reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej u mnie lipa R wrócił z pracy z gorączką i siedzi na sofie wygięty i przysypia.Zła jestem na maksa bo planowałam jakiś rodzinny spacerek a tu d...a ja wyszykowałam się jak głupia i nawet nie wiem po co bo odechciało mi się wyjścia.

reklama
:-Dhej,my dzisiaj bylismy tez na zakupach bo mama chciala cos tam pokupic dla bratanka mojego ale nic nie kupilla:szok:i pozniej mielismy jechac do lister parku,ale mlody zasnal w czasie drogi i pozniej chrapal ze 2 godziny:szok:
graziul-skleroza nie boli ale przeszkadza;-)
ragazza-bardzo wspolczuje dolegliwosci,teraz to nawet strach przed druga ciaza...no chyba ze nie planowalas wiecej dzieci.my tez mielismy z Pawciem takie problemy z kupnem butow,teraz juz ok,bo wyszczuplal i jest ok.
m020..-dawaj mamuska,sprezaj sie bo czekamy na niespodzianke;-)
kasia-najgorsze jak czlowiek sie wyszykuje,wymaluje a z planow dupa!!ja kilka razy lecialam z doncaster do poznania i zawsze tak pozno.dobra sprawa z tym placem zabaw jest tam na lotnisku,ale mojemu i tak nie pomoglo szalenstwo tam,w samolocie szalal jak diabel i padl dopiero o 2 w nocy:szok:aaa czego nie cierpie na tym lotnisku to tych schodow,bo jak sama mama leci z wozkiem to przerabane:wściekła/y:
spadam,bo mlada juz bierze bol brzuszka:-(

czesc laski dzionek zlecial mi bardzo szybko rano szkola potem morison i do domku dopiero obiadek zjadlam i czekam na P mam nadzieje ze wroci dzis szybciej nie mam weny do pisania wiec odezwe sie jak wroci
ragazza to teraz nie mozesz sie przemeczac zdrowka kochana skontaktuj sie z drugom lekarzem ciekawe czy postawi taka sama diagnoze
kasia zdrowka dla mezusia oby szybko mu przeszlo

hej:-)

grazul ale sie zakreciłas ;-) nie dziwie sie ostatnio sporo masz na głowie:tak:

ragazzia zdrowka:tak: Claudia tez ma wysokie podbicie (h) i buty tylko w clarksie na nia dostaje bo tam dobrze mierza stopke i podbicie i maja rozmiary podbicia:tak:

kasia8118 dacie sobie rade :tak: ja tez bede w lipcu sama z Claudia leciala :baffled: tylko Ty masz gorzej bo z dwojka ;-) tylko ze ja z Birmingham do Bydgoszczy:-)

sylwia ale miałas przygode :-( Marcelek mnial zly dzien ;-)

NATALKA-tak ,mam duzo spraw na glowie i do tego jesz kilka malych problemow ...i caly czas rozmyslam i kombinuje ja to wsz zebrac do kupy:tak::tak::wściekła/y:
Kurcze co to za serduszka i jakies "lubie " nie lubie-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie podoba mi sie to:angry:

Hej:-)
Ja już na nogach. Zlitowałam się dzisiaj nad mężem i zamiast wygonić Go z łóżka jak Olivia się obudziła to sama wstałam. A On po 20 minutach i tak zszedł na dół:wściekła/y: Teraz już mi się nie opłaca kłaść spać:baffled:
Wchodzę do Olivii pokoju a ta na przewijaku sobie leży:szok: Wczoraj też na niego wlazła. Chyba muszę zostawiać jej łóżeczko otwarte i ściągnąć ten przewijak. na szczęście
Marcel wczoraj już grzeczniejszy na szczęśćie:-D

Graziul nieźle jesteś zakręcona:-D
Ragazza współczuję dolegliwości:-(
Natalka moja też ma wysokie podbicie. Już kilka par bucików kupiłam jej na ebayu i większość nie pasuje:angry:
Asiunia cicho siedzisz to pewnie nie wygrałaś, a szkoda bo myślałam, że odpalisz mi milion:-D

Hej!!!
I pogoda nam sie popsula!!!:wściekła/y::-:)-(a planowalismy jechac nad morze!!!U nas jakos w miare leci,Ola troche pzreziebiona ma kaszel i katar!!!Lezy sobie w lozeczku i oglada bajki!!!
Graziul-ja tez zastosowalam ta pieluszke jak radzila domi,i normalnie dziala!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak:Super,klade ja tylko malemu na twarz a on chwile sie powierci i zasypia!!!!!
Sylwia-a no nie wygrala!!!!ale za to w nastepny piatek jest juz 117 banieczek!!!moze wtedy sie poszczesci!!!Oj z tej Olivki tez mala aparatka!!!Wpraszam sie do ciebie na kawke w przyszlym tygodniu!!!
Ragazza-szkoda ze to akurat na ciebie trafilo,wspolczuje,ale jeszcze poradz sie innego lekarza!!!
Kasia-zdrowka dla mezulka zycze!!!Dasz rade w samolocie,krystian to juz prawie dorosly facet to tobie pomoze!!!:-):-):-)
M0.....-a co z toba,rob cos i dawaj na porodowke!!!wiem,wiem latwo powiedziec!u mnie tez nic nie dzialalo i urodzilam 9 dni po terminie!!!
Agaam- a ty tesciow zabawiasz,ale masz fajnie!!
Milej niedzieli!!!

reklama
hej ja tylko na chwilke wpadlam powiedziec ze od 6 rano mam skurcze co 25 minut.na razie siedze w domku i czekam jak sie akcja rozwinie jak urodze to dam znac trzymajcie kciuki zeby bylo juz dzis po wszystkim.

Do góry