reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam.

Znów mamy piękną pogodę. Zaraz zmykam do ogrodu korzystać ze słonka.
U mnie bez zmian, jak to się mówi stara bieda hihi.

Kasia - ja z chęcią bym wzięła ten bujaczek i kilka rzeczy. Daj znać kiedy byśmy mogły się spotkać.

Renuska - wcale się nie dziwię, że chcesz znać płeć dzidzi ja się doczekać nie mogłam.

No nic teraz zmykam posiedzieć na świeżym powietrzu, bo przez ostatnie dni mało wychodziłam, bo ciągle padało.

Papa

reklama
Czesc Laseczki:-)

Dzis to rozumiem ze taka cisza kazda pewnie na spacerku:tak:
Pogoda nas dzis zaskoczylam i kurcze bylo mi... goraco:-D
My tez dopiero co wrocilysmy z miasta Vicky spi a ja zaraz biore sie za obiad moj dzis zarzyczyl sobie tagiatelle:tak:

Kasia ja sie nie rozmyslilam wiec napewno bede:tak:
Doris a jaka bluzeczke masz? bo spodenkami to nie bardzo jestem zainteresowana bo przed urlopem kupilam sobie wiec nie sa mi juz potrzebne;-)chociaz nie wiem czy w takim razie bluzka tez nie bedzie za duza na mnie? jak myslisz??:sorry2:
Renuska poprawy weny zycze:-p nie dziwie Ci sie ze nie mozesz wytrzymac aby dowiedziec sie plec dzidziusia ja przy drugim tez pewnie bede chciala wiedziec:tak:przy pierwszym bylam twarda:-D
Zaneta nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze moglas tyle pospac:tak: JA dzis mialam pobudke o 5:wściekła/y: za diabla nie chciala zasnac ponownie mimo tego ze bylo widac iz jesst zmeczona:wściekła/y: ale o 7 padla jeszcze na gdzinke uffff ta godzinka mi zycie uratowala:-D Kurcze cos po powroci z Pl mala szybko sie budzi w Pl potrafila spac od godz19 do 8 rano to dopiero bylo cos:tak::tak:
Monia bardzo sluszna decyzja:tak::tak: nie ma to jak mieszkac samemu szczegolnie jak juz jest dzidzius na swiecie. Poradzicie sobie zobaczysz:tak:
Ania tak to prawda Mloda podczas pobytu w Polsce wzbogacila sie o dwa zabki:tak: i wyszly jej bez zadnych dolegliwosci:tak::-) Zobaczysz jak Adasiowi bedzie sluzylo powietrze w Polsce:tak:

Ok Kolezanki czas wziac sie do roboty musze posprzatac w lazience i poukladac troszke kosmetyki bo troche sie juz tego nazbieralo a dzis kupilam specjalny stojak do roznych duperelek lazienkowych:-p No i obiad tez trzeba zrobic bo P wraca z pracy za jakas godzinke:tak: Do spisania:-)

Czesc:-)
A my wlasnie z centrum wrocilismy,ale znowu kasy wydalam:szok:juz wiecej tam nie jade:no:o nie:no:

KASIA8118-ja jutro bede:tak:o ile Agaam sie nie wycofala:tak:
A z tym prezentem dla pani to wcale nie glupie pytanie,bo ja juz zrobilam taka wtope:zawstydzona/y:bo nie wiedzialam:no:
U Kubusia w przedszkola dzieci przynosily dla Pan ,albo kwiaty,albo jakies czekoladki:tak:

AGAAM-na Ciebie jak na moje oko tez by byla za duza,bo niby nosze 8,ale taka wieksza:-D:-D
I juz ja oddalam:zawstydzona/y:bo bylismy w centrum,a ze ja juz w piatek wyjezdzam ,wiec nie wiem czy jeszcze bym miala okazje :tak:

Bylam w Next oddac te rzeczy i przegladalam te wieszaki i powiem Wam ,ze sie iesz ze pojechalam tak wczesnie,bo z rana bylo w czym wybierac a teraz to kompletnie nic:no:
Ja napewno jak bedzie zimowa wyprzedaz tez pojade ,a co tam:-D:-D

RENUSKA-ja tez bym nie wytrzymala,nie wiedzac:no:

Doris78 dzięki za odpowiedz:tak:.jeszcze jutro wypytam się ciebie o szczegóły:tak:.
Renuska ja tez bym raczej nie wytrzymała do porodu:no:.
Monia22310 możemy się spotkac w tym tygodniu albo w następnym:tak:.W przyszły piątek wyjeżdżam i do tego czasu muszę się tego wszystkiego pozbyc a jak mi się nie uda to zabieram te rzeczy do Pl tam zawsze chętny się znajdzie:tak:.
A pogoda dzisiaj niczego sobie:tak:.
Ania1812 jak tam Adaś po szczepionce?

Hej ja tylko na chwilke:tak:

Doris spoko nie rozmyslilam sie:-) tylko czy mam spisywac adres czy doprowadzisz nasz do celu??:-D i o ktorej mam byc u Ciebie??
A teraz uciekam kawke zrobic bo zasne inaczej. Zajrze moze jeszcze wieczorkiem:tak:

Kasia no ja się też wybieram do Ciebie, ale z mojego rejonu chyba sama jade. Musze sobie zaraz obczaić autobusy bo nie zmotoryzowana jestem. Dobrze że mniej więcej pamiętam gdzie wysiąść.

Hej laski
Ja tylko na sekundke ,bo ledwo zyje:-(
Kasia Przepraszam ale Nas nie bedzie:no:a to dlatego ze chorubsko mnie rozlozyło na maxa.alku tez nie najlepiej :no:.
Natalka ,ampar, tynia,aga miłego urlopowania:-)

reklama
Cześć!

U nas dzień strasznie zabiegany. Nogi wchodzą mi w tyłek:baffled:

Kasia8118- dzięki za pamięć. Adaś szczepienie zniósł średio. Przy obu szczepionkach mocno się rozpłakał. No a potem miał jeszcze gorączke. Już nie wspomne jaki z niego maruda:dry: Ja raczej jutro będę. Chyba, że Adam będzie nadal gorączkował albo bedzie mocno padało (będę szła pieszo:dry:).
Ampar- papapapapapapapapapapa. Do zobaczenie wkrótce:-D:-D:-D
jstysiak- zdrówka dla Was dziewczynki
Żaneta- jak Ci dobrze, że mogłaś sobie tak pospać. Zazdroszcze. Mam nadzieje, że w Pl sobie pośpie:blink:
Renuska- oj ja nie wytrzymałabym w niewiedzy:no: Tymbardziej, że łatwiej zaplanować zakupy dla maleństwa jak zna się płeć

Zmykam już bo z moją weną jest dziś cieńko. Mam nadzieje, że do zobaczenia jutro

Do góry