reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc z ranca:-)

David mial dzisiaj dzien dobroci i pospal do 7,bo ostatnio to wstawal nawet o 5:szok:

SYLWIA-co robimy dzisiaj?pewnie sie nudzimy:-Dja nie ma zadnego pomyslu:no:

GRAZIUL-do Davida przychodza panie z przedszkola,bo On od wrzesnia idzie na nursery:tak:i przychodza na zapoaznaie sie z Nim i na dopelnienie dokumentow:tak:

ASINka-JA widzilam trampoliny w Asdzie,tesco,b&q
Wszystkiego Najlepszego dla corci:tak:

AMPAR-nie jestes wliczona w dowozke;-):-pchyba ze sie szybko przeprowadzilas do Bradford:tak::-D
Tez mi kiedys dzieci zrobily psikusa z piana:shocked2:teraz nie jest w zasiego ich reki,tzn Davida reki:-D

KATARINA-ale Ty masz zawsze przygody:-D:-Dmoze Ci zazdroscila ladnej sukienki?:-DAle mi smaka narobilas na takiego drineczka.mniam.....
Juz snie nie moge doczekac takich spacerkow nad morze na piwko ,albo cos innego...:-Dle to dopiero za miesiac:szok::crazy:jak ja wytrzymam:-D

MOJADZIDZIA-to ladnie dzien tatay spedziliscie:-)a Tatus zadowolony??

EWELINA-powiedz mi ,Twoje dzieci sie czesto kloca,bija,wywywaja sobie rozne rzeczy?
Jak Ty wtedy sobie radzisz?masz jakis patent na nich?

reklama
czesc wszystkim mi weekend szybko zlecial nawet nie wiadomo kiedy w koncu zamowilam sobie bilety do polski wiec wyruszam za 3 tygodnie:tak::tak::tak::tak:
graziul to ty chyba pisalas ta parada byla w sobote ja wyszlam z niej troszke wczesniej bo przed 13 ale tak mialysmy byc juz w szkolenie bo nie mialam zamiaru dzwonic znowu ze pozniej maja po mnie przyjechac bo szkola zawsze konczyla sie o 12:30 ale fajnie bylo fotki porogilam wiec pamiatka jest:tak::tak::tak::tak:
asinka sto lat dla Olenki
ewelina witaj spowrotem:tak::tak::tak:

Cześć!
Właśnie wróciliśmy z baby clinic. Udało mi się rozdzielić te szczepienia na 2 razy i za 4 tygodnie idziemy znowu. Adam był super dzielny i nawet nie zapłakał:-)

Asinka- wszystkiego najlepszego dla Oli
Ampar- my zapisywaliśmy się przy okazji wizyty w konsulacie w Manchesterze. Wejdź na ich strone i tam wszystko powinno być napisane czy i jak możesz się zapisać
Natalka- nie musisz się znowu zapisywać. Ale dobrze Ci z mamą. Tylko się cieszyć, że może Wam troszke pomóc.
Katarina- ale miałaś przygode:szok: Wspólczuje. Sama nie wiem jakbym się zachowała w takiej sytuacji
mojadzidzia- dobrze, że mi przypomniałać o dniu ojca:sorry: Musze zakupić jakiś drobiazg dla J
Ewelina- witaj z powrotem. Myśle, że gdzieś w okolicy powinnien być hotel dla zwierząt ale może to być kosztowna sprawa:eek:

Pozdrawiam

Witam serdecznie po weekendowo:-)
Kurde, pardonsik ,ale odpisac wszystkim to chyba nie dam rady:zawstydzona/y:duuuzo napisalyscie:tak:Dopiero przed chwila wrocilam do chatki i opadlam jakos z sil:-pdobrze ,ze obiad jako taki mamy bo A zakupil piersi z sosikiem u chinola,wiec ja tylko im szybko ryzu dogotuje a sobie frytki bo taka mam ochote;-):tak:
U nas minal wlasnie 8 -tydzien;-)Zaczynamy wiec 3miesiac :happy:no i mam nadzieje ze juz o niebo lepszy:happy:Na razie jakby wlasnie mi lepiej:tak:mdlosci poszly chyba w sina dal:-D Oby na zawsze juz:-DTakze pomalu wracam na top!:tak:;-):-D
Weekend mialam raczej pod znakiem wypoczynku,Wczoraj A .byl z mala w Parku,potem zabral ja na obiad i byli chyba na Foster:tak: a ja zostalam w domu i wypoczywalam:-p wieczorkiem sobie tylko spacer zrobilam do lokalnego markeciku po lody i mleko:tak:;-):-)
Dzis dalam sie wyciagnac z domu:tak::tak:;-)pogoda jest Boska:happy::happy::happy:
ASINKA-100 lat dla Corci:happy::happy::happy::happy:
SYLWIA-2 tyg zleca jak nic i juz bedziesz w PL:happy::happy::happy:
NATALKA-ale masz cudowna mame:happy::happy::happy:
KATARINA-TY to masz pecha do nawiedzonych bab:szok::szok:Pamietasz jak w ciazy tez sie Ciebie czepila taka oszolomka w Tj Huges??:szok::-D:shocked2:
DORIS-to nie ja sie pytalam o przedszkolanki,ale rowniez bylam ciekawa:eek::-D:-Dtakze dzieki:tak:
ANIa-to fajnie ,ze sie udalo rozlozyc na 2 tury,zawsze to lzej bedzie:tak:BRAVKO dla Adaska-dzielny zuch:happy::happy::happy:
dobra kobitki znikam ,bo obiadek trzeba wciac,A zaraz wroci i jedziemy do sklepu z odieza motocyklowa:szok:;-);-);-)no coz maz mnie prosi o rade wiec musze nia sluzyc:szok::szok:chce zakupic skore czy kombinezon na motor ,a przy jego wymiarach to nielada wyczyn cos dobrac odpowiedniego,wiec sie pewno najezdzimy:szok::szok::szok:ale co sie nie robi dla ukochanego;-);-):-D:-D:-D:-D
pozdrawiam ,do potem ,appapapapa:happy::happy::happy:

Hej:-)

Ale mamy łeder dzisiaj nie?:-):-):-):-) Marcel z Davidem popluskali się w basenie a my z Dorotą nawet posmażyłyśmy się na słońcu trochę:tak: W środę ma być jeszcze cieplej więc nie zapomnijcie zabrać bikini do Ani1812;-)

Natalka wolałabym z foster sq, powiedzmy o 11.40
Pidi witaj:-) dobrze trafiłaś bo my bardzo często sobie razem kawkujemy:tak:
Ania zuch chłopak z Adasia:tak:
Asinka sto lat dla Twojej córci.
Ewelina i dla Twoich pociech spóźnione życzenia urodzinowe:-)
Graziul fajnie, że rodzinka dała Ci odpocząć, takie lenistwo jest bardzo potrzebne nam wszystkim a tobie w szczegolności:tak: Daje energii na kolejne dni.
Katarina a dlaczego uważasz że nie ma rowerka dla Wiki?? Marcel i David mają już takie normalne z doczepianymi kółkami. David ma trochę większy niż Marcel i myślę że na takim Wiki spokojnie by sobie poradziła:tak: Wybierzcie się choćby do jjb i przymierzcie małą do jakiegoś:tak:

hejka
u nas weekend zlecial bardzo aktywnie i fajnie .Dzis najchetniej to bym caly dzien spala ,byla u mnie rano polozna ,a ja z calych moich sil powstrzymywalam sie zeby nie przyciac komara na sofie :zawstydzona/y:,i nie wiedzialalam ,ze bedzie sie bytac juz o porod i tak z glupa walnelam ,ze chce w domu ,a ona ,ze bardzo dobry wybor jak nie bedzie przeciwskazan to bede rodzic w domu :-).
Teraz spalismy z Dominikiem 3 godziny wiec on napewno nie pojdzie spac o stalej porze .
graziul -wklejaj suwaczek :tak:.Tez czesto chodza za mna frytki i pizza ;-)
asinka -sto lat dla solenizantki
ania -bo Adas wie ,ze chlopaki nie placza ;-)
pidi -witaj

hej:-)

ale pogoda super:cool2: my juz byłysmy na spacerku w parku teraz mała spi :tak: bidulka przewrociła sie dzis i ma siniaczka na puliczku :-(

sylwia super bo mi tez na foster pasuje bardziej :tak: to jestesmy umowione :tak: dziekiii :-)

pidi witaj :-)

asinka wszystkiego naj dla córeczki :tak:

grazul dobrze ze juz lepiej sie czujesz :tak: oby juz tak zostało :-)

ania ale Adas dzielny :tak: no i bardzi dobrze ze mu rozłozyli te szczepienia :tak::-)

reklama
Do góry