reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hejka sobotnio;-)
Jeju ale ja mam lenia:zawstydzona/y::szok::-(..no ale widze-z tego co czytam,ze nie tylko ja:-D
No nic chcac nie chcac zaraz sie biore za ogarniecie domku
Nie wiem co bedziemy dzis robic ,bo narazie nie mam zadnych planow;-)
Mala sprobuje usadzic przed bajkami,to moze szybciej mi pojdzie:tak:
NATALKA-a Claudusia ma na serio rozyczke???czy to tylko przypuszczenia.Mam fajny plyn dla dzieci do smarowania przy roznych uczuleniach,pokrzywkach itp.CALAMINE LOTION-SOOTHING PROTECTIVE LOTION.Polecam -mam to od Gp ,ale w aptece sprzedadza bez recepty.:tak:
DORIS,TYNIA I WIKI ,ANIA-zycze udanej wyprawy "flamingo"dla dzieciaczkow:tak:;-)
ANIU-dzieki bardzo za troske:happy:Milutko jest jak ktos pamieta:happy::tak:
SYLWIA-milego odpoczynku,bedziemy tesknic:tak:;-)
AGAAM-wierze ze bardzo nie chce Ci sie wracac-niestety to sa zawsze bar ciezkie momenty:-(czekamy z otwartymi ramionamina WAs dziewczynki:happy:;-)
oki ,uciekam sprzatac bo nigdy sie nie zabiore:zawstydzona/y:
Milej sobotki Zycze

reklama
Nadusiu!!!

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Czesc dziewcczynki!!!!!
Wszystkim ciociom, w imieniu Dusi dziekuje slicznie za zyczonka :tak::tak::tak:
Olivko I Vikusiu spoznione ale bardzo slodkie,z serduszka plynace zyczonka duzo usmiechu na buziuniach,duzo radosnych chwil i samych slodkosci!!!!
U nas wszystko sie skumulowalo w czasie,Dusi urodzinki i zalatwianie papierow odnosnie mieszkania w efekcie czego caly tydzien mialam zalatany i dzisiaj czuje sie wykonczona :baffled: na szczesie jutro w moim kalendarzu jest "DZIEN LENIA" wiec odpoczywam na maxa :-D:-D:-D imprezka udana (mam nadzieje ze goscie tez tak mysla...),Dusia od rana nie spala wiec jak tylko ja przebralam w pizamke to odleciala w przeciagu minuty-mam nadzieje na spokojna noc :dry:
Postaram sie jutro nadrobic zaleglosci na bb a tymczasem dziewczynki trzymajcie sie cieplutko!!!
jstysiak wielkie dzieki ;-) torcik pyszny :tak:

DUSIA JESZCZE RAZ DLA CIEBIE WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!

Mojadzidzia goście też tak uważają :laugh2:. Dzieci się wyszalały że aż dziw bierze że żadnych strat nie było.
Justysiak tort śliczniusi.

My mieliśmy jechać dziś na garden party gdzieś za Kieghley ale ta pogoda jakaś taka niewyraźna i chyba sobie darujemy. Tylko nie planowałam obiadu i co ja biedna teraz zrobię :confused::confused::confused:

Czesc:-)
Ja dopiero dzisiaj do kompa doszlam:tak:wiec....

Nadusiu Wszystkiego Najlepszego Gwiazdeczko Nasza:-)
spoznione ale szczere zyczenia :tak:

GRAZIUL-dzieki,wycieczka sie udala:tak:

Wrocilam padnieta, a nogi to nie powiem gdzie juz mi wchodzily:baffled:najgorsze te stanie w kolejkach bylo,tyle czasu sie tracilo:angry:
Ale fajnie bylo,pogoda dopisala,ale czasu zbraklo troszke:confused:na wiele karuzel sie nie poszlo:no:a szkoda.

ANIA1812-jak dla mnie to moze byc bez sofy:-D:-Dmoge siedziec na podlodze:tak:

Witam:-).
U nas dzisiaj nudny dzień.Mój R ma dzisiaj dzień sportowy była już formuła a teraz czeka na mecz.Niech mu będzie jakoś przeżyje :tak:.
mojadzidzia Wszystkiego Najlepszego Dla Dusi:tak:.Trochę spóznione ale szczere:tak:.Jakoś tak nie mogłam się wczoraj zebrac do pisania:zawstydzona/y:.
natalka muszę tobie jakoś oddac przy najbliższym spotkaniu to koło dmuchane bo już nie jest potrzebne Olivierowi:tak:.
Nic idę zrobic sobie kolacje i zapędzic Krystiana do łóżka:tak:.

