reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka
u nas masakrrrraa od 3 dnie,mala tak ok 17 zaczyna swoje wycie i ciagnie do 21 z malymi przerwami.dobrze ze w nocy spi,wczoraj mi spala od 21 do 5!!!i w dzien potrafi tak od 11 do 3 czasem tez przekimac,za to mlody w dzien daje czadu.masakra sie z nim dzieje:wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj zrobilismy juz zakupy zywnosciowe na caly tydzien,wiec cjociaz to mam z glowy
graziul-ja sie przymiwrzam do nauki zasypiania samemu jak tylko mina jej te bole wieczorne,bo szkoda mi dziecine zostawic sama w pokoju jak wiem,ze cierpi:-(zycze nam cierpliwosci;-)
domi85-ja nie mialam zadnych problemow z siusiakiem Pawcia,takze nie pomoge.teraz mam problem z raczkami i zadne masci nie pomagaja co lekarz daje,zreszta jak mu posmaruje to zaraz sie drze na cale gardlo ZDJAC!!!!!
sylwia-mialas piekna akcje,wspolczuje:szok:normalnie w takich chwilach to tylko relanium na mnie dziala:-D
kasia8118-bedzie dobrze na lotnisku,nie pękaj:-)oli grzeczny jest,Krystian juz prawie dorosly bo za laskami sie oglada i na babskich wieczorkach siedzi wiec dasz rade:-Da z jakiego lotniska startujecie??
renuska-ale cie wzielo dzisiaj :-)moj A ogrodnik z zawodu,ale jak kwaty podleje to gnija wszystkie:-D
ragazza-jak po lekarzu??
dobra,musze zmiane zrobic bo tatusia juz raczki bola:szok:

KalaKRK jak dla mnie pampersy to jest numer jeden.

Zanetka lecę z Doncaster/Sheffield do Gdańska.

Doris78 Samolot startuje o 21;20 a w Gdańsku będziemy o 00;20 no a dalej oczywiście samochodem do Bydgoszczy.

sylwia.m nie zazdroszczę Ci dzisiejszego dnia.

Hej!!!
Pogoda dzis super,oby tak dalej!Pol dnia na dworze dzis bylismy,chociaz mi sie oczy zamykaly,taka zmeczona bylam ale filip jedynie na dworze smacznie spi!!!!
Ragazza-odezwij sie jak tam u lekarza!!!
Sylwia-wspolczuje dzisiejszych humorkow marcela!!!
Kalakrk-dla mnie tez pampers numer 1!!!
Graziul-filip tez zasypia przy wlaczonym odkurzaczu,ale nie za czesto bo moja kuzynka tak robila i teraz nawet na spacer chodzi z przenosnym radiem bo maly nie zasnie bez tego i ciagle tylko placze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia-zazdroszcze wyjazdu,my dopiero do PL lecimy w pazdzierniku,mielismy leciec w lipcu ale chyba nie damy rady!!a szkoda:-:)-:)-(chcemy w PL zrobic chrzciny no i ja mam byc chrzestna u mojego siostrzenca!!!:-):tak:
Zaneta-szkoda ze was nie bylo wczoraj!!!Nie zazdroszcze przejsc z majeczka!!!Oby bylo coraz lepiej!!!:tak::tak::tak:
Dobra,musze sprawdzic numery lotto bo dzis do wygrania 90 milionow!!!do spisania

Ostatnia edycja:
Hej.
My wstaliśmy dzisiaj wcześnie bo o 5.55 ale humorek ok.bo pogoda za oknem nastraja dosc pozytywnie.Teraz czekamy na R jak wróci z pracy to zjemy obiadek i pewnie pojedziemy do parku żeby Krystian wyszalał się trochę na rowerze a Oli sobie pobiegał.
A jakie wy macie plany na dzisiaj?

hej
pogoda nam dopisuje az chce sie na spacerki chodzic,szkoda tylko ze ja sapie po przejsciu kilku metrow:wściekła/y:moj wzial juz wolne z pracy wiec siedzi ladnie w domku ,mama wlasnie klei mi pierogi bo postanowila ze zrobi ze 20 obiadow zebym mogla zamrozic i wyciagac jak bedzie z nami dzidzia.:-)poza tym u mnie spuchniecia ciag dalszy juz teraz nawet w kapcie mi sie nogi nie mieszcza:-(w poniedzialek jade do szpitala na wizyte u lekarza i pewnie wyznacza mi termin wywolywania w razie jakbym nie urodzila.dobra koncze papa

