reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Agaam kup clotrimazolum. Dziewczyny mówią że w ang aptece też jest ale ja też widziałam w pl sklepie na manchester road.

Emilka dzięki za spotkanie. Tradycyjnie sorry za balagan:zawstydzona/y: Było bardzo miło i jak zwykle czas szybko zleciał....

Hej:-)

Moja mala w koncu poszla spac, wiec mam chwilke. Zaraz jade z K pouczyc sie jezdzic w koncu, wiec nie wyjezdzajcie na drogi jakby co :-) Zaluje, ze u Emilki dzisiaj nie bylam, ale tak wyszlo. A widze, ze fajnie bylo i wszystkie mamuski zadowolone. :-) Tak poza tym to nic ciekawego u mnie nie slychac oprocz tego, ze Lenka dlaej zabkuje. Byly dwa dni przerwy, wyszly jej dwie jedynki na gorze, a teraz znowu lapki pcha do buzi, tylko bardziej z boku. ale nie wiem jeszcze czy to na gorze czy na dole. Masakra.

Graziul - biedna ty jestes. :-( Ale nie martw sie, troszke sie przemeczysz, a czas leci tak szybko, ze nawet sie nie skapniesz jak bedziesz miala dwa odchowane maluchy. :-)

Agaam - na takie zapalenia skory najlepszy jest krem Metanium - kiedys babka w aptece mi poradzila i faktycznie po paru razach zaczerwienienie i chrostki znikaja bez sladu. Kupisz w Tesco i Asdzie na dzieciecych rzeczach, albo w aptece. A Clotrimazol to tu tylko na recepte. Chyba, ze zamowisz z polskiej apteki E-apteka Panaceum - polska apteka w UK, polskie leki Ja zawsze w niej zamawiam, jesli zamowisz przed 12 to przesylka jest nastepnego dnia. Polecam.

Dobra lece sie ubierac na jazde. :-)

Czesc:-)
U mnie dzis bardzo ciezki i nerwowy dzien byl:crazy::crazy::tak:
Zacznijmy od tego ze moi goscie zawiedli i tylko niepotrzebnie czekalam tyle czasu na nich w domku:crazy:>no ale mowi sie trudno ,kazdemu cos moze wypasc:tak:
Kolo 13 zdecydowalam (bo tak mialam wczesniej w planie) ze wyrusze z maluchami na dwor i przy okazji zakupie chemie-bo prosze mojego A juz 2 tydzien jak robi zakupy i stale zapomina albo cos:crazy::baffled: A ze dowiedzialam sie tez na ostat chwile ze powinnam isc do banku wplacic czek,zdecydowalam ze podjade autobusem do Shipley na ryneczek-tam zaraz jest moj bank i chemie tez moge kupic:tak:
No i pojechalam ,wsz .bylo fajnie ,mala ladnie chodzi kolo wozka ,trzyma sie raczka,a oprocz tego zakladam jej jesz szelki i przypinam do raczki -dla bezpieczenstwa:tak:
Natka jak to ona rozkojarzona i nadpobudliwa (dziewczyny juz wiedza)zamiast pod nozki rozglada sie na niebo i wsz dookola:szok::szok: i przewraca sie co chwila:tak::-:)-:)-(cale nogi ma juz pozdzierane:-:)-:)-( wpada mi pod wozek itp. a malo tego wracajac bus byl przepelniony(szkola) i przy wysiadaniu kierowca przycial jej nozke drzwiami:crazy::crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::szok::-:)-:)-( Tak strasznie krzyczala:-( Eryczek tez krzyczal bo glodny,i na dodatek ja zaczelam str krzyczec bo nie wiedzialam dokladnie co sie mojemu dziecku stalo:-:)-(naszczescie wiekszych obrazen nie ma (chyba) okaze sie jutro,ale chodzi normalnie ,macalismy jej stopke ,matylko taki czerwony pasek od przycisniecia i kozaczek chyba dfo wywalenia bo pekl:baffled:
Jednym slowem masakra,ja mega zmeczona i do tego jesz takie jazdy:angry:
A maly znow steka co chwila juz kilka godzin,pewno znow noc bedzie super:crazy::crazy::-(

Ostatnia edycja:
Witajcie kochaniutkie pisze szybciutko bo mała jeszcze nie śpi chciałam podziękować wam za spotkanie :-D:-D:-D było bardzo fajnie do zobaczenia kobietki ;-);-) graziula i regazza i szkoda ze nie mogliście być :-:)-(ale to nadrobimy buziaczki :-)lece do małej :tak:

