reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna tylko jak mam zupe:tak:wiec jak jest drugie danie to spoko,ale sama zupka:szok:D chyba po zupce to by sie przekrecił:rofl2: pracuje fizycznie i to czasami bardzo ciezko:tak: musi zjesc jak facet,

reklama
Witam ale dzisiaj cichutko :-(.U mnie nudy mąż w pracy do wieczora:-( a małego energia dzisiaj rozpiera mimo choroby:baffled:.Nigdzie się dzisiaj nie ruszam bo dopiero co skończyłam sprzątac a tu zaczęło padac:wściekła/y:.Dobrze że chociaż Ampar wpadła z rana to chłopaki się trochę pobawili :-).Marta84 ja niestety nie chodzę na basen:no:.A do Bradford zapraszamy:tak:.

Witam!
Ja juz po pracy, pogoda do d.....:/. i cisza na forum!
Dzisiaj chyba siedzimy w domu pogoda nas nie rozpieszcza, a i chyba zrobie sobie wagary z collegu bo nie mam weny.Codzienne wstawanie 4.30 mnie doprowadza do sapnia na siedzao:D

'Ide na kawusie pa

Witam wszystkie Mamusie i nie tylko.

Mam na imie Anka i od dluuuuzszego czasu podczytuje to forum, w koncu postanowilam sie zarejestrowac. Jestem pracujaca mama 10 miesiecznej Kirusi, ktora bardzo ale to bardzo lgnie do wszystkich dzieci. Mi samej bardzo brakuje kontaktu z pokrewnymi duszami. Obecnie moim malenstwem opiekuje sie moja Mama, ktora juz niedlugo wraca do Polski.

Mieszkam w Anglii juz 5 lat, a w Yorkshire 3. Obecnie jestesmy w Pudsey czyli ani Leeds ani Bradford.

Szukam Mamus ktore maja czasami ochote spotkac sie w weekend, tylko wtedy mam czas. Pozdrawiam wszyskich bardzo serdecznie.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Czesc dziewczynki!
Myslalam a raczej mialam nadzieje ze sie wreszcie rozpogodzi a tu d...a zbita :confused:
wczoraj cale popoludnie spedzilam na swiezym powietrzu z ksiazeczka i tak fajnie bylo :cool2: dobrze ze udalo mi sie wykorzystac to sloneczko
tyni i wiki mam do ciebie prosbe odnosnie numeru telefonu do fryzjerki ktora robila ci wloski,pokazalam zdjecie mojej mamie no i tez by chciala sobie zrobic,wiec jezeli nie bedzie problemu to wyslij mi na priva :blink:
katin jak sie hubert czuje? wlasnie mi sie przypomnialo jak mnie zaskoczyl stwierdzeniem odnosnie "siuraka" ale sie usmialam :-D:-D:-D
marta84 ja mieszkam w bradford a i tak przewaznie mam za daleko na wszelkie spotkania :baffled:
ania0879 witaj na forum,dziewczyny przewaznie organizuja spotkania w tygodniu malo ktora z nas pracuje :sorry2: a wekendy raczej rodzinne ale kto wie ;-)
sylwia.m jak sie czujesz? odkad nadia sie przekrecila to taka jakby spokojniejsza juz nie wierci sie tak bardzo przed snem a ja tak bardzo to lubilam :-(
kasia8118 ja na poczatku tez mialam zgage ale na wizycie u midwife dostalam recepte na PEPTAC LIQUID mleczko takie jak gaviscon,niezbyt przyjemne w smaku ale naprawde mi pomagalo

hej
Wreszcie mam chwilke zeby napisac- bo wczoraj nawet nie zdazylam napisac tyle naskrobalyscie:szok: Ja zaraz zaczynam sie pakowac bo w piatek rano fruuuuuuuuuuuu:-)
kasia8118- super ze wpadlam bo rzeczywiscie chlopaki sie swietnie bawily:tak:
marta84- wracam za tydzien w piatek wiec juz bedzie mozna sie z kasia i katin i kto jeszcze bedzie chcial wstepnie na rybki i grila umowic:tak: Wedke narazie ma tylko szymon:-D:-D:-D
Ania0879- to niedaleko ode mnie mieszkasz- ja z menston jestem. Witaj. A na caly etat pracujesz?
roksanna1- ten ogon to niestety nie tylko do sklepu sie ciagnie:-D:-D A zobacz ze niektore maja 2 ogony:-D:-D:szok:
bozenam- 4.30:szok: ty idz dzisiaj na wagary:cool2::cool2::cool2:

Dziewczyny mam pytanie: jak placicie za wode? Macie okreslona kwote czy liczniki? My placimy 340f na rok i sasiedzi mowia ze strasznie duzo:szok: Ale oni nie maja dzieci. Jak to wychodzi na rodzine w przypadku licznikow tak z ciekawosci bo moze rzeczywiscie oplaca nam sie zalozyc:confused:

A moje dziecko położyło się spac już dawno temu i jakoś nie może się obudzic:sorry2:.Ania0879 witaj na forum mam nadzieje że często będziesz goscic u nas na wątku i nie tylko;-):-).mojadzidzia widziałam dzisiaj twoje zdjęcia na NK ale Ci brzuszek się powiększył od naszego pierwszego(i jedynego)spotkania:tak:.Super wygladasz ciąża Ci służy;-).Ciekawa jestem jak tam brzuchol Sylwi i Natalki której jeszcze niestety nie poznałam:tak:.A jak się mówi po angielsku zgaga:confused:?Ampar3 jak tam zakupy?

Ampar3 ja mam książeczkę od wody.I mam z góry ustalone na rok ile mam płacic :tak:jak przekroczę kwotę to dopłacam a jak mniej zużyje to mi oddają :tak:.Według moich obliczeń miesięcznie płacisz 28f to trochę dużo ale ja na początku płaciłam jeszcze więcej ponad 30f a pozniej mi zmienili na 20f :tak:.

reklama
dziekuje bardzo za cieple przyjecie:)

Ampar3- niestety pracuje na caly etat, bardzo cierpie z tego powodu:-(; moj maz juz od dluzszego czasu szuka stalej pracy, wiec bylam zmuszona wrocic na caly etat. mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni. pracuje od 9-5- blah!
za wode placimy tyle samo; dwie raty po £168 - chyba tak ostatnio bylo.
Mojadzidzia - wiem ze wiekszosc spedza weekendy w gronie rodzinnym, ale moze czasami zdarzy sie okazja ze ktos ma ochote na spotkanko z kawusia i serniczkiem. czasami mezusiowie przeciez pracuja w soboty;-)
Kasiu8118- postaram sie byc na biezaco, w pracy mamy teraz luz blues! takze bede czesto zagladac.

Do góry