reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej,hej:happy2:
faktycznie ostatnimi dniami jakos czasu braklo na postowanie;-)
Dziekuje dziewczynki za troske i pytania w sprawie odpieluszania:happy2:Otoz narazie ciezko idzie:-(Kupe predzej zawola i zrobi na kibelek ale siku wcale nie wola tylko sika w majtki:wściekła/y:No ale jesz dam jej czas,bo ponoc to troche musi potrwac:baffled:
Wczoraj byla u nas Katarina z Wiki,pogoda jesz dopisala wiec wylozylysmy sie na kocyku przed domem i piknikowalysmy:happy2:Dziewczynki sie wyhasaly,wiec wieczorem 19.00 i mala nam padla z miejsca i przespala cala noc:happy2::happy2:
Dzis mamy wizyte pan z przedszkola o 11 ,wiec ogarniam chatke :tak:
No i od przyszlego tyg zaczynamy znow play group i zajecia dla mam a Nati zostanie pod opieka Pan na ten czas -2 h w innej sali...no mam nadz ze zostanie;-):-D
We wtorek mamy scan:happy2::happy2::happy2:juz odliczamy dni zeby znow zobaczyc drugiego skarbusia:tak::tak::-):-)
To tyle narazie ode mnie potem wpadne,ide ter dokonczyc sprzatanko,bo niedlugo przyjda;-):tak::tak:
pozdrowionka
ALEX-STO LAT,SPELNIENIA MARZEN,SPOKOJNEJ CIAZY I ZDROWEGO DZIDZIUSIA:happy2:

reklama
czesc Babeczki;-)
Ja tylko na chwilke poki niunka spi nniestety dzis tez nie czuje sie zbyt dobrze caly czas ma nosek zaapchany i kaszelek:-( Myslalam zeby moze zaczac jej podawac paracetamol ale sama nie wiem co Wy o tym myslicie?? Goraczki wsumie nie ma ale tak bez niczego to ona sie nie wyleczy:sorry2:ehhhh

Sorki ze nie odpisze ale niunka sie przebudzila ide do niej moze zasnie jeszcze.
Zajrze pozniej Paaaa

Cześć
Znowu piękna pogoda, zaraz wybywam.

Doris nie wiem co Ci odpowiedzieć na to pytanie odnośnie dentysty, bo tak jestem mądra, że polazłam nie w to miejsce gdzie trzeba. My dostaliśmy skierowanie od pediatry, ze względu na wadę zgryzu. Poprzednio miałam wizytę koło Horton Parku a tym razem gdzie indziej , na BD8 ale nie sprawdziłam tego adresu, przed wyjściem. Mati się upiekło:baffled:, ale ja nie jestem zadowolona bo ona ma dziurę w zębie.
Agaam jak nie ma gorączki to w sumie nie ma sensu, ale na pewno dziecko się lepiej poczuje, bo jeśli boli ją np główka przy katarze, to pomoże. Ja podaje zawsze oscilococillum - nie wiem jak to się pisze.
Graziul cierpliwości
Ampar a ciebie gruz chyba przysypał? :rofl2:
Alex ja mam 30 na karku a nawet ponad i to nic złego :-D:-D:-D

czesc kobietki wiek sie nieliczy wazne jaksie czujemy a jak mlodo to super
Ampar wlasnie co z toba??
Agaam pewnie jejnie zaszkodzi jak jej podasz ten syropek a moze poczuc sie lepiej
oki zmykam trzeba prasowac i naszykowac ubranka na jutro do szkoly

hej

Wreszcie sie sprezylam do poczytania chociaz dokladnie to nie mam szans:no:

NA POCZATKU WIELKIE GRATULACJE DLA PAN CIEZARNYCH- PISZE OGOLNIE DO WSZYSTKICH BO TYLE WAS JEST ZE NIE BEDE WYMIENIALA;-);-) - ale sie bedzie dzialo niedlugo:szok:

U mnie remont zakonczony ale sprzatanie chyba nigdy sie nie zakonczy. Wczoraj wzywalam ekipe na skarge- przyszli z bonami m&s myslac ze mnie udobruchaja ale jak zaczelam skarge to schowali bony i beda wszystko naprawiac co sknocili:angry:

Doris78- ja nie wiem jaki ty masz prog estetyczny- ale mi porzadnie nadepneli na odcisk tym burdelem po robocie:tak:
Kasia8118- zazdroszcze porozumienia- chociazby czasowego miedzy chlopakami- bo ja po powrocie jak sie szymon bawil przez 6 tygodni dzien w dzien z kuzynem odczuwam brak drugiego w domu:tak:;-)
Roksanna1- a mnie nie przysypalo- jak chcesz to przyjedz i sama sprawdz:-p:-p:-p;-)
graziulxxx- wygladasz super:tak:- a malutka na pewno zalapie z nocnikiem. Ja tak sprobowalam z szymciem jak skonczyl 2 lata i po 3 dniach dalam sobie spokoj a jak mial juz 2 lata i 3 miesiace to zalapal w 2 dni i juz ganial bez pieluchy;-):tak:
Ania1218- fajnie ze tak duzo piszesz:tak: i fajnie ze ci tam dobrze- jak milo to brzmi : ide do siostry na kawke- ja to mialam przez 6 tyg i bardzo mi brakuje. Ale nie ma co narzekac- wpadla dzisiaj artura siorka na kawke i obiadek:-D:-D:tak:
mojadzidzia- no i kiedy ty ze mna to wino wypijesz, co???????:-p:-p:-p
Monia22310- kciukasy za ciebie bo ty to juz calkiem bliziutko jestes. Jak samopoczucie?;-)
Agaam- bardzo podoba mi sie slowo ,,bezplan,,- rewelacja:-D:-D:-D;-)
natalka90- jak moj szef bedzie mial wolne to ja chetnie piwko wychyle:tak:

Spadam wyjac zboja z wanny. Jest niegrzeczny do kwadratu a jego slownictwo po pobycie w polsce:szok: Dzieki za to ze chodzi do angielskiej szkoly i nikt go tam nie rozumie:tak:

Hej:-)

Ja mam jakąś zamułkę, nic mi się nie chce. Pogoda fajna i jutro też się taka zapowiada. Zrobiliśmy płotek żeby Olivia nie wychodziła na ulicę ale i tak nie można spuścić jej z oka bo ta wariatka wspina się wszędzie tam gdzie nie powinna, daje radę nawet na trampolinę wejść:szok::-D

Agaam i jak mała??

Ania1812 fajnie, że Filip zadowolony:tak:

Doris ale Ci Ampar pojechała z tym progiem:-p:-D:-D:rofl2:

Ampar spoko spoko, jeszcze troche pochodzi do szkoły i po angielsku też będzie teksty sadził:-D A bony trzeba było brać i tak:tak:

Graziul ja też jestem ciekawa co tym razem będziecie mieli, zresztą tak samo jak u innych dziewczyn:tak:

Czuję sią bardzo śpiąca a nie wiem czemu bo spaliśmy do 8 i jeszcze w TV nic nie ma, jak dobrze że w przyszłym tyg zaczynaja się seriale:-)

:happy:Witam:-)
Ja dzis wstalam z uporczywym bolem glowy:-(
Mam nadz ze sie jakos rozkrece:blink::crazy:
AGAAM-i jak malutka??lepiej?a podalas jej paracet??
ROKSANNA-no to dalas cialka mama:-pMati napewno byla Ci wdzieczna ;-)a tak serio to ja tez nieraz taka odwazna i zorientowana zgrywam i potem jednak mam problem z trafieniem pod dany adres na palke:tak::tak:
AMPAR-dzieki za kmplemencik:happy::happy: fajnie ze wrocilas,a co do progow estetycznych-fajnie to ujelas:tak::-D:-D:-D
TYNIA-i jak tam dzis pierwszy dzien w szkolce po wakacjach??
ANIA-a Adas juz lepiej??co to bylo??od zebow?
NATALKA-a Twoja gwiazda jak tam,cos sie zmienilo ze spankiem??
Od nastepnego tyg zaczynaja nam sie zajecia w przedszkolu:happy:Fajnie bo tak to taki bezplan jak to AGAAM fajnie nazwala:tak:
No nic babeczki ide kawki sie napic moze mi pomoze na bol glowy:baffled:
MILEGO WEEKENDU

