reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia.m mam pytanko do Ciebie odnośnie tego pasa ciążowego.Czy jesteś z niego zadowolona i czy on faktycznie jest przydatny czy to raczej strata kasy:confused:?Mam nadzieje że wiesz o jaki pas pytam:baffled:.

reklama
Kasia8118 ja do tej pory mieszcze się w niektóre spodnie sprzed ciąży i właśnie do nich zakładam zawsze ten pas:tak: Niektóre bluzki, które są bardziej opięte przesuwają się do góry podczas noszenia i wtedy jak znalazł jest pas, który zasłania brzuszek cały czas:tak:

A mnie męczy zgaga:-( Macie jakieś złote rady na to cholerstwo??:wściekła/y:

Kasia ja kupiłam na ebayu tylko jeden i to za 6Ł chyba:szok::wściekła/y: dopiero później zobaczyłam, że są w new looku właśnie 3 za 10:baffled:
Z tym, że mój jest z takiego śliskiego materiału, innego niż te w new looku, ale nie wiem czy z lepszego:confused:

My juz po spacerku.....troche wiało, ale mały sie wyszalał jak .....

Dzisiaj maz był z małym w przedszkolu i okazłao si ze jest juz decyzja odnosnie Recepcion dla Marcela od wrzesnia i okazłao sie ze go przyjeli. Maz podpisał dzisiaj papiery i juz:-)Mały sie cieszy ale zapytał dlaczego GO chchemy dac na dłuzej?:baffled:

A wiecie co nam dzisiaj tesciowa upichciła:.....barszcz z uszkami z prawdziwych prawdziwków z PL:), w sumie to na zyczenie Marcela:/:baffled:

Czy któras z WAS mieszka na BD4 West Bowling -Ripleyville?:confused:

Czesc dziewczynki:-)Znowu obecna na chwile wlasnie moja Abi szaleje w wannie a ja lapie chwile oddechu. Nie wiem jak wasze maluchy ale moja to uwielbia wode:tak:
Moja biedna Olivka nadal meczy sie z ropiejacym oczkiem nawet jej krople nie pomogly tylko infekcje zwalczyly :-(i dalej jej ropieje ide z nia w czwartek do lekarza i bede sie upierac na wizyte u specjalisty:angry: wkurza mnie ta sluzba zdrowia tu:angry::angry:
A no i mamy tez problemy z kuba raz na tydzien biedna robi i sliwki raz tylko pomogly:-(
A czy w tym tyg jakies spotkanko sie szykuje?
Na zgage podobno jest dobre mleko;-)

Doris moja Mati spi jeszcze w dzien, czasem nawet bardzo dlugo. Zdarzalo jej sie nawet 4 godziny:szok::szok::szok: BozenaM ja wlasnie z pracy pisze, ja zadnych targetow nie wyrabiam, w pierwsza sobota jak bylam caliem nowa to bylam w pracy i w ta tez zamierzam. A nasza trenerka nawet sie nie pyta tylko jak mowia przez radio ze sa (ciagle zapominam jak to sie naywa) to tylko na nas patrzy. A wracjac jeszcze do tego czeku to ja go juz zalatwilam rano. Podalam pani w okienku w banku w ktorym mam konto. Nie wiem jak bedzie wygladac ten post bo w tym porabanym komputerze w pracy jak naciskam enter to sie wylacza calkowicie do poczatku i pisze teraz bez :):-):-) A teraz musze wracac juz do pracy. Zostalo mi jeszcze 1,5 godzinki.

reklama
Roksanna- widze, ze komp w rpacy sie rpzydaje:]. Ja włąsnie zamierzam jutro skorzystac tez jak sie bd mnudziła:]
Niom u nas niestety jest tak ze musisz miec zrobionego bonusa wtedy sie pytaja czy chchesz isc na overtimy. Ja robie przy kompie skanuje i pakuje "szamciury".....:]:-DNajgorsze ze zapowiada sie z ejutro znowu do 10 bd na kompie a od 10 na manualu:/:no::wściekła/y:

Dziewczynki a co tu taka cisza.
Nie wybiera sie czaem ktoras z WAS popołudniu na kulki na Bd4?!:confused:

Do góry