reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej

Szymon dzisiaj w porzadku:tak: Ja w domu sama bo artur w coledżu ;-) No i tak sobie sprzatam, pije kawke i mi fajnie:-) A potem zabieram go do leeds i z tatusiem na obiadek idziemy:tak:

Agaam- ale po powrocie to spotkanie takie jak ostatnio- pelna para:tak:i z piwkiem;-)
Roksanna1- chyba nie alergia:-D:-D Bo dzisiaj mi nawet nie powiedzial czesc i polecial do pan cos opowiadac:-D:-D A jak Mati? Zadowolona? Ma jakis polakow w grupie?
Ania1218- no to fajnie ze masz ogrodek:-D:-D Jezeli spotkanie bedzie w srode albo w czwartek to ja bede kolo 12:-)
Monia22310- play grupy sa bardzo tanie- moze do 2f za sesje dochodzi cena:tak: I siedzisz razem z dzieckiem. Ja zaczelam chodzic z szymciem jak mial 9 miesiecy bo dopieo wtedy sie dowiedzialam ze cos takiego istnieje:tak:
tyniaiwiki- ja z ciebie zawsze sie tak usmieje:tak::-D:-D Ty mi sie kojarzysz jak takie tornado i jak piszesz ile zdazylas posprzatac to cie widze tak jak sie oglada film na przyspieszonych obrotach:szok:
Doris78- ja tez mam siostre z ogrodkiem:tak:;-):-p

Dobra ide jeszcze troche ogarnac bo jak wroce wieczorem to chce miec luzik

reklama
czesc i czolem;-)
Ja dzis podobnie jak Ampar sie za porzadki ostro wzielam,mam energie ,wiec nie moge jej zmarnowac;-) A.zrobil sobie wolny dzien wiec wzial mala,koc i prowiant i udezyli do Parku:-):happy: a rano to mi nawet troche pomogli z odkurzaniem-Nati odkurzala pierwszy raz w zyciu:szok::cool2::-D:-D;-)
Wczoraj udalo mi sie wygrac aukcje na ebayu na fajna spodniczke z Nexta dla malej a wiec jestem happy,bo bardzo mi sie podobala:happy::happy: Tzn .musze przyznac ze to A mi ja wygral,:-Dbo ja bym przegapila koniec aukcji ,a on w pracy obserwowal na Iphonie i podbil licytacje w ostatniej chwili ,no i jest nasza;-);-):-D:-Dczekam teraz na nia i na Pepy Pigs bo tez zakupilam ,mala szaleje teraz na ich punkcie:-D:-D:-D
ANIA-ja bardzo zawsze lubilam Grochole,duzo czytalam jako nastolatka;-)
DOMINISIA-co do diety to masz tak dlatego ze wyeliminowlaas weglowodany i to ich brak powoduje oslabienia itp.Moj A sie troche interesuje dietetyka,no i chyba raczej nic nie jest w stanie tego zniwelowac:sorry:trzeba liczyc ze powoli sie organizm przystosuje sam:eek: Ktos tam pisal wczesniej ,chyba Sylwia o tym "costam" co wyczytala w gazecie,to wlasnie miala racje ,to cos tam to weglowodany.Ale jak z glowa sie robi wsz.to warto sie przemeczyc dla tych kilku ladnych kilogramow:cool::-);-)
AGAAM-narobilas checi tym ogrodkiem ,ale u mnie to wiadomo jak jest,niestety daleko mieszkasz:eek::sorry:a my z mala nie tolerujemy teraz jazdy pojazdami:szok::szok::szok::-:)-(;-)
ANIA-do Ciebie chetnie bym sie wybrala bo lisko ,wiec sie moge przespacerowac;-):tak::-)
Wczoraj poszlam z mala do pierogarni u nas i powiem ze bylo calkiem smacznie;-):-D pierwszy raz bylam i pierozki dobre,no bynajmniej mi bardzo smakowaly:tak:ROKSANNA mi narobila ochoty:-p:-p:-p,Fajna masz ta sasiadke "towarzyska":tak:;-):-):-):-).
AMPAR-dobrze ze z Szymciem to falszywy alarm byl:tak:;-)smacznego obiadku Wam:tak::tak:;-);-)
MONIA-moja tez ma imie podwojne-Natalia i Natalie,duzo jest takich imion co sie odmieniaja:tak: A Sara bardzo ladne:tak::tak::tak::tak::happy:
dobra ,lece dalej sprzatac bo mi sily odejda i znow klapa
pozdrawiam WAs babki:happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
czesc :-)
moje zuczki wlasnie polszli do parku ,wiec jestem sama i ...no wlasnie ,co mam robic ?
Wczoraj cofnely mi sie dziasla z nad dwoch zebow :-(.Boli jak ***** :wściekła/y::-(.Apetyt mam taki ze glowa mala ,wczoraj to juz stracilam cierpliwosc i nakrzyczalam na G.zeby szybciej jadl :zawstydzona/y:,i mowie Wam jak on tym widelcem jeszcze stukal o ten talerz to myslalam ,ze wyjde z siebie .A co do tej diety proteinowej o ktorej jest mowa to dziwie sie ze tyle ludzi dalo sie w to wciagnac .
graziul - moj Domin tez czesto mi "pomaga" w porzadkach ,a dzisiaj to tak nabrudzil piernikiem ,ze az mnie oczy rozbolaly jak to zobaczylam :crazy: i jeszcze ciagnie za odkurzacz i mowi "ja sam ,ja sam ",ale tego ze "on sam "to juz bym chyba nie przezyla .
tyniaiwilki -ja mam w glowie taki sam obraz Twojej osoby jak ampar -film na przyspieszonych obrotach :tak:
monia - ja sie zastanawiam nad Liliana ,choc dla Dominika wybralismy imie dopiero w ostatnim tyg.ciazy i u nas to wszystko sie zmieni jeszcze 10 razy :sorry:
Dobra wena mnie juz opuscila :sorry:.No to pa .

