reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny
my dzis wybieramy sie na miasto na male zakupy a poki co czekam az pranie sie skonczy.tak sobie mysle moze mialybyscie ochote mnie odwiedzic pod koniec tego tygodnia?
agaam
jasne ze sie nie obrazilam:-)
emilka dotarlysmy cale i zdrowe dzieki za troske
agnieszka jak weszlysmy do domku w piatek to moja nela strasznie sie rozplakala za twoja corcia.potem jeszcze przez okno wygladala i szukala dzidzi:tak:

reklama
monia -ja w konsulacie coprawda bylam dawno temu ale chyba nadal jest tam gdzie byl ,a wiec niedaleko dworca kolejowego ,spokojnie mozna z buta pokonac taka trase:tak:
graziul -kobito szalejesz z tym spaniem ,mam nadzieje ,ze niedlugo Eryczek bedzie ladnie spal cala noc ,zycze Ci tego
natalka -zdrowka dla Claudi
Tej nocy Jasmina spala w swoim lozeczku ,pierwszy raz ,jakos nie moglam sie z nia rozstac :sorry:.Mnie rowniez zaskoczyla wczorajsza pogoda nie wspominajac o tym ze Dominik ma rozwalony zamek w zimowce ,a Jasminie wystaja juz cale graby z rekawow:crazy: .Dobra zmykam ,mam wychodne na zakupy :-):-):-)

Czesc

EMILKA-to mialas przygode z ksiedzem....,ja walsnie tez czekam na telefon,ale zamieszalam sie ostatnio w kosciele,jak ksiadz dziekowal za zaproszenia i wtedy zgupialam,nie wiedzialam czy On czeka jak sie do Niego dzwoni,czy On sam dzwoni....
A koledy maja trwac az do kwietnia.....

GRAZIUL-to moze bedzie poczatek wyspanych nocek,trzymam kciuki.
A z Eryczka juz taki bobasek sie ladny robi,takie duze oczka.A siostra zakochana widac.

M02.....-Ja nie wiem jeszcze jak bede w tym tygodniu dostepna,bo mojemu J sie troche w pracy pozmienialo i moge byc bez auta.

hej:-)

Claudia spi D robi obiad :szok: a ja mam wolnee :-D:-D z Claudia juz dobrze na szczescie :tak:

Monia22310 :no: Claudia dopiero 2 raz w swoim zyciu wymiotowała :tak: raz przy wysokiej goraczce jak byla przeziebiona i teraz a biegunki tylko miala jak jej zabki szly a taka jelitowke pierwszy raz miala :tak: ja jechalam do Manchesteru samochodem ale napewno jezdzi jakis autobus :tak:

no i wena mi sie skonczyła :sorry:

miłej niedzieli mamuski :-)

no witajcie co tam u was jak wam niedziela mineła u nas nawet oki:tak::-) byliśmy w ristorante w bradford na obiadku :-)i spotkałam sylwusie :-);-) a puzniej na kawusi u brata i do domciu !!!!!!monia22 my jechaliśmy autem do konsule więc nie wiem jak pociągiem my też musimy po odbiór jechać ale nie wiem jeszcze kiedy :-(kasia kasiunia kiedy ty skończysz ten remoncik :no::-D graziul no u nas był ksiądz krzysztof :-D:tak:a co do poznania to trafi się okazja;-);-):cool: oki kobietki lece bo mam troszkę do roboty :szok::-)

Hej:-)

Emilka a wszyscy byli z Twojej rodziny?? Fajną macie ekipę no i moje dzieci miały z kim biegać:tak:
Knajpka fajna i na pewno tam wrócimy.

Graziul WOW 5 godzin, toż to szaleństwo:-D

m02... ja na koniec tyg nie mam planów więc dostosuję się do dziewczyn:tak:

Spadam bo jakaś senna jestem. Poczytam sobie i w kimono pójdę.

Heloł wieczorkiem :-):-)a jeszcze coś skrobne :-D sylwia.m sylwunia no nie :-D nie wszyscy to moja rodzinka 3 braci i znajomi brat :tak:no ale fajnie się wybrać taką ekipą fajnie was było spotkać i twoją malutką ślicznotkę :-):-):-);-)M02 ja też chętna na koniec tygodnia może się już wczuje w towarzystwo:-D:-D

Hej mamuski

Ja dzisiaj mialam tragiczna noc. Obudzilam sie o 2 w nocy z dreszczami i goraczka 39.2:szok::-( Do tego calkiem z nienacka pojawila sie bol gardla i kaszel. Martwie sie, ze Lenka jest juz zarazona. :-( Nie mam sily nic pisac kobietki. Mam tylko jedno pytanko:
Jak bylyscie u mnie to wspominalyscie (nie pamietam ktora) o jakiejs znajomej fryzjerce, ktora do domu przychodzi. Sprawdzonej. Czy moglybyscie mi podac numer tel do tej fryzjerki? Najlepiej jak najszybciej, bo moje wlosy wygladaja okropnie, a nie chce farbowac do poki nie podetne, bo teraz musze kupowac dwa opakowania farby bo wlosy takie dlugie. :-(

Narka.

Hej laseczki:-).
Ja tak szybciutko Oli śpi więc trzeba wykorzystac moment:tak:.
ragazza dużo zdrówka kochana o by chorobsko szybko odpuściło:tak:.
m025....ja chętna na spotkanie :tak:.Tylko piątek mi nie pasuje :no:.A reszta dni bez większych planów więc postaram się dopasowac do reszty;-):tak:.
Emilka no remont się nie zakończył :no:.Bo farby zbrakło:tak::-D.Więc szykuje nam się kolejna romantyczna sobota:tak::-D.
monia my zawsze jezdziliśmy samochodem więc nie mam pojęcia:no:.
sylwia.m możesz podac mi namiary tego sklepu gdzie kupiłaś materac?

reklama
Czesc Laski ale my dzis leniechy jestesmy:szok: z sypialni zgrzebalysmy sie dopiero o 12;30:szok: a teraz dalej siedzimy i nie wiemy co ze soba zrobic tzn ja bo niunka to grzecznie sie bawi poki co:tak:
Dzis wybieramy sie z niunka do lekarza z ta jej cipuszka bo stosowalysmy benmapthen czy jakos tak( bo moj jak wrocil z tatuazu to kupil bo tym sie tatuaz pielegnuje) i stwierdzilam ze sprobuje przez weekend to ale niestety nie pomoglo zobaczymy co nam u lekarza powiedza:sorry2: do tego jak juz tam bede to powiem zeby osluchala mi Mala bo ten kaszel tyle czasu to juz przegiecie:wściekła/y:

M02... dobrze ze sie nie pogniewalas:-) a jesli chodzi o spotkanie to ja poki co planow tez nie mam wiec chetnie wpadne:tak:
Ragazza zdrowka:tak:
Emilka nic sie nie przejmuj tym ksiedzem sam sie zjawil wczesniej niz powinien wiec niech sie nie dziwi ze byliscie jeszcze nie gotowi:tak:
Graziul 5h to juz cos:-p oby to byl poczatek lepszych nocek:tak:
Monia ja niestety nie pomoge jesli chodzi o transport publiczny do Manchestery my zawsze jedzilismy autem:tak:

Dobra dziewczynki ja uciekam smazyc nalesniki bo za niedlugo trzeba do lekarza ruszac:tak:
Ahaa i kiedy te kulki??:-)

Do góry