Cześć dziewczynki:):-)

My wczoraj urządziliśmy sobie wycieczkę do Shipley, bo zdjęcia do paszportu dla Sary musieliśmy zrobić. Dziękuję Wam za namiary na tego fotografa, bardzo fajna babeczka i zdjęcia niedrogie.:tak:
Po sesji fotograficznej połaziliśmy po sklepach i kupiłam małej trochę zabawek.
23 jedziemy do Manchesteru. Mam nadzieje, że Sara będzie grzeczna, bo ostatnio mimo że w spacerówce jeździ nie chce siedzieć w wózku i wrzeszczy w niebogłosy... A wszyscy dookoła się gapią jakbym ją mordowała...

Graziul - to miałaś podróż z przygodami, nie zazdroszczę.:no:

Razgazza - ja już prawie rok nie jeździłam, ale jak w kwietniu do pl pojadę to nadrobię zaległości.:tak:

Kasia - ja też ostatnio miałam problemy za stronką, może to coś w seci...:eek:

Agaam -zgadzam się z dziewczynami clotrimazolum będzie w sam raz.:tak:

No nic zmykam teraz chatkę ogarnąć. Papa:-):-):-)

hejka
ja dopiero mam chwile,zeby cos skrobnac,wczoraj mala byla wazona i wazy 3240:-)ogolnie jest jeszcze taka czerwona jak buraczek,ale dzisiaj zauwazylam ze buzka jej zolknie i nawet nie ma jak do slonca wystawic bo za oknem zima:szok::szok::szok:Pawelek za to przehodzi samego siebie,krzyczy przy kazdej okazji:szok::szok:jak tylko sie nie zwraca na niego uwagi to wrzeszczy tak,ze uszy pekaja a mala tylko podskakuje.w dodatku w nocy przelazi do nas i dzisiaj spalismy w 4:szok::szok::szok::rofl2::rofl2:mala w dziec spi w wozku i wszystko jest ok,a w nocy jak tylko ja wloze to zaraz wrzeszczy:-:)wściekła/y:a z pokarmem niby ok,ale mam wrazenie ze niedojada mi,bo co godzine by chciala,a ja juz mam strupy na sutach i krew leci:-(
agaam-ta masz co pisala sylwia jest w bootsie i nie jest na recepte,bo ja ja ostatnio dla siebie bralam.jak beda sie pytac po co to powiedz ze dla ciebie i ze lekarz ci kazal kupic.chyba ze chcesz to przyjesz i ja Ci pozycze to kiedys mi oddasz.;-)
graziul-ja ci wspolczuje kochana,nie dosc ze niewyspana to jeszcze takie przezycia,ja bym chyba usiadla na chodniku i ryczala:zawstydzona/y:nie chce nawet myslec co mnie czeka jak mama pojedzie:szok::szok:
monia-ja wlasnie tez musze moja umowic do konsulatu,bo im wczesniej tym lepiej,narazie nie planuje wyjazdu do Pl ,ale lepiej zeby paszport byl.jeszcze A tez musi sobie wyrobic.
ragazza-powodzenia;-)dzisiaj tez bedziesz jezdzic??:-)aaa narazie musialam odrzycic pomysl o diecie,bo boje sie ze pokarm zaniknie calkowicie.:-(

WITAM MAMUSIE ale mamy piękną pogodę co?:wściekła/y: u nas ciche dni z H ja już ostatnio taka nerwowa ze szok :wściekła/y::szok:oczywiście mój luby pojechał do warsztatu z samochodem a mi wszystko na głowie :wściekła/y::wściekła/y::-(a o 12 księdza mam myślę ze się wyrobi :tak:a tak to sama nuda nic się nie chcę wczoraj zakupy zrobiliśmy :tak:chciałam dziś jechać małej przebić uszy :eek:tylko nie wiem gdzie może doradzicie? :-) wieczorkiem podjadę do brata troszke mu pomogę bo sie przeprowadzją :-);-) KASIA8118 jak tam kasia u ciebie internet działa?:-)dzięki za odwiedzinki :-);-)AGAAM no ja niepomoge kochaniutka jeszcze nie miałam takiego problemu życzę wszystkiego dobrego dla malutkiej blądyneczk :-);-);-)graziul biedna ty jesteś bendzie lepiej:-);-) RAGAZZA jak tak kochaniutka po jezdzie wszyscy cali :-):-DSYLWIA.M dzięki za odwiedzinki :-DM02 dojechaliście do domciu :-)

reklama
Do góry