reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

tynia a którego jedziesz?? nie ma na rózyczke masci zadnych samo musi przejsc:sorry2:

zaneta moze wogóle nie bedziesz potrzebowała podwójnego wózka ? Sylwia z tego co wiem miała i uzywała go bardzo krótko bo Marcel pozniej ładnie stał na tym podescie co mozna dokupic do wózka a Marcelek młodszy był od Pawełka jak Oliwka sie urodziła :tak:

Ania Claudia cały czas jest wysypana ale goraczka miejsza bo sparawdzałam jakies poł godz temu było 37,1 wiec juz zeszło ale szaleje jak głupia :-D

asinka gratki dla Olki super ze tak sobie radzi:tak::-)

reklama
Czesc Babolki:-)
Widze wakacje na forum na calego:-D:-D
Ja dzisiaj bylam u kolezanki na kawie i wiecie co moj David zrobil:dry::sorry2:Jej corka ma akwariumm w pokoju swoim ,takie male,David poszedl tam i ja myslalm ze On sie bawi,a ja wchodze a On maczal rece w tym akwarium i chlapal woda:szok:zdjal sobie sam ta przkrywke i sie bawil:wściekła/y:a mnie cos tknelo zeby zajrzec do Niego ,bo On ostatnio sam nie moze przebywac ......Szkoda ze ta rybka go nie ugryzla:-D:-DWodnik szuwarek z Niego jest:-D:-D

NATALKA-to chyba chorob nie przeskadza malej jak szaleje:-)
ASINKA-gratulacje dla Oli:-)
ANIA1812-to ja znowu sklerotyczka,zapomnialam Ci ostatnio pogratulowac zdolnego synka:-)Ciekawa jestem jak Kubus,jeszcze nie dostalam tego ich rozliczenia rocznego:-D
KASIA8118-szkoda tylko ze David nie byl w nastroju do zabawy:no:A moim chlopako tez wiecznie wszystkiego malo:shocked2:

no ale tu cichutko :szok:

ja dzis wymeczona jestem po Cladudia po południu zrobiła sie strasznie marudna i tylko rece do mnie wyciagała to ja nosiłam jak mała dzidzie a plecy to mnie tak bola ze nie wiem takiego klopsa nosic caly dzien :szok::sorry2:

doris ojj ten Dawid i ..... wodaa :-D jak pojedziecie do Pl to sie w morzu wyszaleje :-D:tak:

Czesc babeczki kochaneeee:-)
U nas urlop dobiega malymi kroczkami do konca bardzo nie chce mi sie wracac tak nam tu dobrzeeee:-( juz czuje mojego dolaaaa ehhhh dobra koniec marudzenia:-p
Teraz czas na pochwalenie sie:-p:-p:-D jak juz pisalam Vicky smiga jak szalona i coraz wiecej mowi czasami to juz brak mi slow:-D jak juz ktos napisal nie pamietam kto:zawstydzona/y: polski klimat bardzooo sprzyja maluszkom:tak:

Widze ze u Was tez nie malo sie dzieje;-)
Wiecie co bylismy teraz tydzien na dzialce a tam mozna zapomniec o zasiegu do telefonu a co dopiero o internecie:-D ale nie zaluje bo czlowiek w koncu odpoczal pozadnie:tak::tak: dpoiero teraz przeczytalam wszystko co naskrobalyscie a mialam do przeczytania 10 stron:szok::szok:
I chyba domyslacie sie ze ciezko mi spamietac co komu napisac:sorry2:
Nasza niunia w sobote bedzie miala wypraiwany roczek wiec bedzie imprezka na ponad 20 osob ciekawe gdzie my ich wszystkich pomiescimy:confused:

Jesli chodzi o roczki to pisze juz teraz bo juz nie bede pewnie zagladac bo jutro i w sobote moge nie miec na to czasu rozumiecie:cool2:

Olivka i Nadusia:
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Lalek, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy ciotka Aga z rodzinka:tak:

Po malu bede konczyc bo wzywaja mnie wszystkim choruszkom duzoooo zdrowka dla ciezarnych duzo sil i dobrego samopoczucia no i do zobaczenia juz niedlugo:tak:
Pozdrawiam Was serdecznnie kobitki i caluje maluszki
Papa

czesc ja juz prawie spakowana
natalka jade jutro ale lot mam o 7:00 wiec dzis wnocy o 4:00 musze juz byc gotowa
dzis jeszcze chatke ogarne i gotuje obiadek a jutro P sobie sam poradzi pogoda do niczego wiec sie ciesze ze jade i to na 4 tygodnie teraz sobie popijam kawke i postaram sie pisac do was zeby nie miec zaleglosci
Agaam sto lat sto lat dla Victorii duzo caluskow i prezencikow

Czesc:-)

VIKTORIA i OLIVKA-Wszystkiego Najlepszego Gwiazdeczki:-)
Rety juz roczek minal:szok:

TYNIA I WIKI-Tobie zycze udanego urlopu:-)tez na dlugo jedziesz:tak:a Twoj P dolacza potem do Was?Mi zostalo jeszcze tylko dwa tygodnie:-)jupiiiiiiiiiiiiiii

AGAAM-Ty sie nie stresuj juz wyjzdem ,jeszcze zostal Ci tydzien,ciesz sie tymi ostatnimi dniami:tak:
Ale rozumiem Cie,tez tak zawsze mysle:-p:-p

NATALKA-no ja mysle ze jak wyszaleje sie nad morzem ,to pozniej da spokoj z ta woda:-D:-Dale juz codziennie mowi ,ze jedzie nad morze kapac sie,ciekawe jak bedzie naprawde:tak:

Olivko, Vicky

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miauuu.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Wam życzenia!!!
W dniu pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego życzy Ciocia Ania z chłopcami:-)

Ostatnia edycja:
hejka:-)
wszytkiego najlepszego dla naszych dziewczynek Olivki i Viki:tak::tak:buziaki od Pawełka;-)
ja wlasnie pozegnalam mame:-:)-(i rycze jak ten bobr,dobrze za a pojechal na lotnisko o tego nie widzi,ja niestety mam do jobcentre na 15.15 wiec nie moglam jechac z nimi:-:)-(ale pogoda super jest,wiec dobre i to.mlody spi,a ja chyba kawke zrobie i relax:-D:-D
natalka-sylwia ma ogrod i auto,wiec moze dlatego nie potrzebowala wozka podwojnego,a ja zeby sie ruszyc na spacer to bede musiala szkrabow zapakowac do wozeczka,bo lubie jak mlody spi na dworze,zawsze troszke dluzej pospi,bo w domu to 20 min i koniec.i tylko raz dziennie:szok::szok:a jak kupie taki jeden za drugim to po pol roku mlodszy dzidzius juz nie bedzie tam chcial lezec,bo nie bedzie nic widzial.ale znowu wtedy pawcio bedzie mial 2.5 roku,wiec moze nie bedzie chcial juz siedziec.o boze ale mi sie jezyk placze:-D:-D
doris-2 tygodnie szybko zleci,i zaraz bedziesz sie cieszyc urlopem:-)a na jak dlugo jedziecie??
tynia i wiki-udanego wypoczynku!!
agaam-nie marudz tylko wypoczywj na maksa jeszcze przez ten tydzien!!
ja teraz zaluje ze polecielismy na to corfu bo juz mi sie chce do polski:-:)-(kazda sie szykuje do polski a ja siedze i zazdorszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:mialam jechac we wrzesniu na 10 dni,ale nie wiem bo teraz jak lecielismy to bylo mi bardzo niedobrze przy ladowaniu i sama z mlodym jak bym byla to nie dala bym rady,bo nawet sily isc nie mialam pozniej.a tak dopiero za rok polecimy:-(
nie wiecie co jest z graziul i katarina??musze chyba do niej napisac,bo dlugo sie nie odzywa:confused::confused::baffled::baffled:ide sie ogarnac,a zapomnialam wam powiedziec ze ufarbowalam wlosy,mial byc ciemny blond,a jest bronz jakis,ale podoba mi sie.

Hej!
Adam śpi a ja mam w końcu chwilkę żeby coś więcej napisać.
Straszne tu ostatnio pustki więc nie mam zbyt dużo do odpisywania:dry:
My dzisiaj poranek spędzilismy aktywnie bo w końcu wybrałam się do Revenue. Zbierałam się do tego chyba z 2 tygodnie. Potem zrobiłam rundkę po Foster Square. Kupiłam w końcu szelki dla Adama. W Polsce mam blisko plac zabaw i jak nie będzie mi się chciało targać wózka to użyje szelek.
Jutro wycieczka z polskiej szkoły i czeka mnie cały dzień nudy bo jedzie J z Filipem:dry: a ja znowu sama z Adamem.

Doris- Davidek nad morzem wybawi się za wszyskie czasy i może po powrocie minie mu fascynacja wodą:sorry2:
Agaam- ale Wam dobrze. Tyle lenistwa i jeszcze do tego macie taką piękną pogode. Gratki dla Vicky. Zdolniacha z niej:-)
Natalka- pociesz się, że mój Adam tez ostatnio maruda. A to dlatego, że nie chce spać popołudniu i wieczorem ciężko z nim wytrzymać
Asinka- gratki dla Oli
Tyniaiwiki- ale Ci dobrze. Życze udanego wypoczynku w Polsce

To tyle. Pozdrawiam

reklama
Hejka laski
Rzeczywiście leniwie na forum.
Dzwoniłam do Katariny dziś i po prostu mówiła że ma lenia :-D a Graziul nie ma internetu.
Oliwia i Vikusia wszystkiego najlepszego dla Was dziewczynki w dniu tak ważnym. W końcu roczek to nie przelewki :)))))

Katarina mnie prosiła żebym dołączyła ją też do tych życzeń, więc one są od nas dwóch ;-);-):tak::tak:.

Do góry