reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej:-) Tyle slonca w calym miescie....:happy::happy::-D:-D
ja na chwile bo nie spie dzis od 5 rano-dzieki syniowi mojemu:baffled::baffled::rofl2::rofl2: Zaliczylysmy juz rano nursery a ter szybko sprzatam i obiadek robie bo chcemy jesz isc na spacerek:tak::tak:
Aktualnie siedzimy przy wlaczonym dysonie ,bo maly uwilebia ten huk odkurzacza:szok::szok::szok:i tylko wtedy jest cicho i zasypia:rofl2::rofl2::rofl2::baffled:;-)
Niestety z samodzielnym zasypianiem jest narazie koszmar:crazy::crazy::crazy: Tak str placze az sie zanosi i zmienia kolor na lekko purpurowy:-:)-:)-:)-( Nati byla zupelnie inna:tak:
RAGAZZA-kciuki mocno zacisniete;-);-);-)Trzymaj sie i daj nam znac po lekarzu:tak:
Cos mi sie o uszy obilo ze ten HEALTH GRANT mieli zniesc na dobre:crazy::crazy:tylko ter nie wiem czy od marca czy od kwietnia:eek::eek::eek:
Zmykam ,bo czas ucieka a szkoda slonca.apppapapaaaaaaa:happy:

reklama
Witam. Za oknem pięknie słoneczko świeci więc czas gdzieś ruszyc na sługi spacerek.
Mój R już dawno w domku ale położył się z Olim spac jak się obudzą to zjemy obiadek i ruszamy.

KalaKRK ja nie w temacie bo dawno temu byłam w ciąży więc się nie interesuje tego rodzaju sprawami.Liczę że uda Ci się tą kaskę dostac.Życzę Ci tego bardzo.

m025...trzymam kciuki żeby dzieciątko w końcu wyszło.

Tak pisałyście o tych fryzjerach ze też w końcu wzięłam telefon i się umówiłam na koniec marca.
i udało mi się też kupic bilety do Pl dla mnie i chłopaków.Jedziemy w maju na 16dni.ciekawa jestem tylko jak będzie wyglądac nasz lot do Pl bo mamy w nocy a ja sama z dziecmi.Jak mi oboje padną to będzie lipa.Dwa bagaże podręczne po 10kg i dwójka dzieci zaspanych to dopiero może byc niezła komedia.ale co tam damy radę .Liczę po cichu że może spotkam jakiegoś samotnego pana co mi trochę pomoże he he.

Ostatnia edycja:
GRAZIUL-wytwalosci Ci zycze ,u nas tez chlopacy sa bardzo rozni i praktycznie wszystko inaczej przechodzili.
Ja Davidka nauczylam samego zasypiac jak mial 6 miesiecy -albo jakos tak-juz nie pamietam i obylo sie bez placzu.

RAGAZZA-napisz potem jak bylo u lekarza.

KASIA8118-ale Ci dobrze z tym wyjazdem.
A o ktorej godzinie macie lot?

Alez dzis pieknie :-)Posadzilismy dzis z Dominikiem kwiaty w donicach do ogrodu ,poprzesadzalismy kwiaty domowe i nawet Dominik ma na oknie w swoim pokoju swojego kwiatka :tak:.Mialam dzis w planach wybrac sie do hv ,ale dostalam @ i mnie lekko zalewa wiec zaliczylismy tylko spacerek po okolicy .Jasmina ,jak to zwykle po spacerze bywa spi jak zabita .
Doris - tak ,Dominik szczelil focha ze on do domu nie chce wracac :crazy:
Graziul - oj tak dobrze to nie ma kochana .Kazde dziecko musi byc inne zeby tylko rodzicom wiatr w oczy wial .
Sama bym poszla tez do fryzjera ,tylko nie mam pomyslu co zrobic z tym czyms co mam na glowie :baffled:

Jejuuuu moja cierpliwość dzisiaj już sięga zenitu. Najpierw po placu zabaw Marcel mi uciekł bo on chciał do cioci. Wyrywał się i bił mnie jak Go złapałam. Potem chciałam kucnąć obok niego i wytłumaczyć mu że tak nie wolno to przewrócił się wózek ze śpiąca Olivią w środku:-:)-:)-:)-( No i Ona też w ryk bo się bidula przestraszyła. Marcel ryczał całą drogę do domu. Potem przepraszał i obiecywał że więcej nie będzie. Nie minęło pół godziny i zaczął zabierać Olivii wózek, prosiłam chyba 5 razy żeby przestał a on nic:wściekła/y: No to stanął w kącie. Wrzeszczał tam i wściekał się. Siedział dobre pół godziny:szok::szok: Jak przestał wyć to pozwoliłam mu wyjść. Poprosił o picie więc mu dałam sok a on że chce cole. Ja do nie go że coli mu nie dam a on co?? Znowu w ryk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i znów siedzi w kącie:wściekła/y: Już 10min. masakraaaaaaaaa
Do tego Olivia marudna, co chwilę się wścieka. Jak ja tęsknię za jej smoczkiem.
idę chyba sobie persen zapodam bo nie wytrzmam:baffled:

JA NAUCZYŁAM SYNKA JAK MIAŁ 2 msc...zasypiania w lóżku.....zawsze ok 20 kąpiel ..jedzonko i lulu.....na poczatku nie było latwo...z tydz musiałam się pomećzyć....ale przykład wziełam z gazety i faktycznie....zadziałało....

reklama
hej dziewczyny ! ale dzis piekna pogoda zaliczylismy spacerek :-) znowu bylam z Alexem u lekarza bo mu uczulenie na siusiaku nie chce zniknac zadne masc zadne antybiotyki nie pomagaja czy ktoras z was miala podobny problem ze swoim synem ??? to jest jakas infekcja .Kwiaty mi pieknie rosna na ogrodku super ze robi sie coraz cieplej nie ma to jak wiosna -lato :-) graziul jak moje maluchy byly male kladlam im na oczka pieluszke i usypaly szybciutko same w lozeczku to byl super sposob bo ja nie moglam sobie pozwolic przy dwojce na usypianie na rekach moze sprobuj moze to pomoze ;-) kalaKRK Jest tak jak pisza dziewczyny naleza ci sie te pieniazki :-)sylwiaM mi nerwy chyba by tez puscily ale musimy to przetrzymac ;-) moje tez za raczke sie wyrywaja i kazde w swoja strone a ja biegam jak glupia :szok: zaraz moj K wraca z pracy tazke uciekam obiadek podgrzac mielgo weekendu !

Do góry