reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc niedzielnie:-)
Jak tam weekend minal?chyba dobrze bo kazda cicho siedziala:-D

My wlasnie wrocilismy z parku,chlopaki sobie pojezdzili na rowerach,ja ksiazke poczytalam,nawet do muzeum poszlismy sobie:-D:tak:

EWELINA-Witaj z powrotem:-)na ile sie do Pl wybierasz??Wszystkiego najlepszego dla Blizniakow:tak:

NATALKA-to Ci mama niespodzianke zrobila z wozkiem:tak:oj rozpieszcza mala ,no ale wkoncu babacie sa od tego:-Dnasza tez swoich wnukow rozpieszcza:tak:

Ja moge kogos tez zgarnac po drodze do ANI1812:tak:

reklama
Doris78 -wyjezdzamy 7 lipca a wracamy 20 lipca,szkoda ze na tak krotko ale tylko tyle dostal moj m urlopu,ale dziadkowie sie ciesza ze wnuki przyjezdzaja,nie widzieli ich rok. Juz nie moge sie doczekac,mam tyle rzeczy do pozalatwiania w polsce,niewiem czy ze wszystkim zdaze :-d

Hej:)

U mnie nic ciekawego się nie działo to nie pisałam bo nie ma o czym. Dzisiaj poszwędaliśmy się po mieście i jakoś dzień zleciał a od jutra znowu sama całymi dniami, dobrze że Dorota mnie często odwiedza bo chyba bym dostała na głowę:sorry:
Jeszcze tylko dwa tygodnie i do Polski, nie potrafię już myśleć o niczym innym.

Natalka mogę Was zabrać więc sama zdecyduj czy chcesz wziąć małą bez fotelika. Naprawdę miło się czyta że Twój men tak bardzo się stara:tak: No i mama tak Was rozpieszcza.

Doris ja czytałam Twojego posta i zastanawiałam się jakim cudem wzięłaś rowery z garażu:szok::-D potem skumałam że pewnie chodziło Ci o park w Batley.
To co jutro robimy??;-):-D

Witam:-)
Ale ten weekend zleciał...szkoda,bo dawno nie miałam takiego długiego...chodzi mi o to,że B miał sobotę wolną:tak: bo rzadko to się zdarza:sorry: Ale było miło,w sobotę zaliczyliśmy zakupy,najwięcej zgarnęła Wiki:-D łaszków troszkę,kolczyki,mikrofon,wujek nawet sprezentował jej zestaw księżniczki:szok: a ja sobie kupiłam torebkę,okulary przeciwsłoneczne,bo mi wczoraj wuja usiadł w samochodzie na nie i połamał:sorry: no i troszkę kosmetyków;-) pózniej poszliśmy zjeść do chińczyka,bo faceci chcieli..ja tam wolałam iśc do grega na bułkę,ale ja tam chinolka nie odmówię nikomu i nigdy:-D bo uwielbiam:sorry: pózniej poszliśmy sobie do loydsa na kawkę,nawet Wam powiem,że wczoraj jezdziłam:tak: i jestem bliżej jak dalej kluczyków do auta;-):-D:-D Już się czuję troszkę pewniej za kółkiem:tak:

A dziś jaką miałam sytuację pod kościołem:szok::szok::szok: Szok,że tacy ludzie chodzą po ulicach:no: Starsza babka na mnie nakrzyczała gdzie wszyscy z kościoła wychodzili:szok: Ja byłam w szoku:szok: Drze się do mnie Ty do kościoła idziesz???? ty na plaże idziesz,nie do kościoła:wściekła/y::wściekła/y: wstyd....i w kółko to powtarzała:wściekła/y::wściekła/y: B nie wiedział,że ona to do mnie mówiła,myślał że drze się na kogoś innego,,i nawet mówił że słyszał tylko jakiś bełkot:no::szok::szok: Jak mu powiedziałam,to sam nie wierzył bo w końcu,nie byłam ubrana ekstrawagancko przecież,miałam sukienkę do kolan na ramiączkach..i to ją zdenerwowało:sorry: Są ludzie i ludziska niestety....:no:
Byliśmy jeszcze na foster sqer czy jak to się pisze,i w zoologicznym sklepie były 3 sowy,stał taki pan i można było sobie wziąć tę sowę na rękę..wrzucało się tylko do wiaderka co łaska,więc B skorzystał:-p poszliśmy do MC,pózniej pojechaliśmy znowu do chinotai,ale na drinka:tak::-D:-D zamówiłam sobie takiego pysznego drineczka,że go duszkiem prawie wypiłam i mnie szmerło:-D:-D milk orgazm się chyba nazywał,na pewno coś z orgazmem w nazwie było tylko nie wiem co dokładnie,a pisze milk bo był on na mleku:tak: pycha był.
I tak dzień zakończyliśmy:-)

