reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

No u mnie tez juz w koncu spia :-D Musze teraz troche domek ogarnac i sie wstepnie spakowac.

Ampar - no jak to taka mloda parka, to pewnie nie gotuja, wspolnie sie kapia ;-) albo kapia sie w fitness klubie, o ktorej lecisz i z jakiego lotniska?

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
ANIA-Witaj na forum:-):-)Moj maz tez pracuje w weekendu i ma co 5 tygodni wolny weekend albo i nie:-Dwiec ja tez moge sie spotakc :-)
AMPAR-gratuluje pracy:-)
KATIN-ale z Ciebie kochana zonka,ja jak mam zupe to nie robie drugiegio dania,chociaz wiem ze J by chetnie zjadl:-Dale jestem wredna ,wiem:tak:Robie wtedy albo nalesniki,albo je mieso z zupy z jakas surowka ,albo jakas pizze sobie zrobi:confused::confused:
ROKSANA-no by sie przydalo jakies spotkanie:-):-)
KASIA8118-wiesz co ja dzisiaj rano jak jechalam samochodem o tym samym myslalalm ze dawno nie bylo wspolnego obiadu:-D:-D
NATALKA-A Ty gdzie sie podziewasz??
MARTA84-ja planuje isc w sobote na basen,ale ja chodze tutaj w bradford:-)

ania ja rowniez witam cie na forum
ampar gratuluje pracy :tak::tak::tak:
my dziewczyny placimy za wode 10funtow na miesiac i sie kapiemy codziennie:-D:-Dto zalezy tez jaki sie ma ogrodek bo na starym domku mielismy bardzo duzy i na rok wynosilo chyba1200 ale nie jestem pewna

Dobra jedna torba spakowana:rofl2:
Doris78- ja tez czasami tylko zupke robie;-) Nie ma co rozpuszczac;-)
katin- a bo ja tak naprawde sama nie wiem czy chce pracowac. Niby chce ale nie chce;-) No ale 2 nocki to mnie chyba nie zmecza, co? No i ciesze sie bo fajna praca. W sierpniu jade na 25 dni do polski to pewnie i tak mnie zwolnia:-(
kasiaj- lece o 9.30 z leeds-bradford. A ty? Bo tobie tez chyba pasuje z tego lotniska do krakowa, co?
Sylwiam- no co ty? Meksykanie:szok:? tam tylko ruscy jezdza:-D:-D:-D

Paznokcie schna zaraz ide pakowac druga torbe

doris78 jestem jestem :-D nie mialam wogole ochoty pisac moj byly odezwal sie do mnie w niedziele i mam taki metlik w glowie teraz :baffled::baffled:

sylwia no niestety mam brzuch najwiekszy ciekawe jaki bedzie za 2 miesiace :szok: ja tez mam te skurcze w ludkach juz nie wiem co z tym robic :baffled:

ampar3 gratuluje pracy :tak::tak:

Ania0879 witam na forum :-) pisz czesto :tak:

sylwia mojadzidzia a wy liczycie ruchy dzidzki ? bo gdzies czytalam zeby liczyc po 28tc ze jak sie odpoczywa powinno byc 10 na godz ale moja mala czesem rusza sie caly czas a czesem wogole znaku o sobie nie daje albo jeden dzien caly wariuje a na drugi jest juz spokojniejsza i malo kopie to normalne ?

Natalka ja też nie liczę bo u mnie jest tak samo jak u Ciebie:tak: Czasami w ciągu godziny to rusza się z milion razy i czasami przez kilka godzin wogóle:baffled:

ampar - tez lece z leeds-bradford, ale mam o 8.50; to moze gdzies tam w przelocie sie zobaczymy :tak:

natalka - ja tez nie liczylam az tak dokladnie, co jakis czas tylko sprawdzalam czy sie rusza, a to o czym piszesz, to zupelnie normalne, dziecko to tez czlowiek i raz ma lepsze dni, a raz gorsze :-D

Skonczylam kuchnie sprzatac. Jutro juz nie gotuje, nie chce mi sie :-D Zjemy cos na miescie z dzieciaczkami. Zrobilam wczoraj na obiadek zapiekanke, co by zuzyc jak najwiecej z lodowki i wyobrazcie sobie, ze jak dalam Mackowi to wyjadl tylko ziemniaki. Reszte zostawil :baffled: Ale jak fajnie radzil sobie lyzeczka :tak: I tak zauwazylam, ze ostatnio tylko ziemniaki by jadl. Jak dostal rybe z frytkami, to wyjadl frytki, a talerz z ryba mi oddal :baffled: Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe, bo dwoch niejadkow to chyba nie przezyje.

tyniaiwiki- no to chyba mnie zachecilas i sprobuje te liczniki. Widze ze nic nie trace. Wiecej placic nie bede
kasiaj- no to raczej sie gdzies spotkamy- my jedziemy o 7:tak:
natalka90- a rozmowa taka na plus byla?;-)

KasiaJ ja tak mam do tej pory. Gdyby chociaż raz zjadła cały obiad. Wszystko. :no::no::no: Zmienia się natomiast to co je. Raz są to tylko ziemniaki, innym razem tylko mięso. Albo po prostu dziobie.
A teraz chyba spadam do wanny, poleżeć. Niech mi się te stare kości namoczą.
A właśnie. Piszecie o tych skurczach w łydkach. Tak mnie dziś w nocy złapało. Darłam się :-D:-D:-D:-D
Do ciężarnych mam pytanie. Czy tutaj zabrania się łykania magnezu podczas ciąży:confused::confused::confused: W Polsce to norma. Dzięki temu skurcze w łydkach powinny się skończyć. Pomyślcie sobie, że skoro Wam magnezu brakuje to dziecku też. Bo niby skąd ma to dziecko go wziąć jak matka nie ma. Odstawcie kawę bo wypłukuje magnez.

reklama
Witam Kobitki
Pogoda do d.....:wściekła/y:a ja brak pomysłu co dzisiaj:baffled:Misio pojechał mi na dwa dni:-(Kasia8118 wiesz moze gdzie tu na bd2 są kulki i ile kosztują:confused:moze dzisiaj z mała dla odmiany gdzieś tutaj.
Mojadzidzia Widziałam fotke na NK widze ze mała rośnie :-)Ślicznie wygldasz:tak::tak::tak:
Odnośnie magnezu to wiem ze jest w tabletkach,ale położna mi mowiła ze najlepiej w produktach spoz.czyli.....CZEKOLADA:-D:-D:-D
A Wy co fzisiaj porabiacie:confused:

Do góry