Czesc Kobitki:-)

Ja czekam od rana na mojego meza bo mowil ze moze skonczy wczesniej ale chyba d*** bo poki co go nie ma:-( I pewnie wroci jak zwykle czyli o 15...

Sylwiam Graziul, dzieki za troske z Mala nie jest lepiej teraz zaczela kaszlec tez w nocy przez co ciezko jej spac i przebudza sie co chwile. Nie dawalam jej jeszcze zadnego syropu ani nic ale chyba bede musiala bo nie podoba mi sie jej kaszel:no:.
Roksanna a ten oscilococilum jest dostepny w UK bo kiedys reklamowali go w polskiej Tv:sorry2:
Ampar Graziul ciesze sie ze spodobal Wam sie moj bezplan:rofl2:ale obyscie uzywaly tego wyrazu jak najrzadziej:-D

Wybaczcie dziewczyny ze nie odpisze wszystkim ale jakos nie mam glowy dzisiaj:baffled:
Ide do mojej chorutkiej Trzymajcie sie i milego weekendu:tak:
Ja niestety tez caly weekend spedze w domu mimo ladnej pogody bo boje sie wyjsc z Mala zeby jej sie nie pogorszylo:baffled:

Cześć babeczki!

U nas dziś ładna pogoda i troszke czasu spędziliśmy na dworze. Strasznie jestem wkurzona bo miałam w planach odwiedziny u rodzinki a musze siedziec w domu bo czekam na paczke od J:wściekła/y: Miałam nadzieje, że facet przyjedzie wcześniej a jego nadal nie ma:angry::crazy:

Agaam- jeszcze raz zdrówka dla Vicky. Moim zdaniem Paracetamol nie zaszkodzi. Ja nieraz podawałam Adamowi jak był przeziębiony, mimo że nie miał gorączki i wydaje mi się, że troszke pomagał.
Graziul- już dużo lepiej bo dziś były tylko 2 kupki ale nadal są rzadkie:sorry2::baffled: Nie mam pojęcia od czego ale wydaje mi się, że od zębów bo ma bardzo napuchnięte dziąsła. Jak główka?:happy:
Sylwia- a tak nam było dobrze jak dzieciaki siedziały w jednym miejscu:-D Adam zwiewał mi dziś z placu zabaw i cwaniaczek jeszcze robił "papa"
Ampar- mówiłam, że forum nie odpuszcze:sorry2: Dobrze, że masz chociaż blisko szwagierke. Chociaż nie ma to jak siostra;-) No ale póki Szymonek nie chodzi do szkoły to możesz często latać do Pl i przy okazji mnie odwiedzić:happy:
Roksanna- wyobrażam sobie ulge Matyldy i Twoją złość na siebie:-D:sorry2:

Kończe już bo nie pamiętam co miałam jeszcze napsiać. Sorki jeśli kogoś pominełam:sorry2: Na razie

reklama
Graziul wiec bylo oki tylko wiki nie chiala sie odczepic ode mnie na początku ale potem juz sie mna nie interesowala bylo niezle zamieszanie dzis bedzie tworzona jeszcze jedna 1 klasa bo jest o 20 dzieci wiecej niz w zeszlym roku i dzis sie dowiedzialam ze kazde dziecko chodzi po 2 lata do tej samej klasy a ja myslalam ze tylko rok no ale to jej nie zaszkodzi

Do góry