reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam :-).
Właśnie Oli odleciał więc mam chwilkę żeby coś napisac:tak:.
Moj R mnie wczoraj uświadomił że wyjeżdżamy do Pl 30lipca a nie tydzień wcześniej jak myślałam:confused:.No to chyba zostanę sama na posterunku bo większosc z was wyjeżdza tydzień prędzej :-(.
sylwia.m nie narzekaj na upały tylko korzystaj i opalaj nogi bo z tego co pamiętam to marudziłaś ze nie chcą Ci się opalic:tak::-D.
Ania1812 postaram się byc ale nic nie obiecuje:tak:.Mi pasuje 10 rano ale jak będzie pózniej to może uda mi się jakoś dotrzec :sorry2:.
Ale dzisiaj pogoda do bani:-(.Nie wiadomo co tu robic:confused:.

reklama
:-D:-Dheja:-)
nam weekend jakos zlecial,w sobote bylismy na farmie i maly oczywiscie zawalu prawie dostal jak zobaczyl te wszystkie zwierzaki,a wczoraj w asdzie i w ikei:-Dpozniej obiadek i jakos zlecialo do wieczora.przyszlo mi zawiadomienie na usg na przyszly wtorek,i juz mam nerwa,bo nie wiem czy A wolne dostanie a nie mam z kim zostawic pawelka:-:)-(masakra normalnie:wściekła/y::wściekła/y:
sylwiam-super ze macie taka pogode,ale wspolczuje tego strachu,ja tez w sobote sie wystraszylam,bo jak wrocilismy z tej farmy to mlody mial taka brazowo-czarna plamke nad okiem,i nie moglam tego mu umyc,juz mi sie urabalo ze cos mu wlazlo,ale A go zlapal i ze tak powiem wyszorowal to paznokciem:szok:jakis brud:-D
ania1812-ja bede na bank,bo juz sie wieki z wami nie widzialam:-D
kasia1881-nie peka,ja nie jade do polski wcale:-(a juz bardzo mi sie chce,niestety dopiero za rok pojedziemy,bo pozniej z brzucholem to juz sie nie ruszam nigdzie:-D
ampar-no wlasnie zabalsamowali cie w tym spa czy co??:-D
jstysiak-kurcze musze sie chyba zgadac z toba to zribisz mi jakies pyszne ciacho,czy tylko torty robisz?
moja kulka u nogi juz stoi,zaraz dokoncze:-D

hej

Ja jestem, jestem:tak: Wypoczeta po spa ale i padnieta po weselichu sobotnim- wczoraj lekki kacyk mnie meczyl:tak: Dlatego dopiero mam czas zeby cos skrobnac

OLIVKA, VIKI, NADIA- HURTOWO DLA WAS SAMYCH SLODYCZY CIOCIA MARTA ZYCZY:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

aNIA1812- jak ja bardzo chcialabym byc jutro- mocno mocno mocno sie postaram:tak: Musze tylko gdzies ta moja mamcie zakupoholiczke wysadzic w jakims centrum handlowym:-D:-D:-D
Sylwiam- ciesz sie aura bo tu tragedia:wściekła/y: Ja juz tylko o tym mysle ze sie bede wygrzewac niedlugo:tak:

Ide zaraz malego odebrac z przedszkola. Juz dzisiaj powiedzialam mamie ze jak tylko wroce z polski to moj pierwszy zakup to beda kalosze i plaszcz przeciwdeszczowy:wściekła/y:
Wieczorem was podczytam co naskrobalyscie jak mnie nie bylo:cool2::cool2:

czesc kobietki my doleciaslysmy szczesliwie i o dziwo nie wymiotowalam mialysmy super lot ale ukrop straszny mamy tez 30 stopni w cieniu i zero wiateru dzis bylam na targu i kupilam sobie i wiki sukienke na chrzciny ceny mnie zdziwily no ale coz trzeba bylo kupic jutro jeszcze jej buty kupie bo nie da sie na dworze siedziec i moze na wode sie wybierzemy jeszcze zobaczymy jest normalnie strasznie mozna biegac nago :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dla dziewczynek naszych trzech zdrowka zycze i usmiechu tez spozniioone ale szczere sa zyczy tynia i wiki niech wam slonko swieci pieknie ksiezniczki

Czesc:-)

ANIA1812-ja tez bede:tak:
A Kubus w polskiej szkole dostal swiadectwo z samymi bardzo dobrymi ocenami:tak:i dostal jako jedyny chlopak w klasie voucher na 5 f do tesco za dobre wyniki w nauce:tak:

ZANETA-to bardzo pracowity mieliscie weekend:-)

MONIKA-i jak po wizycie u poloznej??wszystko ok?

Jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja juz z moimi nie moge wytrzymac,ledwo wrocilismy ze szkoly i juz awantura:wściekła/y::wściekła/y:

Helloł dziołchy:-D

Adam śpi. Jaaaka błoga cisza:happy2: Tak poza tym to u nas nudy. Przez "piękną" pogode siedzimy cały dzień w domu. Filip strasznie się nudzi. Nawet nie ma czym się pobawić bo prawie wszystkie zabawki ma już w Polsce:dry:
Jak już wiecie wkrótce wyjeżdżamy i mam do sprzedania jeszcze troszkę pierdółek. W większości po 50p i po funciku. M.in. świeczniki, wazoniki, lampka nocna gwiazdka z Ikea, Freeview, 2 składane krzesełka z Ikea, 2 sekatory (duży i mały), zasłony (ja mam okna 180x120 cm), firanka kuchenna, 2 blachy do ciasta (keksówka- nowa i pare razy używana blacha 35x25cm), 2 stołki dziecięce z Ikea. Z większych rzeczy zostały mi jeszcze stolik TV i stół ogrodowy, pralka Beko. Więcej nie pamiętam;-) Jakbyście były zainteresowane to piszcie na PW.

Ampar- mame zostaw na Foster Square. Jak wejdzie do TK Maxx to zejdzie jej pare godzinek:-D
Sylwia- dawaj te 10st. Jak patrze w TV na te upały w całej Europie to płakać się chce. Naprawde wolałabym taki upał jak deszcz czy wczorajszą wichure:dry: Współczuje przejśc z Marcelkiem. Wyobrażam sobie jak musiałaś się przestraszyć.
Kasia- nie martw się. Dużo dziewczyn zostaje. Poza tym Agaam też niedługo wraca. Na pewno nie zostaniesz sama:happy2: A na ile jedziecie?
Pozdrawiam

reklama
Do góry