Czesc dziewczyny.
Oczywiscie na poczatek: WITAM WSZYSTKIE NOWE KOLEZANKI:-).
Jak zaczynalam pisac na tym forum to bylo nas tylko 3, a teraz to bym sie chyba nie doliczyla ile nas jest
. Przynajmniej jest wesolo i codziennie po kilkanascie postow. Nie pisze za czesto, ale codziennie Was podczytuje. Ciezko mi naprawde za Wami nadazyc
.
U nas powolutku. Jak jest dosyc ladna pogoda to wychodzimy na spacerek, tak jak dzis. Poszlismy tez na zakupki i oczywiscie troche zaszalam, a obiecalam sobie , ze bede oszczedzac
. Za to humor mi sie znacznie poprawil
. W czerwcu jade do Polski na ok 2 mies. Jestem z mazur, wiec wiekszosc czasu spedze nad jeziorkim i bede sobie przypiekac swe blade cialko:-). Juz sie nie moge doczekac.
Doris78- bardzo chetnie sie wybiore do Shibden Park. Napisz kiedy ci najbardziej pasuje i jakos sie umowimy
.
Cfcgirl_ jak Twoje samopoczucie kochana. To juz koncowka i pewnie nie jest Ci latwo. Jeszcze troszke i bedzie po wszystkim. Zobaczysz. Slemy Ci z Gabrysiem wzmacniajace buziaczki:-).
Niunka- zdjecia ktore wkleilas sa rewelacyjne. Przepieknie wygladalas i widac, ze dobrana z Was para. A Szymek przeslodki.
Co do tego nocnego karmienia to musialabys uzbroic sie w cierpliwosc na 2-3 dni. Jesli w nocy jest tylko cyc to prawdopodobnie maly jest nie tyle glodny co poprostu przyzwyczail sie uspokajac tylko przy cycusiu za kazdym razem gdy sie przebudzi. Aby go tego odzwyczaic potrzeba ci bedzie pomocy meza lub kogos z rodziny kto wstanie w nocy do malego. Nie mozesz to byc Ty
, bo Twoj zapach bedzie mu mocno przypominal o cycu i bedzie mu o wiele trudniej o nim zapomniec. Ta osoba ktora do niego wstanie moze mu zaproponowac mleczko badz wode czy nawet smoka( jesli uzywa). Maly napewno bedzie sie poczatkowo buntowal i bedzie Ci pewnie ciezko trzymac sie z dala, ale sprobuj, bo napewno sie oplaci. 2-3 noce da sie wytrzymac.
My to teraz sie glowimy nad tym jak odzwyczaic malego od smoka. Moze ktoras z Was ma jakis sprawdzony sposob? czekam na podpowiedzi.
Dobra spadam. Musze ogarnac troszku chate i cosik ugotowac.
Pozdrawiam i sle buziaki wszystkim forumowym kolezankom i dzieciaczkom:-).
papa