reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka
Ja zwariuje przez ta pogode :crazy:czy bedzie tu w ogole lato w tym roku ?!Jedyny plus to taki ze G.nie atakuje alergia ,bo jakby byla piekna pogoda to o zgrozo .Dzis przez pol dnia bolala mnie glowa ,na szczescie juz przeszlo ,za to Dominik tak daje popalic ze juz nie wyrabiamy z G.Czy on ma w sobie tyle energii zeby nam zrobic na zlosc ? i za co ?Zreszta obudzil sie o 6 rano :baffled:wydaje mi sie ze to juz wystarczy zeby "dokopac" staruszkom .
Ewelka8989 - witaj i pisz czesto :tak:
AgnieszkaUK -pociesz sie tym ,ze w pl jest lepsza pogoda .
Doris - ale Emilka wybiera sie chyba do Wloch

hej
wpadlam tylko napisac, ze jestesmy w drodze do pl. zostalo nam jeszcze 1:30 do promu. postsram sie napisac cos juz polski. buzka dla was i zycze wam pieknej pogody:-))

:-)Witam laski pwreszcie sie oddzywam , niepisała bo mi sie laptop coś pokszanil i misiałam oddać do przeglądu :-):-):tak:unas niema nic ciekawego pogoda juz nas dobija.... siedzimy tylko w domku :wściekła/y: natalka załapala coś katarka :-(
RENUSKA tak kochana lece do włoch no już niedługo bo coś mnie tu bierze :-)a o pogodzie tu to szkoda gadać :wściekła/y::-)
EWELINKA89 witam i zapraszam do pisania:-)
AGNIESWZKA UK ale ci dobrze do polski jedziesz szcześliwej drogi ;-);-)

A JESZCZ ZAPOMNIAŁAM
:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
SYLWIAm pytalam brata o ten domek i mówi ze dużo za materiał wychodzi a ty za ile widziałaś ten domek muwi ze materiał drobi i niewiem czy sie ci opłaca robić :tak::tak::tak:czy nielepiej go kupić w całości :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
DOBRA UCIEKAM LASKI BO MÓJ CHCE NA KOMPA:-):-):-):-D:-D:-D

CZESC:-)
witam ,witam:tak:
nie pisalam ,bo u nas szpital ,dzieciaczki chore i A tez zasmarkany ,do tego maly zabkuje ,spac ,jesc nie moze ..ech..str mi dawal ost w kosc:tak:
Padam,takze sorrki ze nawet nic nie odpisuje ,od jutra postaram sie byc na bierzaco:-p
choc widze ze duzo chyba nie stracilam bo jakos pustawo calkiem tutaj!!!:shocked2:
Pozdrowionka mamuski:tak:

Czesc w ten paskudny dzien :(

Wiecie co wogole nie czuje ze to juz prawie czerwiec,czyzby bylo juz po lecie ?bo w sumie kwiecien byl ladny...ciekawe

Moje dzieci dzisiaj pospaly do 9.20 :) szok ,Kuba jeszcze pozniej wstal,ale niech sobie pospia w koncu od tego sa ferie :)
Ale co tutaj z nimi robic jak tak pada ....

KASIA8118-JAk tam samopoczucie?:)

AGAAM-a Twoje?

AGNIESZKA UK-dojechalas juz?

RENUSKA-faktycznie napisalam Hiszpania :(ale bylam swiecie przekonana ze napisalam Wlochy :)))

EWELKA-Witaj na forum :)
A gdzie mniej wiecej na bd 5 mieszkasz?

GRAZIUL-zdrowka dla dzieciaczkow :)

Dobra lece pogodnic chlopakow zeby sie ubrali ,bo lataja jeszcze w pizamach :)

Hej:)

I ja się witam po kilkudniowej nieobecności. Faktycznie mało się tu ostatnio dzieje to i nawet nie ciągnie żeby zaglądać.

