reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 dzieki za komplement :zawstydzona/y: zgaga po angielsku to 'heartburn'
ampar3 my tez mamy ksiazeczke i tutaj akurat placimy tylko 240za rok ale w poprzednim mieszkaniu mielismy 560!!!! nie wiem od czego to zalezy,ja nawet nie wiedzialam ze tyle placilismy bo wszystkie oplaty robila moja mama ja dawalam swoja czesc,az do momentu jak zobaczylam ksiazeczke i szczena mi opadla do kolan ale to bylo zaraz przed przeprowadzka wiec juz sie tym nie interesowalam :dry:

reklama
Ania0879 - witamy na forum! Zamiast nas podczytywać mogłas pisac od razu, :cool:, ale ja zanim zaczelam pisac tez laski podgladałam kilka dzionków:p

Ampar - wagary dziisja na 100%, juz siedze wykapciana i nie zamierzam nigdzie ruszac swojej zmeczonej, wielkiej p.....:-D:-

Dtylko o 22 po meza do rpacy. BIedny podkad teraz jezde to nie widzi samochodu tylko an weekend:-D:-Di do rpacy ja zabieram.Marcel dziisaj stwierdził, że tata sobie musi kupic nowe autko:D
A co do wody to my płacimy 22Ł/miesiecznie, a na starym mieszkaniu placilam ponad 30:baffled::wściekła/y:, ale to zalezy ponoc od instalacji, od dzielnicy i z jakiego okregu pobierna jest woda, tzn źródełka.Tak nam tłumaczyli kiedys jak byli spisać licznik.;-)
Ampar- czekam na odrobinke słoneczka z Waszej wspanialej podrózy]

Kiedy robicie jakies spotkanko, tylko prosze o popołudnie,,,,,ale wymagajaca jes:tak:tem

Ania0879 to fakt że czasami mężowie pracują w soboty a nawet w niedziele:tak:.My czasami organizujemy takie spotkania całymi rodzinami:tak:.Idziemy na obiadek a pózniej na kulki fajna sprawa my babki mamy okazje sobie pogadac dzieciaki się wybawią a faceci też się nie nudzą bo maja męskie towarzystwo:tak:;-).Czas może by pomyślec o takim spotkaniu bo dawno już nie było:-).

W koncu na chwile moge przysiasc. Chlopaki sie bawia i jak na razie 10 min tobez awantury :tak: A z pogoda nie przesadzajcie, nie jest najgorzej, udalo mi sie do szkoly dojsc dwa razy i wrocic i bylam sucha :-D

BozenaM - u mnie tez tak jest, na razie ja glownie jezdze, bo B mial calkiem blisko do pracy, na rowerze zapychal :-D oj, teraz jak sie przyzwyczaisz, to pozniej bez samochodu bedziesz sie czula jak bez rak

Ania - witaj na watku, czasem organizujemy tu wspolne rodzinne spotkania weekendowe, wiec na pewno bedziesz miala okazje sie przylaczyc i poznac nowe mamy

Ampar - ja place podobnie, ale u mnie pralka codziennie chodzi, 4 osoby jak sie wykapia to tez troche wody zejdzie, do tego gotowanie i mycie garow, a kolo ciebie mieszkaja chyba same staruszki, z tego co pamietam, to na o oni maja zuzywac

Cześć Dziewczyny

U nas wyjazd zbliża się wielkimi krokami, Adaś odlicza dni i już nie może się doczekać.
roksana jak wczoraj przeczytał Twojego posta to na początku myślałam że z pracy zwiałaś. Ale Cię forum wciągnęło :-):-):-):-):-)

ampar my mamy licznik i mieliśmy rachunki ok. 110 na 3 miesiące ale jak wyprowadził się nasz współlokator to mamy trochę mniejsze:-)

Ania0879 witaj na forum, pisz często, na pewno będzie okazja żeby się poznać:-)

