reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim ja dzis wiki zakupilam piaskownice ale bez piasku bo zgubilam 10funtow i piasek zakupimy moze jutro a dzis wszystko tak szybko robilam wiec moze dlatego ale nic nieszkodzilo wlalam jej wody i sie popluskala troszke:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Djutro tez ma byc taka pogoda jupi
pidi witaj ja jestem z allerton z bd15
graziul gratulacje :tak::tak::tak::tak:
ooki spadam zobaczyc gdzie jest wiki boskakala na bounce caslte ale teraz mozelkiwe ze poszla na rower wiec narka kobietki:tak::tak::tak:

reklama
hej ponownie;-)
Mala spi ,A .wlasnie wybyl a ja mam chwile wolna:happy:tzn.zaraz pod prysznic lece i ogarnac kuchnie ,bo jutro sie na miasto w koncu wybieram z K na kawusie,tzn.ja na cus innego bo od coffe mnie odrzucilo na maxa:shocked2::tak:;-)
TYNIA I WIKI-dzieki wilekie za gratki-ponownie:-D:-D;-):-p ojej ,a to mialas pecha ze zgubilas kase,dobrze ze nie wiecej:eek::szok::tak::-(
NATALKA-biedna malutka,ale niestety teraz musicie sie do tego przyzwyczaic ,nie raz jesz bedzie poobijana:shocked2::shocked2::tak::tak:
SYLWIA-no to fajnie spedzilyscie dzen sisters,dzieciaczki pewno mialy radoche:-):-):happy: dobrze ,ze macie siebie blisko i tak sobie umilacie czas:happy::happy::happy: A ja faktycznie odpoczelam wczoraj ,potrzebne sa czasem takie dni to swieta prawda:tak::tak::-)
PIDI-Witam Cie:tak::happy::happy:Pisz czesto ,no i wpadaj na spotkanka-nasza brygada bb jest cOOLL:cool2::cool2::cool2::cool2:
A nam zakupy sie bardzo udaly ,choc niedawno wrocilismy i nogi mi do d....y wchodza:wściekła/y::-);-) Ale jestem very happy bo w koncu zakupilismy malej dawno obczajane lozko! Takze teraz tylko czekam na delivery ,musze zakupic posciel i bedzie spala jak "duzia":-D:-D a ciesze sie bo naprawde takie jak chcialam ,drewniane fajny materac z gabki i barierki po bokach:happy::happy:mam nadz ze zda egzamin:eek: no i jesz A naciaglam na nowe krzeslo do biurka ,co by moja ciezarna dupcia sobie wygodnie siedziala:-D:-D;-);-) A najbardziej to sie cieszyl moj maz ze swojego zakupu-bo udalo mu sie jednak dobrac odpowiedni rozmiar skory na motor:szok::szok:;-):tak:wiec zakupil 2 na zapas chyba(;-);-):-D:-D) no i ja chyba (zeby mi zal nie bylo) tez sie zalapalam calkiem nieoczekiwanie na czarna fajna skore :tak:;-)obcisla-tylko gdzie ja w niej bebenek zmieszcze:-D:-D:-D:-D:szok:.Za tydzien mam urodziny i mysle ze stad ten prezent mi sie trafil:-D:-D Takze wyssalysmy tatusia z kasy teraz trzeba to odpracowac:-p:-p;-):tak::tak:
dobra ide pod ten prysznic ,bo padam:tak::tak:
pozdrawiam Was serdecznie babeczki moje:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
RENUSKA-wrzuce suwaczek,tylko chyba musze z ktoregos najpierw zrezygnowac;-):-Dbo na czwarty to juz miejsca nie ma:-D:-D:-D:-D .Mi pizza juz obrzydla:-pteraz fytki na topie i pierogi ruskie ze smietanka:tak::tak:ja taka senna bylam z Nati,teraz nawet nie tak bardzo;-)

mój maluszek dopiero zasnał więc mam chwile żeby tu zaglądnąć:) taki żywy teraz jest wszędzie go pełno i co najgorsza spac mu się nie chce:) jutro ma być też ładna pogoda:) ktoś wybiera się na spacerek?

Witam dziewczyny.
O jezu właśnie mi padła. Tłukła się i tukła. Pogoda super więc część dnia na dworzu. Potem wróciłam do domu i normalnie posiedziałam chwilę i szkoda mi się pogody zrobiło i wyszłam dalej na dwór.
Pidi ja jestem z BD5. No i witaj na forum.
Natalka moja też miała limo mniej więcej w tym wieku, o róg ławy przydzwoniła, nie było mi do śmiechu wtedy, teraz to wspominam z uśmiechem. Ostatnio, nie dalej jak w piątek przydzwoniła w ławę spadając z kanapy, krwi było co nie miara i krzyku, mojego i jej.:no:
Tynia to już wiem teraz czyje 10 funtów znalazłam :-p
Sylwia i Doris ale Wam dobrze ;-)
Renuska ciekawe czy uda Ci się rodzić w domu. Poza tym taka piękna pogoda a Ty śpisz :no:;-)
Asinkasto lat dla Twojej córci.
Ewelina i dla Twoich dzieciaczków również sto lat, lekko spóźnione, ale wybacz.
Graziul gratuluję udanych zakupów.
Ania dzięki za adres i instrukcję dotarcia, przyda się. Jeszcze muszę obadać mapę z widoku z ulicy i chyba będzie dobrze.
Póki co spadam. Miłych snów