Cześć!
Ja pisze standardowo jak J ogląda mecz:rofl2: Dobrze, że to już ostatni.
U nas dzisiaj dzionek szybko zleciał. Rano byliśmy na carboocie. Było bardzo dużo sprzedających i nawet udało mi się kupić pare fajnych rzeczy. Potem poszliśmy do kościoła i na rozdanie świadectw w polskiej szkole. A potem miałam troszke roboty w domu i nawet się nie obejrzałam i już wieczór:szok:
Jutro i pojutrze laba bo Filip ma wolne w szkole:-)

Doris i reszta dziewczynek:-)- może wpadniecie we wtorek? Na razie jest gdzie siedzieć bo przenieśliśmy sofe z pokoju Filipa do salonu. Mam jeszcze 2 rozkładane krzesełka i 2 stołki dla dzieci:-D W razie dużej frekwencji zawsze można usiąść na podłodze;-) Doris-jak świadectwo Kubusia? Filipa całkiem całkiem- tylko z pisania (pewnie przez ortografie) i zachowania miał dobry a tak same bardzo dobre:-)
Agaam- oj wierze, że nie chce Ci się wracać. Ja to zawsze miałam straszny dołek po urlopie. Na szczęście zawsze mijał po kilku dniach:tak:
mojadzidzia- super, że imprezka udana. Nie zazdroszcze zabiegania przed przeprowadzką. Pamiętam ile mieliśmy przy tym roboty

Dobra kończe już. Pozdrawiam:-)

Cześć dziewczynki. Dawno mnie nie było. Miałam kłopoty z internetem. Teraz na szczęście już jest ok.
U mnie niewiele się zmieniło.

Jutro wybieram się znów do położnej. Ciekawe czy teraz będę tak często tam biegać.

Wszystkim dzieciaczkom, które miały urodzinki składam najlepsze życzenia.

Jutro napiszę coś więcej teraz zmykam obejrzeć jakiś film z C.

Papa.

Hej dziewczynki:-)

Po pierwsze spóźnione ale baaaardzo gorące życzenia dla Vicky i Nadii. Dużo zdrówka i uśmiechu:-)
Po drugie Olivia ślicznie dziękuje za życzenia:tak: Kochane jesteście;-)

Dziewczyny nie wiem jaka pogoda jest u Was ale jak macie zimno to ja chętnie oddam Wam co najmniej z 10 stopni:szok: Tutaj jest masakra, 30 w cieniu:baffled: Dzisiaj byliśmy cały dzień nad wodą, wieczorkiem poszliśmy na spacer do pobliskiego parku i coś użarło marcela w głowę, zaraz obok skroni:wściekła/y::szok: Jezuuuuu ale był ryk, ja od razu też w płacz, trzęsłam się jak cholera ale udało mi się wyciągnąć żądło, posmarowaliśmy fenistilem i opuchlizna zeszła ale ja strachu się najadłam co niemiara:szok:
Olivia grzeczna, czaruje wszystkich uśmiechem, nawet obcych w sklepie:tak: i nadal pięknie przesypia nocki z czego bardzo się cieszę bo obawiałam się że zmiana otoczenia źle wpłynie na jej spanie.
Tak poza tym to z niecierpliwością czekam aż pojedziemy do Gdańska:tak:

Pozdrawienia i buziaki:-)

reklama
Witam po wekendzie:-)
Widze ze ja pierwsza,dawno juz tak nie było:-D.U Nas nudyyyyy i kombinuje jak przetrwać ten cudowny poczatek tyg:dry:.Moze ktoś ma pomysł:sorry2:.
Ania Mi tam wtorek pauje,ale po 12.00 bo mamy play group-e.
Mojadzidzia,rosanna bardzo mi miło ze moje dzieło sie podobało:tak:a co najwazniesze smakowało:-pFajnie ze impezka sie udała:-)
Sylwia Dobrze ze to niebyło nic powaznego:szok:wyobrazam sobie co przesząls.Ja to pewnie odrazu ciśnienie 600 i zawał.Miłego wypoczynku oczywiście bez takich atrakcji:tak:
Ampar A ty co zostałaś w tym kurorcie :-D
Pidi Aga Haloooooooooo
Agaam Czekamy ,ps spakuj troche słońca:-)
Acha juz popisąlm zaba brzeczy

Do góry