Mała już śpi...B się wścieknie bo zrobiła awanturę,że chce jogurt i ten pojechał:sorry: będzie miał psikusa:-p A kupiłam dziś na menchaster road w tym Pl sklepie jogurt danone i B go Wiktorii otworzył a tam pleśń:szok::szok: temu pojechał po inny:sorry: nie miałam w domu bo mała mi nie chce jeść ich wcale,ostatnio całą paletę wyrzuciłam do kosza,bo po terminie były:no:

ewelina1985-witaj z powrotem;-) widzisz to jest właśnie to,że jak wyjeżdżasz to nie masz co z pupilkami zrobić,a nie myslałaś oddać do jakiegoś schroniska dla zwierząt?jest coś takiego chyba,taki hotel;-)
natalka1990-łał..to Wam babcia super niespodziankę zrobiła noo..fajnie mieć kogoś do rozpieszczania naszych pociech:tak:;-) my mamy przyszywanego wujka tylko do tego:-D ale za to jak już lecimy do Pl albo ktoś do Nas to Wikuś nie nadąża odbierać prezentów:-D:-D których i tak połowa zostaje w Pl,bo nie ma miejsca na zapakowanie do walizek:no: więc kuzynka zgarnia:-p
doris78-tez chcemy małej kupić rower,ale te na jej wiek są dla niej za małe a te na starsze już za duże więc dylemat jest:sorry: hulajnoga musi jej starczyć:-D

No nic moje drogie panie,starczy już tego rzezbienia:-D:-D idę sobie w siną dal...:-D:-D będziemy zaraz oglądać filmik z B taki romantyczny...:cool2::biggrin2:

Miłego wieczorku Wam życzę:-) papa

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po przerwie

Jezuu jak a nie lubię wyjazdów do PL - jakoś nigdy odpocząć nie mogę. Mieszkanie sprzedane wszystko załatwione, dzieciaki rozpieszczone przez dziadków do granic możliwości. Jak ja sobie z nimi poradzę to ja nie wiem. CHyba opiekunkę wynajmę;-)
Rodzinka odwiedzona. CZyli spokój na kolejne 6 miesięcy no może więcej.
Ola jutro ma urodziny a tu prezent nie kupiony - wykupili nam trampoline w argos i masakra coś muszę pokombinować. Obiecałam i muszę słowa dotrzymać.
Spadam się ogarnąć i troche uprzątnąć domek bo burdeloo takie że szok. Odezwę się jutro. Całuski dla Was

Czesc Panienki!
Ja dzisiaj bardzo aktywnie spedzilam dzien-biegalam troszke po sklepach,szukalismy prezentu na dzien taty,dobrze ze upatrzylam wczesniej to nie bylo z tym problemu,Dusia kartke przyozdobila odciskami nozek i raczek,dodatkowo zrobilam pyszny obiadek i tak nam minal nasz pierwszy dzien taty :sorry:
katarina26 wiesz,zawsze wszystko co dobre szybko sie konczy...:-D fajnie ze sie troszke rozerwalas i udalo wam sie spedzic mily weekend,pisalas niedawno ze nie mozesz sie zdecydowac czy sie odchudzac czy dzidziusia planowac-ja radzilabym to drugie bo po ciazy i tak bedziesz musiala sie odchudzac,wiec nie ma sensu dwa razy sie katowac ;-):-p:-D
natalka1990 na poczatku jak Dusie przenioslam dolozeczka to budzila sie przed 10 ale tylko pierwszych kilka dni,teraz systematycznie wstaje o 7 ale zawsze biore ja do lozka i jeszcze troszke sobie lezymy,przytulamy sie albo wyglupiamy pod koldra-Dusia lubi najbardziej wyglupy :-D juz pisalam ci ze fajna babcie ma Claudia,niezle ja rozpieszcza :sorry:
ewelina1985 witaj poprzerwie! ciezka sprawa z tymi twoim zwierzaczkami,nie wiem co ci poradzic,jezeli nikt ze znajomych sie nie zaopiekuje to bedziesz chyba musiala rozejzec sie za hotelem,ciekawe czy jest to kosztowne? :eek:
sylwia.m fajnie ze masz tak dobry kontakt z Dorota i mozecie na siebie liczyc,szczegolnie w chwilach slomianego wdowienstwa :-D ja niestety nie moge tego powiedziec o relacjach z moja siostra,ale zawsze blizej trzymalam sie z bratem.