Hej laseczki;-).
Pogoda nas rozpieszcza na maksa:tak:.I jeszcze kilka słonecznych dni przed nami :tak:.Niby bo w Anglii to nigdy nie wiadomo:cool:.U nas nuda więc się nie odzywałam ostatnio:cool:.
aniu1812 przyślij mi na pw swój numer tel.bo i ja się może skuszę na kawkę u Ciebie:tak:.Ale nic nie obiecuje.Adres mam;-).
natalka wez mi proszę do Ani tą przykrywkę od skoczka jeśli to nie problem :tak:.A co do twojej mamusi to tylko pozazdrościc :tak:.Super babcia i mama:tak:.
Pidi witam:-).Ja mieszkam na BD2:tak:.Jutro ruszę gdzieś na spacerek w swojej okolicy jak się nudzisz to zapraszam:tak:;-).
Graziul no to poszaleliscie na zakupach:tak:;-).
asinka wszystkiego najlepszego dla córeczki :tak:.Ty tez bys się mogła kiedyś wybrac z nami na spotkanie :tak:.
Renuska no to się wyspałaś kobieto za wszystkie czasy:tak::-D.
katarina niezłą miałaś przygodę :cool2:.Oj ja to mam czasem niewyparzony język i nie wiem czy bym się nie wdała w ostrą dyskusję z tą kobietą:crazy:.

Wlasnie usiadlam sobie ,patrze ktora godzina i jestem w szoku :szok:,wlasnie skonczylam prasowac ,dziecko moje nie spi ,a ja chyba jeszcze zahacze o druga kolacje :zawstydzona/y::sorry:.Od wczoraj piore wszystko co sie da ,na jutro mam w planach zaslony i posciel i kolejne prasowanie .
roksanna -tak ,wiem ze na taka pogode to grzech siedziec w domu ,ale jutro nadrobimy .Mam w planach wybrac sie do przychodni na piechty,a spory kawalek drogi jest .
kasia -no nie pogardzilabym jeszcze odrobina snu :sorry:
graziul -ale mi smaka zawsze robisz tymi pierogami :dry:,wiec na niedziele zapowiedzialam juz pierogi :laugh2:

witam wieczorkiem:-)

Claudia mi dopiero usneła :wściekła/y: juz nie miałam na nia sily bajki chciala oggldac to właczyłam juz jak mleko wypiła i obejrzała dwie i wyłaczyłam i juz nerwa miała na mnie wkoncu staneło na tym ze wyszłam z pokoju i zostawiłam ja w łózeczku z właczona pozytywka no i słyszałam jak sobie spiewa posżłam po 10 min do niej dałam pic i smoczka i w dwie min mi odpłyneła sama w łózeczku bez płaczu :szok::-D

kasia8118 pamietam o tej przykrywce :tak: mam ja wyłozona zeby nie zapomiec wezme napewno do ani :tak:

doris wezmiesz mi ksiazke do ani ?? :sorry: bo my po nowym roku chcemy działac :tak: no moze wczesniej ale ja sobie wymysliłam ze sylwestra chce sobie jeszcze poszalec bo 2 juz przesiedziałam bo jeden w ciazy drugi karmiłam no ale ksiazeczke juz bym mogła postudiowac :-D

grazul to naciagnełyscie tatusia :-D

Cześć i czołem!!!

Ja nic dziś nie nagrygolę:no: bo mi się nie chce,idę zaraz spać..odpisze tylko tym co trzeba i wsio;-)
doris78-właśnie,pomyliłaś mnie z graziul:-p to ja pytałam o te przedszkolanki:tak:
Sylwia.m-tak się składa,że my już małej kupowaliśmy rowerek na 2 latka,ale nie pasował żaden,stąd me przypuszczenie:tak: Ale minęło już sporo czasu,więc czas na przymiarkę kolejną;-) teraz jest już starsza i większa więc pewnie się coś dopasuje:happy:
graziul-a wiesz,że ja tego incydentu nie pamiętam w tj hughies:confused: ja miałam sytuację podobną ale w kirgate na hali jak kupowaliśmy z B firanki,jak byłam w ciąży, i mi babka zwróciła uwagę,że nie wypada mi chodzić z gołym brzuchem w takim stanie,bo psuje polką reputację:szok: A bluzka minimalnie mi brzuch odkrywała,wiadomo...:tak:głupia pinda:wściekła/y:

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie,ale jestem na maxa zmęczona i idę do łoża,bo mój luby już mi grzeje miejsce:-D

reklama
Hej
Ja dopiero teraz wolna.U nas tez nic ciekawego ostatnio tylko tyle ze na maxa korzystamy ze słoneczka.Tylko mam mały problem jak opalić nogi:eek:bo sukienki i kiecki nie wchodza w gre ,a w długich sponiach to raczej ciezko.
A przepraszam za pmyłkę ostatnią:-pchodzi o cyfry.Sorki Ania;-)Ale wstawiacie tyle cyfer to mozna sie wkońcu pogubić nie:szok:jedna 1990,druga 26 trzecia 1812.I jak sie tu [połapać .dlatego od Dzisiaj nie uzywam cyfr oki:-D.
Pidi Witaj (ja jestem w shipley prawie codziennie)jakoś sie nie moge rozstać:-)
Wszystkiego Najlepszego dla Bliżniaków i oczywiscie |Oleńki duzo słoneczka Wam zycze.
Graziul Dawaj ten trzeci;-)
Sylwia i Doris Az zazdroszcze
I juz wiecej grzeszków nie pamietam:-(
jutro coś na skrobie
papappa

Do góry