reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc
Ale pogoda dzisiaj do bani,a ja mialam isc chlopakami na spacer.A tak nudny dzien sie zapowiada,do kompa sie dostac nie moge ..Jejku czy te dzieci juz innych zajec nie maja,tylko komputer albo bajki....

RAGAZZA-zdrowka dla Ciebie,a co do fryzjerki to pewnie o Gosi dziewczyny mowily,ale On teraz jest w Pl i do niej tak latwo sie nie dostaniesz,tzn musisz z dwa tygodnie czekac,

AGAAM- i jak fajny tatuaz ma P?U nas tez sa awantury o ta.Jak dla mnie jeden ,gora dwa moze byc ,ale juz wiecej to jest przegiecie....

EMILKA-ksiadz Krzysztof od Nas tez nie bierze kasy nigdy,ale proboszcz zawsze..

reklama
Czesc:-)

My juz po wizycie u lekarza:tak: w koncu jestem zadowolona chyba nareszcie trafilam na lekarza z powolania:tak::tak:
Na cipuszke dostalismy metanium i mas jakas sterydowa a na kaszel dostalismy takie ala wziewy:szok: tylko ciekawe jak niunka pozwoli sobie zrobic to no ale coz trzeba bedzie sprobowac:tak: po 2tyg mamy wrocic na kontrole:tak: Poki co jestem dobrej mysli:tak:

Doris Tatuaz hmmm mam nadzieje ze tego nie przeczyta:-D:-D ale fajny:-p:-p On juz ma dwa i mam nadzieje ze na tym bedzie koniec tzn w przyszlosci jak bedzie jeszcze jedno dziecko to wtedy imie ale nic wiecej:no: (mam taka nadzieje)
Moze pozniej wkleje fotke:-p

Oki uciekam do pozniej papa

Hejka
Nam dzionek minoł po hasłem LENISTWO:-D:-D:-D:-DTaka pogoda dzisiaj ze najlepiej bym go spedziła w łózku.Widze ze humor Wam tak dopisuje jak mi:-(.Moze by tak na kulki jutro????
Agaam Ciesze sie ze małej cos poradzili;-);-);-)teraz to juz macie z górki,a co do tatuazu to mi osobiscie sie podoba ,ale oczywiście z umiarem dziwnie wygląda dla mnie komiks na całym ciele:-p
Ragaza Życze duzo zdrówka i szbkiego powrotu do formy:tak:
Monia ja kiedys jechałm do manchesteru pociągiem ,ale z shipley do leeds i z leeds po 5 minutach do manchesteru jedzie sie jakieś 25min, a od stacji do konsulu masz jakies 3 min piechotą.Ale coś słyszałm ze jest bezpośredni z bradford ,musisz sprawdzić.
Kasia Co do materaca to jak dla mnie najlepszy jest półtwardy,Jak pracowałm w fabryce materacy to najlepszy był z wkładem lateksowym i kokosem ,ale czy tutaj takie mają to niewiem:sorry2:
Graziul 5h ja cię krece ,czyzby eryk dał mamusi odpocząć.Nic mi nie pozostaje jak zyczyć więcej i dłuzszych drzemek:tak:
M02Mi tez pasuje kazdy dzień tylko laski niech sie określą:-)

witajcie kochaniutkie jak tam u was widzę ze smutne minki :wściekła/y::-( chciałam się pochwalić że dostaliśmy mieszkanko z państwa :-):-):-)nareszcie no mieszkanie w stanie krytycznym :szok: ale pomału się zrobi :-)tak jak chcem :-)no także dobry dzień mam :happy: na reszcie :happy:doris78 sorki u nas był proboszcz pomyliłam się sama nie wiem jak ma na imię :szok: oj dorotko tak jest z tymi dzieciakami ja się aż o moją boje co bendzie puznie :no::szok: kasia8118 no pociesze cie kasieńko ze ja dopiero bende miala remontu :szok::szok::szok:agaam o szkoda ze lalunia chora...:-( lubię tatuaze ale nie chciała bym by mój h :-D:-D:-D miał mi to się podoba na nodze :-) graziul współczuje z tym spanie ja bym zgłupiała :szok:ragaza to się nam rozchorowałaś kochaniutka życzę zdrówka.:-)oki doki lece bo meżuś z pracy zaraz wraca :-);-):-)miłej nocki mamuśki :confused::confused::confused::confused:

hello babeczki:cool:
A u nas odrobinke lepiej:tak::tak: oby tak juz zostalo.Tzn.mysle ze Eryczek zaczyna sie "normowac" bo wyznacza sobie mniej wiecej stale pory na amciu i drzemki ato juz duzy plus i lzej dla mnie:tak::happy::happy:
Zasypia mniej wiecej ok 21-22,potem budzi sie 0k 1 w nocy i po 4 no i rano po 6 ale potem jesz zasnie:happy::happy: no i juz nie robi takich cyrkow tylko zje ,beknie i wraca do snu.Mam wieeeelka nadzieje ze tak pozostanie :tak::tak:
A wiec ja kochane dzis o niebo lepiej,bo spalam (oczywiscie z przerwami)od 22 do 7.30:cool:
W niedziele bylismy w Ikei-jeju chyba z rok tam nie bylam:crazy::crazy:;-)
Kupilam sobie pieknego duzego kwiata z doniczka i jakies *******ki ,dziecku kocyki ,podusie,sztuczne kwiaty pod kolor do livingu itp.Drobiazgi jednym slowem -ale ciesza:cool::-):-)
Wczoraj odiedzila nas Kasia wiec tez byl mily dzionek:happy:jesz raz dziekuje:cool:
A dzis mamy dzien LENIA:happy::cool: tzn wcale z lozka nie wychodze-tylko tyle co zrobic dzieciom amciu i lezymy z mala i malym u boku:happy::happy::happy:
Mala ma dzien z moim Iphonem wiec bedzie spokoj a ja serialiki zapodam sobie.
Trzeba sie doladowac:cool::tak:
EMILKA-gratki z okazji mieszkanka,super a remoncik sobie pomalu zrobicie:tak:;-)
AGAAM-jejku kochanie powiedz mi gdzie Ty tu znalazlas takiego lekarza???:eek::eek:z powolaniem:crazy:;-):-D Co do tatuazu ..hmm.cos o tym wiem bo moj molestuje mnie juz dlugo i pewno w koncu zrobi;-) ale w sumie jeden,dwa to tez mi nie wadzi:no:;-)
RAGAZZa-wspolczuje bardzo chorobska,oby szybko puscilo i zeby Lenusia sie nie rozlozyla malutka:tak:
Jeju ale to zlecialo ..juz sie nam nasze ciezaroweczki "sypia"jedna za druga:tak: kto teraz nastepny?? M0205...chyba TY prawda??
M0205-ja chyba nie dam rady na spotkanko:-(no chyba ze w piatek to moze sie wyrobie:tak::happy:

Ostatnia edycja:
Hejka
Widze ze kolejny super dzionek:-(A ja mam totalny brak pomysłu co by tu robić:shocked2:Na kulki brak chetnych:-(Wiec trzeba coś wymysleć, bo mała cos za bardzo nosi:-D
Graziulka No to widze ze powoli dochodzicie do ładu:-)super
Emilka Gratulacje ,A gdzie dokładnie dostałaś?????Życze szybkiego remontu i przeprowadzki do wlasnego m4;-)

hej babeczki
my postanowilismy ze jednak na razie zostawiamy te panele w spokoju bo ja juz niebardzo mam sily na remonty a jak moja mama bedzie to pewnie i tak sie przeprowadzimy.moj Ł chyba od przyszlego tygodnia bierze wolne zeby posiedziec ze mna dopoki mama nie porzyjedzie:-).poza tym dostalismy od znajomych projektor i wczoraj zrobilismy sobie seans filmowy na scianie w sypialni zaluje ze wczesniej nie pomyslelismy o kupnie czegos takiego.co do spotkanka to ja oczywiscie wszystkie zapraszam ustalcie tylko miedzy soba kiedy wam pasuje .ja w sumie wolalabym czwartek ale jesli wolicie piatek to nie ma problemu.
graziul teraz niestety moja kolej,ja mialam takie male odliczanie najpierw renuska potem ty ,zaneta a teraz ja.jak czytam sobie jakie teraz macie zamieszanie z dzieciaczkami to az sie boje ze niedlugo mnie tez to czeka.mam nadzieje ze uda ci sie dotrzec na spotkanko:tak:

M0205..jasne remonty pod koniec ciazy ..:no:raczej odradzam;-)
fajnie ze juz niedlugo mama przylatuje:tak:
A projektor-super sprawa,moja mala bajki uwielbia ogladac na scianie zwlaszca jesli chodzi o Kubusia puchatka ,bardzo emocjonalnie wtyedy to przezywa bo postacie sa tak duze i kolorowe jak zywe:tak::tak::-)

hej hej my juz po spacerku .Wczoraj nic sie nie odzywalam bo mialam takiego nerwa :wściekła/y:.Dominik przechodzil sam siebie :crazy:,ale pozniej poszlismy sobie na spacer ,tylko ja ,on i deszcz :-D,i wrocilismy w super humorkach pomijajac ze dominik zasna w drodze powrotnej i musialam go niesc na rekach :szok:.Jasmina juz coraz mniej spi i domaga sie noszenia :confused2:.
zaneta -odpowiadam z opoznieniem :zawstydzona/y:,ja wyszlam z mala 3 dzien po porodzie ,moje madre amore mio stwierdzil ,ze skoro tak dobrze znioslam porod to moge sie przejsc do urzedu :crazy:
no i nie wiem co komu bo weny nie mam ,obiadu tez mi sie nie chce robic :zawstydzona/y:,chyba zapodam chips & fish .

reklama
hejka:-)
my dzisiaj zaliczylismy pierwszy spacer,bo jakos wczesniej nie moglam sie zebrac.tydzien czasuprawie nie bylam na dworze to dzisiaj po 15 min juz mi slabo bylo jakos,ale wytrzymalam godzinke:-Dbylam z mlodym u lekarza,bo jakies uczulenie ma na raczkach,krostki male czerwone i miedzy paluszkami i mowi ze go swedzi:-(przechodzi juz samego siebie:szok::szok:jak tylko karmie mała to reke wyciaga i drze sie NIE!!!!PAWEŁEK TRZYMA CYCOLA!!:szok::szok:i prawie wlazi mi na glowe,nie mowiac juz o tym ze w nocy przylazi po 10 razy do nas:szok:mala narazie spokojna,wczoraj dostala cycola o 22.30 to spala do 4.15:szok:a pozniej o 7 sie obudzila:-)i nawet kupa jej nie przeszkadza jak spi:-Dmusze ja na spiaca przewijac:-Di cala noc spala u siebie w koszyczku:-):-)jestem z niej dumna,tylko zobaczymy jak długo taka sielanka potrwa:-D:-D
renuska-to Cie maz podsumowal:-D.dobrze ze nie kazal Ci do pracy isc:-D:-DTwoja mala chetnie smoka ssała jak miala tak tydzien czy 2??czy musialas jej na sile pakowac??bo ja Pawelkowi nie dawalam,a teraz probuje po troszku,ale chyba Maja nie bardzo chce:-(
mo20-kobieto daj sobie spokoj z remontem:-)teraz to juz lez i czekaj na porod:-D
graziul-zaszalałas z tym snem,normalnie jestes nie do pobicia:-Ddobrze ze sie wyrwalas na male zakupki,nie ma to jak maly shopping;-)a Wy zmieniliscie juz auto??bo tamto takie maluske,a wasza czworeczka i jeszcze zakupy:-D
emilka13-super ze dostalismie mieszkanko,a gdzie jesli mozna wiedziec??
agaam-super ze poradzili ci cos w zwiazku z mala;-)mojej tez juz sie unormowalo i ma normalna piekna cipulke:-D
ragazza-a ty kiedy do pracy??
dobra,bo obiad czeka:-)ale mam teraz dobrze,mam gotuje,prasuje i jeszcze mowi ze jej sie nudzi:szok::-Dno i z mlodym wariuje cale dnie,az sie boje co bedzie jak pojedzie,bo on chyba padnie z tesknoty:-(no ale ma jeszcze miesiac,bo nie chce zeby mam dluzej zostala,bo sama musze jak najszybciej wszystko ogarnac i dojsc do ladu z dwojka robakow malych:-)

Do góry