reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

A moj synek maly zmiekl dzisiaj i jednak nie zostal na noc u Marcela :(
A mialo byc takie pieknie...:)

AGAAM-dzisiaj tak z Sylwia gadalysmy ze kiepsko bedzie z tym wypadem sobotnim ,bo poprostu sobot zbraknie,bo przeciez do Nas rodzinka przyjedza akurat na dwie soboty, a w ta sobote co teraz bedzie to Sylwia nie moze :(

GRAZIUL-no to na kiedy macie bilety?a z tym cateringiem to super sprawa

Boze wiecie co moj David odstawil przed spaniem ?
Meble sam przestawil,konkretnie komode przesunal i nie mozna bylo wejsc do pokoju,no i wieze zwalil ktora stala na tej komodzie...zboj maly :((

reklama
Hej babeczki:-)
z okazji dnia dziecka Wszystkim szkrabom zycze duzo atrakcji i słodyczy na dzisiaj:-):-):-):-)
Agaam Ja tam chetana :tak:wiesz ze wystarczy mi tylko podać datę i godz:-DAle skoro taki problem z sobotą to moze piątek:-p
Graziulka Duzo zdrówka dla Was
mo205...sorki ale ja nie pomoge w sprawie przeczkola bo nawet nie mam pojęcia gdzie ono jest
Ewelka Witamy i oczywiście Gratulacje
Doris,Sylwia i reszta Fajnie ze Wam sie imprezka udała;-)
Oki zmykam do parku papapa

hejka
wszystkim dzieciaczkom z okazji DNIA DZIECKA duza buzka:-)
ja jakas chora,siedze w kocu i trzese sie z zimna:szok:
doris-dobrze ze drzwi nie zastawil tak porzadnie,bo bys miala problem:-D
renuska-moja ni dlabla nie chce lyzeczka jesc,wypluwa wszystko a mnie zaraz szlak trafia:-D
mo20-ja rowniez nie pomoge w sprawie przedszkola,a co dow wygranej to dziwna sprawa,ja nie ufam takim konkursom,ze najpierw trzeba wplacic a pozniej sie dostaje nagrode:no:
ragazza-super,ze wam sie wypadzik udal,my weeken spedzilismy w domku przy drinkach:-D
graziul-tak baluje,nie chce mi sie pisac nic,a jak juz zasiade do kompa to wtedy kupa,siku,jesc,mleko i wszystko na raz:wściekła/y:wspolczuje chorobska:-(
agaam-a czy to ma byc calonocna balanga??bo musze pomyslec czy mialabym jak wrocic:sorry:
spadam kropli wpuscic do nosa bo zaraz szlak mnie trafi,nie cierpie kataru:wściekła/y::wściekła/y:

Czesc z rana:-)
Nas obudzil smsek od mamusi z zyczeniami dla swojej coreczki:-D
A dla Wszystkich Naszych Forumowych Dzieciaczkow Duzo Usmiechu i Slonka:tak::tak: Duza Buzka

Zanetka mysle ze czas nas gonic nie bedzie ale zeby ktoras z nas wytrzymala cala noc hmmm:-p Ale jesli nie mialabys powrotu to zawsze mozesz zostac u mnie na noc;-):-) i wtedy bedzie calonocna imprezka:-D
Doris Sylwiam a jakis piatek bedzie Wam pasowal? Bardzo zalezy mi zebyscie tez byly:tak:
Jstysiak ja wiem ze na Ciebie zawsze mozna liczyc;-):-)
Renuska szkoda ze Ciebie nie bedzie, ale pewnie jeszcze bedzie okazja:tak:
M02... Podejrzany faktycznie ten konkurs:sorry: Ajesli chodzi o przedszkole to ja nie pomoge nie mam pojecia:no:
Doris ale mialas przygode z Davidkiem, dobrze ze tak jak Zaneta napisala ze nie zastawil calkowicie tych drzwi:szok:
Ragazza fajnie ze tak milo spedziliscie weekend:tak:

Dziewczynki a jakie macie plany na dzisiaj? moze na jakies kulki wyskoczymy z dzieciaczkami z okazji Dnia Dziecka??;-)

hej, melduje sie po kilkudniwej przerwie:) Teście wczoraj wyjechali a ja nie moge sie ogarnąc. jak na złośc Majka jest marudna przez ząbki i budzi mamusie o 5 rano!!!! masakra!!! czekam na ząbka ale na razie cisza :(
agaamm- ja sie melduje. podaj tylko godzine i datę:)
doris, sylwiam - może cos wymyslicie?? trzeba sowiecie pożegnac stan panieński Agi :)
zanetabd7 - kochana cos sie wymysli z powrotem , w sumie niedaleko siebie mieszkamy bo ja na BD6:)
renuska - szkoda ze Ciebie nie będzie, a jak Jaśminka? ma juz pierwszego ząbka?
raganzza - zazdroszce super weekendu. My siedzielismy w domu :(
ewelka - witamy :) odzywaj sie częsciej :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANYM DZIECIACZKOM W DNIU ICH ŚWIETA !!!!!!!!!

Czesc

Ja tez skladam Najlepsze zyczenia dla Waszych Pociech :)niech beda grzeczne i kochane cale zycie :)

AGAM-no wlasnie z piatkiem tez moze byc problem,bo juz bedziemy miec gosci :( Ale nie patrzcie na nas,bedziemy z wami duchem :)
Bo wiem ze wiekszosci pasuje piatek ,albo sobota.
Odbijemy to sobie innym razem :)

Tak sobie pomyslalam ze moze jutro bysmy w Lister parku sie spotkaly?ma byc jutro 21 stopni i slonecznie :)

Hej ja tak szybciutko bo zaraz na spacerek uciekamy.
Dopiero co podłączyli mnie do świata bo byłam na przymusowym odwyku.Brak internetu przez 4dni,ale jakoś szczególnie nie żałuje przynajmniej porządek w chałupie hihi.

Agaam ja chętna na twój panieński.

Doris78 mi pasuje jutro Lister Park.Ja mogę byc o 10 tylko nie wiem czy to nie jest za wcześnie dla was?

reklama
Do góry