reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witajcie:-)
ANIA-straszna tragedia:-(biedna dziewczyna:sorry2: Ja po przeczytaniu takich listow,zawsze dostaje kopa na opamietanie :tak:..bo prawda jest taka ze czesto narzekam,ze zawsze by sie chcialo miec wiecej czegos i szybciej,itp,jest problem bo A zwleka z odmalowaniem mieszkania ..albo jesz cos,male ,blahe problemiki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:A tak naprawde to mam tyle szczescia:happy::happy::happy::happy:kochajaca rodzinke ,dach nad glowa,spokojna przyszlosc,moge sie moim macierzynstwem delektowac:happy:a takie biedne dziewczyny jak Ania z artykulu...bardzo wspolczuje:sorry2::sorry2:

My dzis mamy scan na 14;-):-)

Hej!
Takiego miałam pięknego, długiego posta i gdzieś mi go wcieło:angry::angry::angry:
Pitole i drugi raz nie pisze. Składam tylko życzonka dla naszego trzylatka :-)

Davidku!!!
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy

Ciocia Ania z chłopcami

hejka

Smykam się po domu dzisiaj jak nie wiem co . Ola w szkole Milenka śpi i taka cisza jakby dzieciaków nie było a ja nie moge sobie miejsca znalezc chyba zaczne zaraz gotowac bo caly czas o tej mojej uczennicy mysle jak sobie dzisiaj radzi. nie wiem dlaczego sie stresuje jak ona taka szczesliwa rano byla ze do szkoly idzie. wstalysmy o 7 rano a o 8 już gotowe do wyjscia bylysmy jeszcze ola bajki zdarzyla obejrzec. Nawet sniadanie zjadla w 10 min a nie jak zawsze min 30 min:szok::szok::szok::szok:. Milenka sie poplakala za Ola jak Olcia wchodzila do szkoly. Zaliczylam juz kawke u Tyni.
Jakie wogole zaskoczenie dzisiaj bylo bo milam dac o 9.30 krew do badania a babeczka dzwonila z przychodni ze przyjdzie mi do domu pobrac bo wie ze dzieci mam. I małpa musiala sie wkuwac do nogi. Bo nie odwazyla sie pobrac z rak bo oddawalam kiedys krew w Pl i duze zrosty mam powiedziala ze jak peknie mi jakes naczynie to siniaka bede miec i moge ja do sadu podac. Oczy zrobilam takie ze szok.

Kolejne badania w czwartek. Masakra jakaś.

Ania; straszna historia wspolczuje dziewczynie. Nie rozumiem takich ludzi. Przecież to ich wnuczka. Dla niektorych to sie liczy tylko czy slub byl. Masakra

Davidku: sto lat i dużo uśmiechu i radości mnóstwa zabawek życzy ci ciocia Asia z dziewczynkami

zanetabd7: ja używam na grzyba - detox to taki spray popsikam w lazience sciane nad oknem i zostawiam samo znika po 5 min. Plyn kosztuje 2.50

oki zmykusiam to tyle u mnie obecnie odezwe sie pozniej jak mi dzieciaki dadza cos skrobnac

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy
tynia z rodzinka
My jeszcze troszke i sie zbieramy do szkoly ciekawe jak tam bedzie mam nadzieje ze wiki nie bedzie stala przy mojej nodze caly czas ;)

Hej dziewczynki!
Dusia miala dzisiaj szczepionki,byla bardzo dzielna i nie plakala zbyt dlugo ale ma goraczke wiec jak tylko wstanie to musze jej dac calpol
doris78 wszystkiego najlepsiejszego dla Davidka,samych slodkosci,superasnych zabawek i niezapomnianego dziecinstwa :-)
graziul xxx myslalam ze ty juz po scanie-ale jestem ciekawska :sorry2:
ania1812 straszna tragedia spotkala ta dziewczyne :no::no: a my na codzien nie doceniamy tego co mamy :zawstydzona/y:
uciekam obiadek szykowac,S ma tydzien wolnego wiec o ile pogoda dopisze to gdzies wybedziemy z domku :tak:

hejka
ja od rana w miescie bylam,a mlody dopiero poszedl spac,wczoraj pobil rekord bo spal 2.5 godziny:szok::szok::-D:-Dmoze juz mu sie cos przestawia bo to juz ktorys raz ze 2 godzinki kimie,az nie wiedzialam co mam ze soba zrobic:-)zaraz zabieram sie za spagetti,szlak mnie trafia z tymi obiadami,zeby moj A chociaz jakies zupy jadl to ile by fajniej bylo,a tak to sama dla siebie gotuje,a jemu i tak miecho :-Ddzieki laski za rady w sprawie grzyba lazienkowego,zamowilam juz na ebayu.ale mi bardziej chodzilo o cos takiego,co kladzie sie np.przed malowaniem i zeby dziad juz nie wylazil chociaz przez jakis dluzszy czas,no chyba ze te wasze tez tak dzialaja to super.
dawidku-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!mam nadzieje ze ostaniesz cala gore prezentow:-):-)
ania1812-masakra jakiego pecha ma ta dziewczyna,zaraz mnie jak graziul az wyrzuty sumienia zlapaly ze czasem dre sie jak opetana na mojego A bo piwko wypil czy cos tam a ludzie takie tragedie przezywaja.
mojadzidzia-sprawdzilam i mam scan o 14.40,takze pewnie sie spotkamy:-D:-Djedziesz ze swoim S??moj mi gada ze on nie chce wiedziec co bedzie,to mu powiedzialam ze poczeka na zewnatrz i pozniej wejdzie jak ja juz bede wiedziala:-Dnajgorsze ze on imie wymysla....nerwice przezywam bo specjalnie migada takie co nie podobaja mi sie...ja bym chciala Zuzie:-)albo Piotrusia,Szymonka.
graziul-dawaj szybko znaka,bo az usiedziec nie moge co tam nosisz pod serduszkiem:-)
dobra ide zjesc zupe bo od wczoraj mi zostalo i kawke se walne pozniej i moze ogarne moja zagrzybiala lazienke:-D

Cześć dziewczynki
Dzięki za życzonka dla Alexa. sorry nie bede sie rozpisywać bo jestem padnieta po weekendzie. myslalam ze w poniedziałek odpoczne a sie okazało że do pracy mnie wzieli bo był zapierdziel.

doris78 wszystkiego co Naj dla Dawidka

pozdrowionka

reklama
Witam:-):-):-)
Niby ładnie jest niby zimno i taka cholerna pogoda w uk:-):-):angry::angry::angry:
Moje dziecko juz z niecierpliwoscia czeka na szkole a wszczegolnosci widziala jak dzieci ida do szkoly przezywala dlaczego nie ona:tak::tak::tak:
tynia-i jak Wiki w szkole:-):-)
graziul-zlituj sie nad nami i napisz co bedziesz miala za niunke:happy::happy:
doris-wszystkiego najlepszego dla Davidka:-):-):-)
ania-naprawde tragedia dla tej dziewczyny oddalam glosik:happy::happy::happy:

Nic uciekam bo mam dzis potwornego gloda a wszczegolnosci szukam nazw dla midwife pozniej sie odezwe;-);-);-)

Do góry