reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć babeczki!!!

jstysiak, Doris, Kasia- dzieki za miłe kawkowanie na kulkach:-)
Natalia- zdrówka dla Claudii. A objawy zgadzają się z tymi różyczkowymi? Bo jeśli tak to wyczytałam, że na różyczke i tak nie podaje się leków, jedynie Paracetamol :dry: Buziaki dla małej
Żaneta- gratki dla krecika. Może to poczatek przygody z nocnikiem:confused: Jesteś zadowolona z wizyty u fryzjerki? Jaki kolorek w końcu wybrałaś? Ja załapałam się na te 190 funtów:-) A od kiedy to likwidują to niestety nie wiem
Graziul, Katarina, Pidi- co tam u Was kobiałki?
Roksanna- Filipek chodził na popołudniu i nie narzekam bo chociaz nie musiałam się zrywac tak wcześnie rano. Zawsze mogłam sobie pochodzic w piżamce do 10:-) ale było fajnie:rolleyes:
Tyniaiwiki- ale masz dobrze z mężem, że takie pyszne obiadki Ci gotuje

A u nas nudy. J ogląda mecz a ja jak zwykle się nudze:baffled: Dobrze, że niedługo kończą się te mistrzostwa.
Na razie

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc:-)

Ja tez dziekuje za kulki:-)przynajmniej dzien mi milo zlecial,najpierw palygroup potem kulki,szkoda tylko ze David z niczego nie skorzystal:sorry2:caly czas siedzial przy mojej nodze:shocked2:powiedzial ze On czeka na Marcelka:confused:
Sylwia juz w Pl szaleje,dotarli dzisiaj nad ranem,pisala ze podroz zlecial im ok,tylko Olivka sie w nocy obudzila i troche plakala:-(

NATALKA-ja tez z tego co wiem ,to ozyczki sie niczym nie leczy:no:poprostu tzreba przez to przejsc.Buziaki dla Twojej ksiezniczki.

ROKSANNA-ja bez jazdy do rodzicow moge sie z Toba umowic na placu zabaw:tak::-)
A tzreciego dziecka na razie nie planuje:no:tylko napisalam ze jakbym byla,bo te 500 f to duzo pieniedzy przeciez jest,a tak nic nie bedzie:no:

ZANETA-wow super,Ale Pawcio madry chlopczyk:tak:oby zalapal na dobre:tak:

ANIA1812-z sufitu na szczescie se nie lalo:-)ale to chyba juz Ci dzisiaj na kulkach mowilam ale nie jestem pewna:dry:ostatnio straszna ze mnie sklerotyczka:-p

Dobra lece dotego Kubusia,bo jak Go nie pogonie to bedzie siedzial do nocy:wściekła/y:

witam wieczorkiem:-):-)
ja nie bylam u fryzjera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwonila ze sie zle czuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz nie wiem kiedy pojde,bo az z tego wszystkiego mi sie odechcialo,jak sie wkurze to kupie farbe i sama ufarbuje:wściekła/y:
doris-to dobrze ze sylwia dojechala szczesliwie,ale pytalam tez czy sama jechala??nie bala sie??
ania1812-doczytalam o tym zasilku i likwiduja to od kwietnia przyszlego roku,wiec sie jeszcze zalapiemy z graziulem:-):tak:duzo kaski to jest a zawsze sie na cos przydadza,tym bardziej ze musze ja kupic podwojny wozek:tak:zdecydowalam sie na taki obok siebie,bo ten jeden za drugim to jakos mi nie podchodzi:no:
natalka-oby mlodej przeszlo jak najszybciej,ja to chyba nie mialam rozyczki,nie pamietam:-D
a co do pawcia i kibelka to pozniej zsikal sie 3 razy na podloge i nasral w majty:-D:-Dbo bez pampka brykal,ja patrze a on ciagnie na skarpecie male gówienko:-D:-Dide cos wszamac ,bo a kolacje robi:szok::szok::szok:

własnie tez wyczytałam ze rózyczki sie nie leczy:zawstydzona/y: wiec nie moge mniec pretensji do gp no ale przejdzie jej i spokój do konca zycia tylko jestesmy uziemione w domu no i ja nie miałam nigdy rózyczki wiec moze tez bede miała :-( oby nie :-p

zaneta ja jestem zadowolona z tego fryzjera na przeciwko pikanika wiec moze tam sie wybierz:tak: tez juz bym chciala cos z klakami zrobic ale juz w polsce jestem umówiona to musze te 2 i poł tyg wytrzymac:sorry2:

doris szybko dojechali :tak: ojj biedy Dawidek teskni :-( ciekawe jak Marcelek :confused:

Hej laseczki :-).
U nas jeszcze w domku Oli bryka na podłodze z tata w pokoju a Krystian już śpi :tak:.Ja strasznie czuję się dzisiaj zmęczona.Ciekawe czy szybko zasnę bo najczęściej jest tak ze jak czuję się bardzo zmęczona to waśnie wtedy mam największe problemy żeby zasnąc:dry:.
jastysiak jeszcze raz dzięki ze pomyślałaś o mnie i zadzwoniłaś :tak:.I wam dziewczyny za miłe kawkowanie na kuleczkach :tak:.A Krystian był na mnie obrażony że musieliśmy już wracac do domu z kuleczek :cool:.I zły bo myślał ze Dawid idzie z nami do domu:sorry2:.Oj te dzieciaki wiecznie im mało:cool:.
natalka oby małej szybko znikneła ta wysypka.
żanetabd7 może faktycznie powinnaś umówic się z tą fryzjerka koło piknika :tak:.Tylko moja rada taka żebyś się nie umówiła przypadkiem z właścicielką tego salonu.Nie polecam:no:.
roksanna i tynia i wiki wam również dziękuje za spotkanie:tak:;-).

Ostatnia edycja:
hej :-)

co dziewczynki tak cicho siedzicie ?? katarina grazul mojadzidzia pidi co z wami ?:confused:

ja wczoraj ogladałam w necie fotki jak rózyczka wyglada i juz jestem pewna ze to rozyczka a baba w przychodni powiedziala ze virus ale nie powiedziala jaki :sorry2: no nic pozostaje nam siedziec w domu :-(

kasia to o której Oli chodzi spaac ?? :confused:

dobra ide kawke sobie zrobic ;-):-)

czesc wszystkim ja dopiero teraz bo spalysmy do 9 wiki je sniadanko a ja pije sobie kawke i biore sie za pranie w koncu i za prasowanko trzeba sie w koncu spakowac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
roksanna i kasia bardzo milo bylo sie z wami spotkac:tak::tak::tak::tak:
natalka biedna Claudia moze zadzwoncie do lekarza i podajcie obiawy powiedzcie ze odejrzewacie rozyczke i chcecie jakis krem powinni wam wypisac wiki jak zarazila sie ospa to wiedzialam ze to to bo zarazila sie od Oli i piotrek tylko dzwonil do lekarza i podal objawy i potwierdzili jego diagnoze

Cześć dziewczyny!

Natalka- a jak dzisiaj czuje się Claudia? Nadal ma gorączkę? A Ty pewnie byłaś szczepiona na różyczke i nie powinnaś się zarazić:tak:
Kasia8118- oj skąd ja to znam. Filip też nie zna umiaru. A ile o to było już awantur:dry:
Żaneta- fajnie, że się jeszcze załapiesz. W końcu 190 funtów piechotą nie chodzi:sorry2: Co do wózka to zastanów się jeszcze bo z takim podwójnym z siedziskami obok siebie nie wszędzie się zmieścisz
Doris- oj skleroza. Mówiłaś już mi na kulkach:-D

U nas jak zwykle nudy. Nic ciekawego się nie dzieje. Miałam jechać do centrum ale mi się nie chce:no:
Pozdrawiam

reklama
Witam z rańca

Ola w szkole jak co dzień a my z Milenką już po zakupach w morrisonie. Tak mi się nie chciało ale z czegoś muszę obiad ugotować. Teraz MIlenka zasypia a ja mam w końcu chwile żeby spokojnie kawkę wypić. Obleciałyśmy przy okazji family clinic więc plan na dziś wykonany:-D
Jak patrze na ten syf co mam w domu to z chęcią z młodą bym się położyła na godzinkę. Czy wy tez ostatnio nie macie kompletnie energii. Ja jak wstaje odprowadzę Olę do szkoły to już taka zmęczona jakbym całą nockę ciężką harowała. Nie wiem co jest. Biorę Centrum ale to lipa wogóle nie pomaga. Nie wiem może to kryzys wieku średniego jak to mówi mój P:baffled:
Natalka oby to nie była różyczka z drugiej strony jakby to było to przedzie raz i spokój będziesz mieć. U mnie Ola z Milenką nie złapały jeszcze ani ospy różyczki czy świnki a nie mówiąc o odrze. Szczepione były. Ale spodziewam się że Ola zaraz coś przyniesie bo już dawno nie chorowały.
Generalnie to się już nic kompletnie u mnie nie dzieje- zero jakiś rewelacji. O zapomniałabym Wam się pochwalić. Ola dostała dwa dni temu Annual Raport ze szkoły i okazało się że moje dziecko bardzo dobrze sobie w szkole radzi a Pani dzisiaj nawet mi mówiła że już dawno blokada językowa zniknęła i teraz na lekcjach przeszkadza bo zawsze coś ważnego ma do powiedzenia.
:szok: I z 20 dzieci które poszły z nią rok wcześniej do szkoły jako 4 latki do pierwszej klasy dostało się tylko 6 a 5 latki automatycznie. Moja bestia nawet nie spodziewałam się że tak sobie poradzi.
OKi pochwaliłam się juz więc zmykam ogarnąć ten syfilis bo zabije sie zaraz o zabawki. Do spisania później

Do góry