reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Agaam kup clotrimazolum. Dziewczyny mówią że w ang aptece też jest ale ja też widziałam w pl sklepie na manchester road.

Emilka dzięki za spotkanie. Tradycyjnie sorry za balagan:zawstydzona/y: Było bardzo miło i jak zwykle czas szybko zleciał....

Hej:-)

Moja mala w koncu poszla spac, wiec mam chwilke. Zaraz jade z K pouczyc sie jezdzic w koncu, wiec nie wyjezdzajcie na drogi jakby co :-) Zaluje, ze u Emilki dzisiaj nie bylam, ale tak wyszlo. A widze, ze fajnie bylo i wszystkie mamuski zadowolone. :-) Tak poza tym to nic ciekawego u mnie nie slychac oprocz tego, ze Lenka dlaej zabkuje. Byly dwa dni przerwy, wyszly jej dwie jedynki na gorze, a teraz znowu lapki pcha do buzi, tylko bardziej z boku. ale nie wiem jeszcze czy to na gorze czy na dole. Masakra.

Graziul - biedna ty jestes. :-( Ale nie martw sie, troszke sie przemeczysz, a czas leci tak szybko, ze nawet sie nie skapniesz jak bedziesz miala dwa odchowane maluchy. :-)

Agaam - na takie zapalenia skory najlepszy jest krem Metanium - kiedys babka w aptece mi poradzila i faktycznie po paru razach zaczerwienienie i chrostki znikaja bez sladu. Kupisz w Tesco i Asdzie na dzieciecych rzeczach, albo w aptece. A Clotrimazol to tu tylko na recepte. Chyba, ze zamowisz z polskiej apteki E-apteka Panaceum - polska apteka w UK, polskie leki Ja zawsze w niej zamawiam, jesli zamowisz przed 12 to przesylka jest nastepnego dnia. Polecam.

Dobra lece sie ubierac na jazde. :-)

Czesc:-)
U mnie dzis bardzo ciezki i nerwowy dzien byl:crazy::crazy::tak:
Zacznijmy od tego ze moi goscie zawiedli i tylko niepotrzebnie czekalam tyle czasu na nich w domku:crazy:>no ale mowi sie trudno ,kazdemu cos moze wypasc:tak:
Kolo 13 zdecydowalam (bo tak mialam wczesniej w planie) ze wyrusze z maluchami na dwor i przy okazji zakupie chemie-bo prosze mojego A juz 2 tydzien jak robi zakupy i stale zapomina albo cos:crazy::baffled: A ze dowiedzialam sie tez na ostat chwile ze powinnam isc do banku wplacic czek,zdecydowalam ze podjade autobusem do Shipley na ryneczek-tam zaraz jest moj bank i chemie tez moge kupic:tak:
No i pojechalam ,wsz .bylo fajnie ,mala ladnie chodzi kolo wozka ,trzyma sie raczka,a oprocz tego zakladam jej jesz szelki i przypinam do raczki -dla bezpieczenstwa:tak:
Natka jak to ona rozkojarzona i nadpobudliwa (dziewczyny juz wiedza)zamiast pod nozki rozglada sie na niebo i wsz dookola:szok::szok: i przewraca sie co chwila:tak::-:)-:)-(cale nogi ma juz pozdzierane:-:)-:)-( wpada mi pod wozek itp. a malo tego wracajac bus byl przepelniony(szkola) i przy wysiadaniu kierowca przycial jej nozke drzwiami:crazy::crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::szok::-:)-:)-( Tak strasznie krzyczala:-( Eryczek tez krzyczal bo glodny,i na dodatek ja zaczelam str krzyczec bo nie wiedzialam dokladnie co sie mojemu dziecku stalo:-:)-(naszczescie wiekszych obrazen nie ma (chyba) okaze sie jutro,ale chodzi normalnie ,macalismy jej stopke ,matylko taki czerwony pasek od przycisniecia i kozaczek chyba dfo wywalenia bo pekl:baffled:
Jednym slowem masakra,ja mega zmeczona i do tego jesz takie jazdy:angry:
A maly znow steka co chwila juz kilka godzin,pewno znow noc bedzie super:crazy::crazy::-(

Ostatnia edycja:
Witajcie kochaniutkie pisze szybciutko bo mała jeszcze nie śpi chciałam podziękować wam za spotkanie :-D:-D:-D było bardzo fajnie do zobaczenia kobietki ;-);-) graziula i regazza i szkoda ze nie mogliście być :-:)-(ale to nadrobimy buziaczki :-)lece do małej :tak:

Cześć dziewczynki:):-)

My wczoraj urządziliśmy sobie wycieczkę do Shipley, bo zdjęcia do paszportu dla Sary musieliśmy zrobić. Dziękuję Wam za namiary na tego fotografa, bardzo fajna babeczka i zdjęcia niedrogie.:tak:
Po sesji fotograficznej połaziliśmy po sklepach i kupiłam małej trochę zabawek.
23 jedziemy do Manchesteru. Mam nadzieje, że Sara będzie grzeczna, bo ostatnio mimo że w spacerówce jeździ nie chce siedzieć w wózku i wrzeszczy w niebogłosy... A wszyscy dookoła się gapią jakbym ją mordowała...

Graziul - to miałaś podróż z przygodami, nie zazdroszczę.:no:

Razgazza - ja już prawie rok nie jeździłam, ale jak w kwietniu do pl pojadę to nadrobię zaległości.:tak:

Kasia - ja też ostatnio miałam problemy za stronką, może to coś w seci...:eek:

Agaam -zgadzam się z dziewczynami clotrimazolum będzie w sam raz.:tak:

No nic zmykam teraz chatkę ogarnąć. Papa:-):-):-)

hejka
ja dopiero mam chwile,zeby cos skrobnac,wczoraj mala byla wazona i wazy 3240:-)ogolnie jest jeszcze taka czerwona jak buraczek,ale dzisiaj zauwazylam ze buzka jej zolknie i nawet nie ma jak do slonca wystawic bo za oknem zima:szok::szok::szok:Pawelek za to przehodzi samego siebie,krzyczy przy kazdej okazji:szok::szok:jak tylko sie nie zwraca na niego uwagi to wrzeszczy tak,ze uszy pekaja a mala tylko podskakuje.w dodatku w nocy przelazi do nas i dzisiaj spalismy w 4:szok::szok::szok::rofl2::rofl2:mala w dziec spi w wozku i wszystko jest ok,a w nocy jak tylko ja wloze to zaraz wrzeszczy:-:)wściekła/y:a z pokarmem niby ok,ale mam wrazenie ze niedojada mi,bo co godzine by chciala,a ja juz mam strupy na sutach i krew leci:-(
agaam-ta masz co pisala sylwia jest w bootsie i nie jest na recepte,bo ja ja ostatnio dla siebie bralam.jak beda sie pytac po co to powiedz ze dla ciebie i ze lekarz ci kazal kupic.chyba ze chcesz to przyjesz i ja Ci pozycze to kiedys mi oddasz.;-)
graziul-ja ci wspolczuje kochana,nie dosc ze niewyspana to jeszcze takie przezycia,ja bym chyba usiadla na chodniku i ryczala:zawstydzona/y:nie chce nawet myslec co mnie czeka jak mama pojedzie:szok::szok:
monia-ja wlasnie tez musze moja umowic do konsulatu,bo im wczesniej tym lepiej,narazie nie planuje wyjazdu do Pl ,ale lepiej zeby paszport byl.jeszcze A tez musi sobie wyrobic.
ragazza-powodzenia;-)dzisiaj tez bedziesz jezdzic??:-)aaa narazie musialam odrzycic pomysl o diecie,bo boje sie ze pokarm zaniknie calkowicie.:-(

WITAM MAMUSIE ale mamy piękną pogodę co?:wściekła/y: u nas ciche dni z H ja już ostatnio taka nerwowa ze szok :wściekła/y::szok:oczywiście mój luby pojechał do warsztatu z samochodem a mi wszystko na głowie :wściekła/y::wściekła/y::-(a o 12 księdza mam myślę ze się wyrobi :tak:a tak to sama nuda nic się nie chcę wczoraj zakupy zrobiliśmy :tak:chciałam dziś jechać małej przebić uszy :eek:tylko nie wiem gdzie może doradzicie? :-) wieczorkiem podjadę do brata troszke mu pomogę bo sie przeprowadzją :-);-) KASIA8118 jak tam kasia u ciebie internet działa?:-)dzięki za odwiedzinki :-);-)AGAAM no ja niepomoge kochaniutka jeszcze nie miałam takiego problemu życzę wszystkiego dobrego dla malutkiej blądyneczk :-);-);-)graziul biedna ty jesteś bendzie lepiej:-);-) RAGAZZA jak tak kochaniutka po jezdzie wszyscy cali :-):-DSYLWIA.M dzięki za odwiedzinki :-DM02 dojechaliście do domciu :-)

reklama
Do góry