reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna tylko jak mam zupe:tak:wiec jak jest drugie danie to spoko,ale sama zupka:szok:D chyba po zupce to by sie przekrecił:rofl2: pracuje fizycznie i to czasami bardzo ciezko:tak: musi zjesc jak facet,

reklama
Witam ale dzisiaj cichutko :-(.U mnie nudy mąż w pracy do wieczora:-( a małego energia dzisiaj rozpiera mimo choroby:baffled:.Nigdzie się dzisiaj nie ruszam bo dopiero co skończyłam sprzątac a tu zaczęło padac:wściekła/y:.Dobrze że chociaż Ampar wpadła z rana to chłopaki się trochę pobawili :-).Marta84 ja niestety nie chodzę na basen:no:.A do Bradford zapraszamy:tak:.

Witam!
Ja juz po pracy, pogoda do d.....:/. i cisza na forum!
Dzisiaj chyba siedzimy w domu pogoda nas nie rozpieszcza, a i chyba zrobie sobie wagary z collegu bo nie mam weny.Codzienne wstawanie 4.30 mnie doprowadza do sapnia na siedzao:D

'Ide na kawusie pa

Witam wszystkie Mamusie i nie tylko.

Mam na imie Anka i od dluuuuzszego czasu podczytuje to forum, w koncu postanowilam sie zarejestrowac. Jestem pracujaca mama 10 miesiecznej Kirusi, ktora bardzo ale to bardzo lgnie do wszystkich dzieci. Mi samej bardzo brakuje kontaktu z pokrewnymi duszami. Obecnie moim malenstwem opiekuje sie moja Mama, ktora juz niedlugo wraca do Polski.

Mieszkam w Anglii juz 5 lat, a w Yorkshire 3. Obecnie jestesmy w Pudsey czyli ani Leeds ani Bradford.

Szukam Mamus ktore maja czasami ochote spotkac sie w weekend, tylko wtedy mam czas. Pozdrawiam wszyskich bardzo serdecznie.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Czesc dziewczynki!
Myslalam a raczej mialam nadzieje ze sie wreszcie rozpogodzi a tu d...a zbita :confused:
wczoraj cale popoludnie spedzilam na swiezym powietrzu z ksiazeczka i tak fajnie bylo :cool2: dobrze ze udalo mi sie wykorzystac to sloneczko
tyni i wiki mam do ciebie prosbe odnosnie numeru telefonu do fryzjerki ktora robila ci wloski,pokazalam zdjecie mojej mamie no i tez by chciala sobie zrobic,wiec jezeli nie bedzie problemu to wyslij mi na priva :blink:
katin jak sie hubert czuje? wlasnie mi sie przypomnialo jak mnie zaskoczyl stwierdzeniem odnosnie "siuraka" ale sie usmialam :-D:-D:-D
marta84 ja mieszkam w bradford a i tak przewaznie mam za daleko na wszelkie spotkania :baffled:
ania0879 witaj na forum,dziewczyny przewaznie organizuja spotkania w tygodniu malo ktora z nas pracuje :sorry2: a wekendy raczej rodzinne ale kto wie ;-)
sylwia.m jak sie czujesz? odkad nadia sie przekrecila to taka jakby spokojniejsza juz nie wierci sie tak bardzo przed snem a ja tak bardzo to lubilam :-(
kasia8118 ja na poczatku tez mialam zgage ale na wizycie u midwife dostalam recepte na PEPTAC LIQUID mleczko takie jak gaviscon,niezbyt przyjemne w smaku ale naprawde mi pomagalo

hej
Wreszcie mam chwilke zeby napisac- bo wczoraj nawet nie zdazylam napisac tyle naskrobalyscie:szok: Ja zaraz zaczynam sie pakowac bo w piatek rano fruuuuuuuuuuuu:-)
kasia8118- super ze wpadlam bo rzeczywiscie chlopaki sie swietnie bawily:tak:
marta84- wracam za tydzien w piatek wiec juz bedzie mozna sie z kasia i katin i kto jeszcze bedzie chcial wstepnie na rybki i grila umowic:tak: Wedke narazie ma tylko szymon:-D:-D:-D
Ania0879- to niedaleko ode mnie mieszkasz- ja z menston jestem. Witaj. A na caly etat pracujesz?
roksanna1- ten ogon to niestety nie tylko do sklepu sie ciagnie:-D:-D A zobacz ze niektore maja 2 ogony:-D:-D:szok:
bozenam- 4.30:szok: ty idz dzisiaj na wagary:cool2::cool2::cool2:

Dziewczyny mam pytanie: jak placicie za wode? Macie okreslona kwote czy liczniki? My placimy 340f na rok i sasiedzi mowia ze strasznie duzo:szok: Ale oni nie maja dzieci. Jak to wychodzi na rodzine w przypadku licznikow tak z ciekawosci bo moze rzeczywiscie oplaca nam sie zalozyc:confused:

A moje dziecko położyło się spac już dawno temu i jakoś nie może się obudzic:sorry2:.Ania0879 witaj na forum mam nadzieje że często będziesz goscic u nas na wątku i nie tylko;-):-).mojadzidzia widziałam dzisiaj twoje zdjęcia na NK ale Ci brzuszek się powiększył od naszego pierwszego(i jedynego)spotkania:tak:.Super wygladasz ciąża Ci służy;-).Ciekawa jestem jak tam brzuchol Sylwi i Natalki której jeszcze niestety nie poznałam:tak:.A jak się mówi po angielsku zgaga:confused:?Ampar3 jak tam zakupy?

Ampar3 ja mam książeczkę od wody.I mam z góry ustalone na rok ile mam płacic :tak:jak przekroczę kwotę to dopłacam a jak mniej zużyje to mi oddają :tak:.Według moich obliczeń miesięcznie płacisz 28f to trochę dużo ale ja na początku płaciłam jeszcze więcej ponad 30f a pozniej mi zmienili na 20f :tak:.

reklama
dziekuje bardzo za cieple przyjecie:)

Ampar3- niestety pracuje na caly etat, bardzo cierpie z tego powodu:-(; moj maz juz od dluzszego czasu szuka stalej pracy, wiec bylam zmuszona wrocic na caly etat. mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni. pracuje od 9-5- blah!
za wode placimy tyle samo; dwie raty po £168 - chyba tak ostatnio bylo.
Mojadzidzia - wiem ze wiekszosc spedza weekendy w gronie rodzinnym, ale moze czasami zdarzy sie okazja ze ktos ma ochote na spotkanko z kawusia i serniczkiem. czasami mezusiowie przeciez pracuja w soboty;-)
Kasiu8118- postaram sie byc na biezaco, w pracy mamy teraz luz blues! takze bede czesto zagladac.

Do góry