reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Oleska - mojemu Mackowi tak dlugo ropialo, kolo roczku mu dopiero przestalo, krople nie odetkaja kanalika, sa tylko na infekcje, tylko i wylacznie masaz moze pomoc, a tu nie przetykaja, poza tym nie polecam, bo z wlasnego doswiadczenia wiem, ze w koncu sie odetka, trzeba byc cierpliwym

roksanna - alez Ty uzalezniona jestes, w pracy stukasz tu do nas :tak:

BozenaM - ale Was tesciowa rozpieszcza, a z tymi opiekunkami to mysle, ze jakas by sie znalazla, trzeba z nimi indywidualnie ustalac godziny opieki, ile kosztuje to nie wiem, ale one nie sa drogie, kilka funtow za godzine.

doris - u mnie Kuba tez przestal sypiec kolo 2 roku zycia, Maciek spi teraz raz dziennie od 1 do 3 czasami (zwykle niecale 2)

KUbus mi dzis padl o 7, za to z Mackiem meczylam sie do teraz :-( Jestem juz wykonczona, a do piatku jeszcze tak daleko. Podziwiam samotne mamy, jak one sobie daja rade z tym wszystkim.

reklama
oleska mojej wiki tez ropialy oczka i to dwa naraz krople nie pomagaly ale ku mojemu zdziwieniu pomogla woda przegotowana wedlug wskazan lekarza na szczescie teraz jest wszystko ok
roksanna ty kobietko widze ze nie mozesz sie bez nas obejsc to dobrze:-D:-D:-D
a moja wik i nie spala w dzien bo jeszcze sypia prawie codziennie i padla wlasnie teraz szalal jak opetana dzisiaj az bylm w szoku ok dziewczynki koncze pzdrawiam i do jutra :-):-):-)

No a mi Dawid padl o 7,ale ladnie zjadl kolacje i po minucie juz spal:-D:-D
Ale skubany wytzrymal do wieczora,co drugi dzien wlasnie mi nie chce spac.A zdziwiona jestem bo Kuba mi przestal spac jak mial niecale 2,5 roku i wtedy sadzilam ze to troche wczesnie:baffled:no ale jak nie chcial i wytrzymywal do wieczora.
No ale Dawid to nie zaskakuje:szok:no ale wiadomo dzieci sa rozne:tak:
ROKSANA,BOZENA M-ale macie super prace,ze mozena sobie z internetu skorzystac:tak:
TYNIA I WIKI-wedlug mnie w New looku ,niektore rzeczy sa tylko fajne,za to nie fajne sa ceny,troche dla mnie za drogo:baffled:
kasia j-OJ jeszcze w sumie dwa dni i juz lecicie,a lecicie z rana ,czy z wieczora??
BOZENA M-ja raczej na kulki jezdze z rana,albo w weekend:tak:bo wiesz popoludniu moj Kuba ma juz obowiazki,nauka......

czesc kobietki widze ze wszystkie jeszcze spia wstawa szkoda dnia:-):-)ja przy kawce porannej dzis sie zapowiada sloneczny dzien to super wiec moze spacerek dzis zalicze :-D:-D:-D

Witam wszystkie koleżanki
Nie śpią, nie śpią :-D:-D:-D:-D. Zaglądałam wcześniej ale mi się jakoś nie chciało pisać. Tynia a może chcesz się przejść do Lidla bo nie mam nic na obiad.

Hej
Tak myslalam, ze nikt mnie nie odwiedzi.... No nic nastepnym razem moze ja zawitam do Bradford. Czy ktoras wybiera sie moze na basen???
Pogoda faktycznie zapowiada sie ladna,gdyby jeszcze nie wialo. Spadam na zakupy a tak mi sie nie chce.

Najgorsze w tych wyprawach do sklepu jest to że zawsze ogon się za nami ciągnie.:-D:-D:-D:-DAlbo przed nami w wózku :-D:-D:-D Najbardziej z zakupów ja nie lubię wychodzenia z domu.:no::no::no:

witam
Marta84 dobry pomysł ,musisz przyjechac do nas:tak:
Roksanna ja juz lidla zaliczyłam:-D ale dalej głowie sie co ugotowac:-D
chyba piczarkowa i jaks gulasz:-p

reklama
Do góry