reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim wiki jeszcze spi a ja pije kawke dzis mam tyle do roboty ze nie wiem jak sie wyrobie ogarnac chcetke to normalne ale jeszcze mam do czyszczenia dywany w calym domu juz sie prosza o to do tego pranie i jeszcze lazienki ale hcyba dam rade mam taka nadzieje
Neffrete STO LAT STO LAT I JUZ 2 LATKA
Graziul bo taki maja program rozlozony na dwa lata poniewaz w ciagu roku i tylko w soboty nie dadza rady zrobic calego materialu

reklama
Dziendoberek:-)
Mi humorek dopisuje od rana bo moja kochana coreczka mnie milo zaskakuje:tak:Otoz odkad wstaje sciagamy pampka i dzis juz ladnie zawolala siku i zrobila przed chwila na nocniczek:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Alez to cieszy rodzicow:tak::tak:
Ja jeszcze odkurzyc musze i sie ubieramy i idziemy na herbatke po sasiedzku do Natki kolegi-3 latka:happy:
A oprocz tego sasiad z naprzeciwka ,ten co ma duzy dom i ogrod ,znow nas obdarzyl owocami i wielgarna cukinia:happy::happy: Zaczepil dzis A pod klatka jak szedl rano,bardzo sie ucieszylam bo akurat ta cukinia to mi z nieba spadla na dzisiejszy obiadek:-p:laugh2:
A kupil tofu i od wcz\oraj dumalam co by tu z tego zrobic,znalazkam pare fajnych przepisow na necie ale akurat wlasnie cukinia byla potrzebna:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:
no nic dziewczynki zmykam odkurzac,papappapappapa

hej mamuski!
my dzisiaj bylismy z Dusia u lekarza bo caly czas ma takie liszaje na nozkach i raczkach,uzywalismy juz roznych masci i kremow ale nic nie pomaga-nawet oslawiony oilatum,dzisiaj dostalismy kolejne butle z kremami i masc sterydowa zobaczymy co to zdziala :sorry2:
zanetabd7 mamy scan tego samego dnia a nawet o tej samej godzinie :-D:-D
tynia i wiki GRATULACJE!!!! ale super nowinka :tak::tak::-):-)

Czesc Wszystkim:-)
Ja juz dzis w lepszym humorze bo i niunka czuje sie juz lepiej:tak: Ma jeszcze co prawda katarek ale juz tak nie kaszle jak wczesniej:tak:
No i musiala sie w koncu wyspac bo spala uwaga doo....8;40:szok: dzisiaj dala sie mamusi wyspac ale za to tatusiowi wczoraj nie bardzo bo wstala o 6 z niezbyt dobry humorem:-p No ale mam nadzieje ze juz bedzie lepiej :tak:
Wszystkim w imieniu Vicky dziekuje za troske:tak::tak:

Nefretete Wszystkiego Naj Naj dla Mlodego:tak: duzo zdrowka i usmiechu:tak:
mojadzidzia oby te kremy tym razem pomogly:tak: ale zescie sie zgraly z Zaneta:tak::-D
Graziul widzisz jaka zdolna jest Natka:tak:Oby tak dalej:tak: a swoja droga ale macie sasiada dobrego mmmm pycha:-) Ja tez juz dostalam od kolezanki zaproszenie po sliwki bo juz za pare dni beda pychotka:tak:
Tynia i Wiki Tobie jeszcze cos zostaloz tych dywanow:-D bo bardzo czesto je pierzesz z tego co czytam:rofl2: niedlugo je przetrzesz:-D:-D:-p:-p
Natalka ja tez juz nie moglam doczekac sie seriali nareszcie nadszedl ten wspanialy moment:-D:-D Co do spotkania to jak wolicie ja sie dostosuje:tak:
zaneta widac ze w koncu doprosilas A do malowania:-p Wyobrazam sobie jak pokoik wyglada fajne kolorki dobraliscie:tak:;-)

