reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie
Troche mnie tu nie było:zawstydzona/y:i jakoś ciezko sie znowu wbić:-(Ale nic na poczatek
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek dla Alexa i Dawidka:-):-):-):-)
Graziul Czekamy:tak:

reklama
hej laseczki:happy::happy:
Dlugo nam zeszlo na scanie ,bo bylo male opoznienie no i trafilam na praktykantke ,wiec wszystko trwalo podwojnie dlugo bo tamta starsza stazem uczyla ta mloda wszystkiego:szok:ale przynajmniej mi wyogladaly dzidzie ze wsz stron kilka razy dokladnie:happy2::happy2:

Dzidzka zdrowa,wsz oki:happy::happy::happy: No i bedzie my mieli SYNECZKA:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Eryczek jest dosc duzy ,tzn nozki ma bardzo dlugie:tak:wiec dlatego pewnie mam
brzuszek taki spory juz,bo gdzies tam sie biedny musi pozwijac;-);-)
Nata tez sie urodzila 60 cm dlugasna:tak:;-)
ZANETA-dzieki za ska,i sorrki ze dop sie odzywam ale tel w domu zostal a pozno wrocilismy:sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak:

DAVIDKU-STO LAT,DUZO ,DUZO ZDROWKA I SAMYCH RADOSNYCH TYLKO DNI:happy2::happy2::happy2:
OKI ja spadam ,bo mala chyba kupe chce i musze ja wysadzic,papappapap

Czesc Laseczki:-)
Ja tez dopiero teraz mam chwilke Mala bawi sie z tatusiem a ja korzystam, dzis bylysmy juz na dworku bo trzeba bylo wykorzystac pogode siedzialysmy w domu kilka dni i juz brakowalo swierzego powietrza:tak:

DAVIDKU: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIA POMYSLNOSCI MILOSCI USMIECHU I MNUSTWA ZABAWEK, ZYCZE AGA Z VICKY:tak::tak:
Graziul Ale super bedziecie mieli parke:tak::tak: Moje gratulacje Super ze Eryczek dobrze sie rozwija:tak: oby tak dalej niech rosnie duzy i zdrowy:tak:

Ehh to sie rozpisalam dzieci wzywaja... Zajrze poaniej PAaaa

Doris wszystkiego co najlepsze dla Dawidka!
Graziul gratulacje, będzie parka. Najważniejsze by było dzieciątko zdrowe.
Zaneta ja jak spryskałam tym płynem to już pół roku mam spokój.

Czesc.

Davidek bardzo dziekuje za zyczenia:tak:Jejku ale zlecialo te 3 latka.

GRAZIUL-Gratuluje syneczka:-)to bedziesz miala parke,super.

ZANETA-ja zaraz tez bede miala przerwe 3 godzinna od Davidka,tez sie zastanawiam co z tym czasem zrobie.Ale spoko pewnie znajde sobie jakies zajecie i ten czas mi szybko minie.

AMPAR-no juz taka ze mnie brudaska jest.

Witam wszystkie mamy ;)
Mam pytanie, nie wiem, czy nie poruszałyście tego tematu, ale..
Czy jest w okolicach Bradford - Leeds, polski ginekolog? nawet prywatnie.
Dziękuje za info.
Pozdrawiam :)

reklama
hej

Ja zdycham. Okazalo sie ze zatoki mam zawalone, schylac sie nie moge, szczeka i ucho boli:-:)-:)-( Ale musialam zajrzec co tam graziul nosi:tak:
Graziulxxx- gratulacje- chyba sie bardzo cieszysz z eryczka:tak:
jstysiak- mi tez ciezko sie wbic ale sie pcham;-)
doris78- 100 lat dla Dawidka- niech mu sie spelniaja marzenia:tak:

Szymcio dzisiaj pierwszy dzien byl w przedszkolu i ciesze sie bo zadowolony bardzo. Jak tata przyszedl go odebrac to powiedzial: ,,fajnie ze przyszedles ale jak bys tak przyszedl troszke pozniej mnie odebrac to nic by sie nie stalo bo bylo bardzo fajnie''
Wydoroslalo mi dziecko- a w czwartek idzie pierwszy raz na caly dzien:tak::szok::rofl2:

Do góry