Ja w sobotę imprezkę robiłam i to sporą bo było 25 osób plus dzieci:szok: Ale chyba dobrze poszło. My przygotowaliśmy się z alkoholem i jeszcze goście przynieśli flaszki i teraz nie mam gdzie ich trzymać:-D Trzeba będzie znów imprezę zrobić żeby to wypić:-D
Ja poszłam spać o 5 rano:szok: ale że dzieci też późno poszły spać to wstały dopiero o 10 a dzisiaj po 9 więc oni chyba też nieźle zabalowali:-D

Zastanawiam się czy z okazji bank holiday są dzisiaj jakieś wyprzedaże:confused: Muszę kuchenkę kupić na dniach i może udałoby mi się cos dzisiaj wyhaczyć.

Dzisiaj pogoda okropna ale prognozy mówią że od jutra słoneczko a w czwartek nawet 21 stopni ma być więc może to lato jeszcze do nas wróci:sorry2:

Graziul zdrówka dla Was:-)
Emilka tamten domek 360funtów kosztuje:sorry2:
AgnieszkaUK udanego urlopu.
Ewelka witaj:-)

D

Czesc Wszystkim:-)
Ja tez postanowilam sie troszke poprawic i pisac czesciej bo inaczej to forum nam padnie:-( Ruszac sie dziewczynki ruszac:tak::tak:
Pogoda faktycznie beznadziejna no i niestety jestesmy skazane siedziec w domku:-( Kto mi powie ile to jeszcze potrwa?:wściekła/y: Mam tylko nadzieje ze w Pl bedziemy mieli ladna pogode:tak:
Mimo tego ze dzis bank holiday to moj byl w pracy, ale na szczescie skonczyl o 12 wiec nie bylo tak zle:-p:tak:

Sylwiam widze ze nasze dzieci sie zgadaly bo Mala w niedziele spala do 10:szok: a dzis do 9;15:szok: :-D Pierwszy raz w zyciu Vicky zlitowala sie nad starymi i dala odespac imprezke:-D:-D I sama pewnie tez odsypiala:-D:-D MAm nadzieje ze o tej pogodzie to prawda bo przydalaby sie w koncu wyjsc na jakis porzadny spacer:tak:
Doris pytasz jak moje samopoczucie, wiec bylo ciezko:-D:tak: ale od dzisiaj wracam do formy:-D Ojjj dawno tak nie zabalowalam:shocked2: a jak u Ciebie?
Ewelka Witaj:tak:
Graziul Zdrowka dla Wszystkich, oby szybko przeszlo to diabelstwo:tak:
Agnieszkauk spokojnej podrozy i udanego urlopu:tak: A na dlugo zostajesz w Pl bo jakos mi umknelo:dry:

Dziewczyny z tego co wiem to dzieciaczki maja ferie tak?? to moze jakies kuleczki? bo na park chyba poki co nie mamy co liczyc:dry::sorry2: Mi tam obojetnie jaki dzien dostosuje sie do wiekszosci jak beda jakies chetne:tak:

A druga sprawa mam pytanie:
Byly by jakies chetne dziewczyny na babski wieczor na miescie?? Pod pretekstem mojego "Panienskiego" (niby juz Panna nie jestem ale co tam:-p:-D) Ale nie obchodzilam Panienskiego wiec teraz mozna to nadrobic:-p:-DPiszcie jesli sa jakies chetne, licze ze bedzie Was sporo:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc wszystkim ale pogoda do niczego jutro mam nadzieje ze bedzie leipeij bo chce na miasto jechac i Wiki obiecalam park jak bedzie pogoda oczywiscie
Sylwia to niezla imprezke zrobilas napewno byla swietna z etgo co piszesz
Agaam ja odpadam z wypadu bo Natalka bez cycka by dlugo nie wytrzymala i mama mnie opuszcza pod koniec tygodnia bo chce juz wracac

Graziul zdrowka wszystkim rowniez zycze:)
nie ma co pisac bo pustki same

Do góry