Dobra Drogie Kolezanki uciekam poki co bo Mala trzeba polozyc spac bo jeszcze nie spala od rana przez to ze tak pozno wstala, a zazwyczaj o tej porze juz dawno jest wyspana:tak:
Bye

Czesc dziewczyny:-):-):-)
Co to za paskudne wiatrzysko zerwalo sie masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj jak wyszlismy na spacer tak wrocilismy wieczorem zmeczona na maxa bylam:-D:-DDzis juz ogarnieta chatka maz odprawiony do pracy wiec zostalysmy same z moja niunia,ktora meczy katar i jest placzliwa az glowa peka:-:)-:)-:)-(
tynia i wiki-tak patzre na twojk suwaczek i tez masz na kwietnia;-);-);-)
neffretete-sto lat dla twojego skarba:-):-):-)
Zaneta-tez mialam ten spray co mamatrojeczki i tez go polecam jest naprawde swietny:-):-):-)

Nic uciekam pozniej sie odezwe;-);-)

hej

Ale sie ciesze- mialam intensywny weekend bogaty w imprezki- w sobote popilam bo mi potrzeba bylo:-D:-D:-D i troche mi lepiej:rofl2::rofl2: tzn dzisiaj mi lepiej bo co do wczoraj to ciezko bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nefretete- jeszcze raz od nas mnostwo radosci dla alexa- nie wiem czy dostalas smska - dotarlam na 21:tak:
Doris78- a to nie bedziesz plakala bo ja to jestem wrazliwa na brud i na wpadki jakie potrafia zaserwowac:wściekła/y:
Natalka90- zazdroszcze seriali- ja mam znowu rusztowanie i ogladam tylko angielska tv- szymcio sie wkrecil w angielskie bajeczki wiec chyba jakos przetrwam te 2 miesiace:szok:
zanetabd7- ja mam taki specyfik z polski na grzyba jak nic nie znajdziesz to ci podrzuce jak bede w bradford;-)
graziulxxx- gratki dla malej:tak: Radosc jest ogromna:tak:
agaam- my tez zakatarzeni i zakaszlani- dobrze ze u was juz lepiej:tak:
mojadzidzia- no masz racje takie po 2 latach to dopiero bedzie eleganckie:-D:-D:-D
A sknocili mi naprawde duzo- podarta wykladzina w kuchni, pekniete panele w sypialni, bojler mam na stole w kuchni- zdjeli mi szafki ze sciany i zostawili nic zamiennie nie kombinujac- ogolnie jest gorzej niz bylo:no: Mam nadzieje ze chociaz cenowo to gazowe wyjdzie korzystniej:tak: a oni wszystko naprawia:tak:

A ja sie musze pochwalic ze mam nowa fryzure ale tylko napisze a zobaczycie jak sie spotkamy:-p;-):-)

Cześć dziewczynki!
Ja tylko na chwile.

Nefretete- wszystkiego naj naj dla Alexa, dużo słonka, uśmiechu i słodyczy. Buźka dla niego:-)

Nie wiem czy już czytałyście o tej sprawie ale wklejam treśc posta jednej z forumowiczek:

"Jest na forum dziewczyna o imieniu Ania. Jej narzeczony zginął w wypadku w pracy a ona spodziewa sie dziecka. Jest w koszmarnej sytuacji finansowej dlatego zorganizowalysmy dla niej akcje w konkursie TWOJE PUDEŁKO . zbieramy glosy na to zdjecie. każdy glos sie liczy i zbliza nas do wygranej sporej sumy pieniazkow, ktore Ania bedzie mogla wydać na meble. Wystarczy tylko głos w czerwonym polu z prawej strony. Mozna glosowac raz dziennie. Prosimy o głosy:)
Więcej o Ani tutaj Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął..."

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Ania1812 jest to wielka tragedia dla tej dziewczyny, a najgorsze to zacofanie polskiego społeczeństwa i brak odruchów serca od rodziny tego chłopaka. Przecież to jego dziecko, a ich wnuk, może bratanek itp. :wściekła/y::szok::wściekła/y: Nikt więcej po nim im nie został :no:

Do góry