Witam z wieczora:-):-)

Ja właśnie położyłam mojego niegrzecznego bąbla spac:tak: Już mi prawie na kanapie zasypiał:baffled:

Ania0879 witaj:-) Ja w weekendy przeważnie sama siedzę więc masz jedną chętną na spotkanie;-):-) Jak ma na imię Twoja córka? bo zdrobnienie "Kirusia" nic mi nie mówi:zawstydzona/y:

Mojadzidzia ja czuję się dobrze. W sumie najgorzej to zawsze w nocy bo każdy mój ruch sprawia mi ból:szok::baffled: a jak do tego dojdą jeszcze skórcze w łydkach to już wogóle masakra:wściekła/y: Moja mała też jakoś mało aktywna jest:baffled: albo mi się wydaje albo Marcel więcej szalał:confused:

Ampar tylko świńskiej grypy nie przywieź:-D:-D A za wodę my też płacimy dużo:wściekła/y: Nie pamiętam już ile:zawstydzona/y: Pamiętam tylko, że kiedyś tam mieliśmy nadpłatę to nam zwrócili:tak: i na następny okres naliczyli mniejsze raty:tak:

Kasia8118 Natalka ma najmłodszą ciążę z nas trzech ale brzuchol największy:tak::-D Mi się wydaje że z Mojądzidzią mamy podobne:tak:

Aniu ja tez witam, moj maz czesta pracuje na weekendy wiec tez bede miała czas na spotkanie,ale przeciesz mozna spotykac sie w gronie rodzinnym:tak:dzieci smigaja a my mamy czas na pogawedki:-D
Sylwia ale szybciutko padł synys,teraz nogi do gory i ciesz sie cisza:-D
Bozena ukłon w Twoja strone za odwage;-)ciekawe kiedy mi przyjdzie:baffled:
Ampar 3 ale sie wygrzejesz:cool2:
4Muchy moja Natalko tez juz tylko mowi o wakacjach wPL,a to jeszcze tyle czasu:-(
Mojadzidzia sama sie zaskoczyłam tekstem mojego synka:-Dale bajerant:sorry2::sorry2:

Moj brzdac tez spi:tak: Dzieki za dane co do wody- chyba nie zmieniam na liczniki w takim razie i uzywam do woli;-) bo widze ze podobnie placicie

Wiecie co dostalam prace ta w recepcji i zadzwonilam ze jednak nie chce bo to 5 dni w tygodniu i przed chwila mi zadzwonil gosciu ze daje mi ta na 2 nocki co bylam na rozmowie w poniedzialek no i chyba biore:-p
Kasia8118- zakupy udane- 2 bluzeczki sa:tak:
Sylwiam- na szczescie tam nie zanotowano zadnego przypadku niczego odzwierzecego:-p Tylko klatwe faraona:szok:
kasiaj- ci kolo mnie to parka taka w moim wieku. Oni placa 10f miesiecznie i nie smierdza wiec nie wiem jak to robia:baffled:
Ania0879- a twoj maz czegos konkretnego szuka?

Slonce oczywiscie postaram sie przywiezc :cool2: Dobra ide sie pakowac poki artura nie ma- pojechal zawiezc krolika naszego do siostry

reklama
Bozena Ty prosisz o spotkanie wieczorem a ja odwrotnie :):-D:-D Ania witam na forum i pisz duzo zebusmy Cie lepiej poznaly.:-):-):-)Kurcze niektóre piszá ze brzdace juz spia i same odpoczywaja a przede mna jeszcze 2 godziny, no dobra 1,5:-D:-D:-DDzis musialam smiesznie wygladac, bo parskalam do ekranu. Szczegolnie jak 4muchy myslaly ze zwialam z pracy. :-D:-D:-D Ampar gratuluje pracy. A Ty jeszcze krecilas nosem :-):-):-) Do jutra, bo zaraz przerwa mi sie konczy:no::no::no:

Do góry