domu nie przyjedzie,bo w piatek jedziemy po Niego do babci i odrazu na lotnisko:tak:

GRAZIUL-super ze wszystko ok z dzidzia:tak:A mi wlasnie wyszlo na scanie o tydzien pozniej:-D

MONIA-dzidzia caly czas bedzie z Toba po porodzie:tak:A Ty spij ile wlezie:-D:-D

AGNIESZKA UK-i jak Nikolka?

Jej kobietki. Ja dopiero co teraz odpaliłam kompa cały dzień dzisiaj wędrowałam i nie było czasu nma internet:tak:.a teraz mi nogi w d ...wchodzą :tak:.Nie wiem czy wiecie ale w Matalanie jest już wyprzedaż i trochę tam dzisiaj kupiłam i jestem zadowolona :tak:.
roksanna jutro u Krystiana w przedszkolu też jest jakaś impreza:tak:.Niby jakiś piknik:tak:.A ty zostajesz jutro z Matyldą w przedszkolu?
A jak to jest dziewczyny w ostatni dzień.Dzieci idą ubrane w mundurek czy jak to chce?
Graziulxxx dzidzia super.widziałam zdjęcie i aż się rozmarzyłam:tak:.
Żaneta twoją dzidzie oczywiście też już widziałam:tak:.Ale wam dobrze:tak:.
Monia zaraz wyślę numer:tak:;-).Dzidzia cały czas będzie przy tobie:tak:.A w Pl dzidzi też mi nie zabrali po porodzie.Cały czas leżałam z Krystianem razem :tak:.
Agaam albo Ania1812 któraś z was zostawiła wczoraj łyżeczkę:tak:.
Nic uciekam się myc bo padam:tak:.

czesc .Ja dopiero teraz zasiadlam przed komputerem .Pierwsze co to musialam umyc dziecko (w wannie okazalo sie ze jednak zwinelam wlasciwego brudasa z ogrodu :-D) .Pol dnia na dworze ,nawet nie pomyslal o mnie :dry:,zabawa na calego :tak:.Z przedszkolem chyba nie bedzie wiekszych problemow zatem .
Graziul-no wlasnie tez nie wiem jak to licza na tym scanie ,ale ja pozostaje przy swoim tygodniu ciazy :-)zreszta roznicy i tak nie ma wielkiej .
Agnieszka - moj Domin tez z Polski zawsze wraca rozpuszczony :crazy:
Wkleilabym zdjecie brzuszka bo juz byloby sie czym pochwalic ale :
1)moj fotograf uwiecznil na pamiatke takze plame na spodniach i metrowa metke od bluzki :angry::-D
2)rozstepy :zawstydzona/y::-(-ktore przewazyly

KASIA8118-tez bylam dzisiaj w Matalanie,ale nic nie kupilam:no:nie bylo mojego rozmiaru:no:zreszta do tej pory nie moge dojsc do siebie po Nexcie:no::-D
No i Kasia do dziela,jak sie tak rozmarzylas:-D:-D
U Kubusia w szkole dzieci przychodza w szkolnych ubraniach:tak:

A na Nk jest wysyp Fasolek:-D:-D:-DFajnie:-D

A mi sie nudzi:baffled:W tv nic nie ma:no:David juz dawno spi,Kubus u babci :tak:Sprzatac mi sie nie chce:-p:-DKsiazki juz wszystkie przeczytalam:-DW internecie wszystko sprawdzone:baffled:

Hejka dziewczynki
Kasia8118 Ja dostałam kartkę że normalnie ma przyjść ubrana, w dodatku jeszcze pani przypominała.
Doris jak Ci się nudzi to podrzucę Ci linki do głupich gierek ;-);-)
Rozumiem że zdjęcia obejrzę na nk?

Hej kobietki:-)

Tutaj znów upał, dzisiaj ma być 35stopni:baffled: Marcel ma rozłożony basenik więc cały dzień będzie się w nim pluskał tylko gorzej z Olivką bo bidulka ma gorączkę od wczoraj:-( Męczy się w tym upale niesamowicie. Poza tym to źle śpi tutaj.
Marcel strasznie niegrzeczny a może raczej marudny, ciągle gada w tonie stękająco - jęczącym, myślę że to z nudów więc z utęsknieniem czekamy na Davida i Kubusia:tak:

No i muszę spadać bo maruder wstał i już jęczy:szok::wściekła/y:

Buziaki dla WAs:-)

reklama
Hej
Sylwia ale Ci dobrze, tutaj u nas dziś pada i zimno.
Kasia8118 wracam do Twojego pytania. Myślałam że to dziś jest ostatni dzień w szkole ale okazało się że jutro też idzie (ostatni dzień) i ma być w mundurku szkolnym a dziś tylko party było i podobno zostają normalnie sami tak jak zawsze. Tyle u mnie w szkole. Teraz to już na pewno.

Do góry