reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny!!!

Wpadłam się z Wami przywitać i przekazać,że u mnie wszystko dobrze:tak: u graziula też:tak: ona po prostu nie ma neta:sorry2: a ja nie mam ostatnio głowy do pewnych spraw:sorry2: dlatego komp.ominęłam szerokim łukiem przez ostatnie dnie:zawstydzona/y: chciałam też złożyć serdeczne życzonka dla Vicki i Olivki !!!! SAMYCH RADOSNYCH DNI I DUŻO ZDRÓWKA I MNÓSTWA ZABAWEK!!!

dobra laski,na mnie już czas...przepraszam,że nie odpiszę żadnej z Was,ale no siła wyższa...jak znajdę jej troszkę więcej to przeczytam wszystko dokładnie i odpisze i zacznę uczestniczyć w debatach:-D;-) pozdrawiam Was gorąco:happy2:

reklama
Hej laseczki.Faktycznie tu cichutko,ale co się dziwic częsc dziewczyn wyjechała a reszta zbiera się do wyjazdu:tak:.U nas wszystko ok.jakos dni nam szybko lecą.wczoraj i dzisiaj wyciągnęłam mojego prawie ze prosto z pracy na zakupy.Ja standardowo sobie nic nie kupiłam ale kupiłam kilka drobiazgów do domu i odrazu humorek lepszy :tak:.
agaam i sylwia.m Wszystkiego naj naj dla waszych księżniczek z okazji pierwszych urodzin:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:.
Tynia i wiki udanego urlopu życzę :tak::tak:.
Roksanna
no Ty to dopiero się rozpisałaś:szok:.Myślałam ze nie dam rady tego wszystkiego przeczytac:no::-D.
natalka
Oli ostatnio różnie chodzi mi spac.A jeszcze nie tak dawno miał stałe godziny tak jak Krystian między 19.30 a 20:tak:.

Lenie prosze mi sie tu nie lenic:no::no:

ANIA1812-ja wiem ze sie narzucam:-pale kiedy mozemy Cie ostatni raz nawiedzic?na ostatnia kawke sie spotkac:tak::-)
Kurka a ja nie wiem jak sie jutro zapakowac,nie chce byc obladowana za bardzo,a powinnam wziac rzeczy jakby sie zmoczyl,albo jakby deszcz spadl:dry::sorry2:sprawdzalm dzisiaj pogode tam i ma nie padac:no:pare dni temu co innego pokazywali:-D

ZANETA-no wlasnie ja tez bym sobie pojechala na jakas fajna wycieczke,ale zawsze wygrywa to, ze do pl pojade za ta sama cene ale zawsze na dluzej:tak:My jedziemy na 5 tygodni :tak::-)

hello Witam po przerwie:-)
DZiekuje ,ze pamietalyscie o mnie i pytalyscie:happy2::happy2:
U nas wszystko w jak najlepszym porzadeczku ,tylko neta nie mielismy:-(
VIKI,OLIVKA i NADUSIA-z okazji pierwszych urodzinek duzo ,duzo zdrowka,wspanialych prezentow i opatrznosci Bozej:happy2:

Przepraszam ,ale nie dam rady wszystkim poodpisywac:sorry2:
Przeczytalam pobieznie co pisalyscie bo inaczej nie dam rady
Ale juz jestem wiec nadrobie:happy2::happy2::happy2:
Czuje sie dobrze,brzusio juz rosnie,w nastepnym tyg powinnam dostac wezwanie na usg.:happy2:
Pozdrwawiam serdecznie,do spisania:happy2:

Hej!
No w końcu coś się tu dzieje:-)
Graziul- dobrze, że piszesz bo już się martwiłam:sorry2:
Doris- oj narzucaj się ile chcesz:-D;-) Właśnie zastanawiam się jakby to spotkanie zoorganizować bo sprzedaliśmy sofe i z mebli salonowych został nam tylko mały stolik:baffled: No chyba, że w przyszłym tygodniu będzie ładna pogoda to Was ugoszcze w znowu ogródku. Co do wycieczki to weź dla Kuby cieńką bluze. Jak będzie ciepło to schowa ją do placaka. Ja chłopakom pakuje tylko coś do picia i słodycze na przegryzke. Jak będą głodni to sobie coś tam kupią:sorry2:

Miłego wieczorka

Sylwiam,Agaam,Mojadzidzia Zyczona i duzo slonka dla Waszych Gwiazdeczek:-):-):-)
Macie dziewczynki juz roczek jutro dwa, niech szczęsliwe życie trwa.
Dużo słonka w każdy dzionek i zabawek pełen worek,
cały wagon batoników i lalek też bez liku!
Rosnijcie duże zdrowe, sliczne,
niech Aniołek Wam sie przysni i niech spełni Wasze marzenia
byscie sie śmiały i zmartwień nie miały!
...:)

wszystkiego najlepszego na OLIVKI VICI I DUSI

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie
. :-)

jejku ale ten rok szybko zleciał :szok:

reklama
TYNI I WIKI-spoko ,to ja wiem:-D:-D

ANIA1812-no ja tez w sumie z jedzenia nic nie biore tylko jakies przekaski,tam najwyzej jakies frytki albo pizze sobie kupimy.Ale ja to zaraz mysle ze bedzie padal deszcz,snieg......:-D:-D:-Di zawsze jestem obladowana na kazda pogode:dry::sorry2:

Do góry