hej:-)

u nas dzien szybciutko zleciał najpier pojechalam do bradford na wybory pozniej do mamy i do domku poszlismy jeszcze z D na spacer na do mc na lody teraz D oglada mecz :wściekła/y: ale po meczu idziemy myju myju i jakis film sobie zalaczymy :cool2:

dziewczynki mam pytanie bo bedzie chyba druga tura tych wyborow i nie wiem czy mam sie znowu zapisywac czy juz nie ??:sorry:

asinka moze zobacz w innym argosie :sorry: najlepiej na stronie sobie sprawdz i tam Ci pokarze w ktorym najblizej Ciebie jest :tak:

katarina no to milutko sobie weekend spedziliscie :tak: Wiki pewnie zadowolnona z czasu spedzonego z tata :tak: oj musze sprubowac tego drinka ja uwielbiam malibu z mlekiem to moze ten tez by mi posmakował :-D i nie moge sie doczekac kiedy sobie pojde w polsce do baru i wypije :cool2: bo tutaj jak mowilam ze chce malibu z mleczkem patrzeli sie na mnie jak na glupia i mowili ze tylko z cola maja :wściekła/y:

sylwia no mi nie przeszkadza ja czesto biore taxi i mala tez tam bez fotelika jezdzi :tak: a lepiej bylo by Ci podjechac pod interchenge czy foster ? :sorry: 2 tyg szybko zleca:tak: a na ile jedziecie ??:sorry: my dopiero za 5 tyg :-(

hej

A ja znowu prasowalam- chyba wreszcie to polubie:-D:-D:-D. Jakas wariatka jestem- jak taka pogoda to ja tylko piore , wieszam na dworze i prasuje- podjarana jestem ze tak wszystko pachnie:tak:

Sylwiam- ja tak odliczam do mojej mamy przyjazdu- bo potem to juz mi z gorki poleci do wyjazdu:tak:;-)
Natalka90- super babcia:tak: A co do wyborow to ja dzisiaj nie bylam a z kolei chcialabym na druga ture i tez nie wiem jak to zrobic?:eek: Gdzie wy sie zapisywaliscie?
Katarina26- ja tez bylam wczoraj w chino:szok::tak: Moj tez mial wolna sobote i rzeczywiscie jak juz jest to sie to bardzo docenia- taki dlugi weekend:tak:
mojadzidzia- szymcio do tej pory uwielbia wariacje pod koldra albo na:tak: Bawimy sie ze jestesmy na statku a na okolo morze i rekiny:szok: Fajnie ze udal wam sie dzien taty:tak:
asinkaz- ja tez zawsze wracam padnieta z polski:-D:-D
Doris78- muzeum:szok: uuuuuuuuuuuuuuu:cool2::cool2: Mnie zgarnij w srode:-p:-p;-)

A ja dzisiaj uratowalam resztke plynu do kapieli:szok: Wywieszalam pranie i napuszczalam mlodemu wode do wanny a on spytal czy moze sobie piane zrobic- po jakims czasie cos mnie tknelo zagladam a ten stoi nad wanna z przechylona flaszka 500ml johnsona na sen i piane sobie robi:szok::szok: Dobrze ze chociaz na sen mu podzialalo:-D:-D:-D

reklama
Do góry