madziulik
Mama Lijki ur 20.09.2007
Buuuu, czemu wy wszystkie kobietki z Leeds mieszkacie tak daleko ode mnie...:-( Myślałam że w końcu będę miała z kim na basen jeżdzić...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo chetnie bede z wami chodzic na basen,dzis pytalam HV i powiedziala ze juz mozemy,ale to dopiero jak wrocimy z Polski. Ja jestem zmotoryzowana wiec nie bedzie problemu.Buuuu, czemu wy wszystkie kobietki z Leeds mieszkacie tak daleko ode mnie...:-( Myślałam że w końcu będę miała z kim na basen jeżdzić...:-(
Ja co prawda zmotoryzowana nie jestem (a wręcz przeciwnie- mam strach przed prowadzeniem samochodu! ), ale od czego są autobusy:-) Świetnie by było jakbyście się zdecydowały!! Słyszałyście o basenie na Holt Park? Councilowski, ale specjalnie przystosowany dla dzieciaczków. Jeździłam tam z moim w weekendy, ale już mu się znudziło mnie wozić Zresztą już mamy lekcje pływania w soboty, więc weekendy odpadają.
Lea tak kocha wodę że z chęcią chodziłabym z nią też w tygodniu (przy tym jest też mniejszy tłok). A nie mam z kim i samej się nie chce:-( Tak więc jak będziecie chciały (mówię Wam warto oswajać dzieci wcześnie z wodą), to dajcie tylko znać kiedy, a ja już lecę z Wami :-)