MW80-ja tez mam coucilowska chatke i tez mi zajelo mycie okien 3 h -jednego,tez byly strasznie brudne.Ja mowilam ze ktos ich nie byl odkad wstawili,ale jak je umylam zaraz dostaly blasku
a nie powiem bardzo dobrze mi sie mieszka,przede wszystkim spokojna dzielnica i starsi sasiedzi
najglosniejszy w bloku to jest moj Kuba jak sie rozplacze na klatce to ho ho ho
Madziulik-my juz bylismy zapisani z 3 lata ale chcielismy dom w i jednej tylko dzielnicy i nie mielismy szans na domek,wiec wzielismy flat,na pare lat starczy a potem mamy w planie kupno, ale to dopiero za 4-5 lat.Nie wiem jak w leeds ale w bradford flat jest latwo dostac.
MAGDE-witamy na forum!!!!
A co do egzemy to ja sie z tym borykam juz od dluzszego czasu
moj Dawid jak mial 4 tygodnie mial egzeme i tak jest praktycznie do tej pory,ile jak kremow nadostawalam
tylko caly vzas smaruje ale to pomaga ,wiec smaruj jak najwiecej nawet 5-6 razy dziennie
A ja wlasnie dzisiaj kupilam
omysl na-piersi w sosie koperkowo ziolowym i tez pozniej zrobie a dzisiaj mam pomidorowa,ulubiona zupe mojego Kuby
Niunka-a co ty dajesz do jedzenia Szymkowi jesli ma ta alergie na mleko???
CFCGRIL-Super ze sie lepiej czujesz i trzymaj sie cieplo no i odpoczywaj duzo no i czekamy na MARYSIENKE napewno bedzie cudna:-):-)
KAROLINA-A co z toba sie dzieje,taka ladna pogoda sie robi.Moze ktoregos dnia umowimy sie do Shibden park??