Hej

Wczoraj nic nie pisalam, bo jakos nie mialam sily. U lekarza dowiedzialam sie, ze mam naderwana przepone - pamiatka po porodzie. :-( Stad te dusznosci, bol plecow, i do tego jeszcze taki wystajacy guzek pod mostkiem, ktory jak sie polozylam to widac bylo golym okiem.. :-( To moze prowadzic do powstania przepukliny przepony. Nie ma not lekarstwa, a operacyjnie lecza juz w ostsecznosci, bo bardzo skomplikowany zabieg to jest i po moze byc jeszcze gorzej niz przed. :-( Ponoc 5% kobiet po porodzie ma takie dolegliwosci, glownie te kobiety ktore urodzily duze dzieci.:-( Jak zapytalam co by bylo gdybym znowu byla w ciazy, to odpowiedzial, ze bylby to duzy problem. ;-( Za tydzien przyjezdza moja mama i pojde do innego lekarza jeszcze, bo poki co mam zalamke. Niby dobrze, ze to nie rak i z tego sie ciesze, ale z drugiej strony na to co mi jest nie ma lekarstwa i takie zycie caly czas, ze nie mozesz pobiec czy szybciej pojsc bo nie da rady oddychac tez nie jest fajne. :-(

Bylismy dzisiaj w miescie kupic Lenusi buciki jakies i masakra, w zadne buciki nozka jej sie nie miesci, bo ona ma takie grubiutkie te stopki, bardzo wysokie podbicie. W mothercare ani jedne nie pasowaly. W koncu poszlismy do sports direct i tam takie male Pumy byly i na rzepy, wiec dalo sie dobrze wyregulowac i jej kupilam, bo nie ma w czym z nia dwor wyjsc. Nie wiecie w jakich sklepach bym cos mogla na nia dostac z bucikow? Ide robic kopiec kreta, bo mnie K meczy juz drugi tydzien. Milego weekendu. Pa!

hej:-)
Ja juz obiadek mam zrobiony;-) dzis rybka pieczona w foli i salatka chilli broccoli:-p:-p
wiecie co mamusie-nie chce zapeszac..ale odpukac(puk ,puk) moje dzieciatko od wczoraj to istny aniol:tak::tak: Spi im je a jak sie zbudzi na dluzej to sobie gaworzy do zabawek i sie smieje:happy2: A musze dodac ze nie jest wcale bujany,bo akumulatorek od lezaczka nie dal sie tak szybko naprawic:dry:
Skorzystalam z Pomyslu z pieluszka,o ktorym wiem i slyszalam od dawna ale nie stosowalam z Nati bo ona sama zasypiala bez problemu:blink:
Dzis mamy z mezem znow filmowy wieczor:happy2:mam nadzieje ze dzieciaki dadza cos obejrzec:baffled: A jutro planujemy wypad na farme,oby tylko pogoda dopisala:blink:
SYLWIA-wspolczuje ,wiem co sie dzialo i co mialas ochote zrobic,znam to z autopsji:shocked2:Mam nadz ze dzis jest lepiej:happy2:
RAGAZZA- no przykro mi b ze akurat Ciebie to spotkalo:dry: A ze oper na przepukline moze byc tak skomplikowana nie mialam pojecia:shocked2::shocked2: trzymaj sie:tak:dobrze ze mama przylatuje:tak:
KALA-tez pampkow uzywam,kiedys probowalam tez huggies ale sama nie wiem ,bo zbyt krotko to bylo;-)
M0205-ale masz fajnie z mamuska,nooo kochana zycze Ci aby dzidzia sie pospieszyla jednak i sama wyszla bez pomagania:tak:;-) a chcesz ten podgrzewacz:confused:
KASIA-z Doncaster wsz loty sa chyba tak pozno bo do nas tez ,ladowanie ok 1 w nocy!!!!:tak:napewno ktos Ci pomoze,spoko-loko;-);-)
Zmykam pazurki robic i maseczke,milego weekendu:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
o reeeeetttyyyyy,babki z moja glowa jest cos nie tak:szok::szok::szok: ja na smierc zapomnialam ze my mamy gosci na weekend i ze beda tu dzis wieczor:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
O matko ,jak mozna miec taka skleroze:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: a jesz wczoraj gadalam o tym z Zaneta:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja piernicze -totalny brak lecytyny:wściekła/y::-) Dopiero dosatlam smsa przed chwila i olsnilo mnie.........:baffled::baffled::baffled: zmykam cos szybko przygotowac:-p:-p

Do góry