HELOOOO:-):-)
PIĘKNA POGODA :-):tak: AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ JA DZISIAJ U DENTYSTY BYŁAM :tak: NA FOTELU PRAWIE GODZINĘ :szok::szok: ALE JAKOŚ POSZŁO :tak: TWARZ I RĘCE SOBIE ŁADNIE OPALIŁAM :tak::tak: I WYGLĄDAM TERAZ ELEGANCKO:-D:-D:rofl2:
RENUŚKA A CZEMU SIĘ DZIWISZ ŻE TYLE LUDZI STOSUJE TĄ DIETĘ ???
GRAZIUL DZIĘKI ZA INFO:tak:;-) PEWNIE ŻE WARTO :tak::tak: A ZWŁASZCZA ŻE DZISIAJ ZAŁOŻYŁAM SOBIE SPÓDNICZKĘ I JUŻ NIE ŚCISKAŁA MNIE W PASIE :tak::tak::-) TAK JAK WCZEŚNIEJ :shocked2:
AMPAR NO TO CIĘ SYN NASTRASZYŁ :szok::szok: OBIAD UDANY??? TEŻ BYM SOBIE ZJADŁA:-p:eek:
NTALKA TAK TO TA DIETA:tak::tak: MI TO NAJBARDZIEJ BRAKUJE TAKIEGO KONKRETNEGO ŻAREŁKA :tak::cool:
TYNIA I WIKI SKĄD TY TĄ ENERGIĘ CZERPIESZ???
IDĘ DZIECIARNIE POŁOŻYĆ :tak::cool2: DO JUTRA:-)

WITAM :-).
Pogoda cudna aż chce się zyc ale niby znowu ma się zmienic a szkoda :cool2:.
U nas nic ciekawego cały dzień poza domem trzeba korzystac ze słoneczka na zapas bo tu to nigdy nie wiadomo kiedy znowu się pojawi:eek:.
agaam wiesz nawet miałam w planach dzisiaj zrobic Ci niespodziankę i zawitac na kawkę ale coś mi przeszkodziło:sorry:.To znaczy mój mąż :-p.Zaprowadził Krystiana do przedszkola i jak wrócił to już ...no to wiesz jak jest co Ci będę pisac:zawstydzona/y::tak::-p.Ale następnym razem to już na pewno mi nie przeszkodzi :no::-D.
ampar3 a Artur to czego się uczy w tym coledżu?
Dominisia no to idziesz jak burza z tą dietą skora tak Ci kilkoski lecą.a ile chcesz się pozbyc kilogramów?
Renuska trzymaj się kobitko mój Krystian też czasami doprowadza mnie do szału jak widzę jak on miesza widelcem w tależu albo jak poza to juz wogólę nie wspomnę jakiego mam nerwa:wściekła/y:.
monia no już czas żebyś pokazała brzusio:tak:.
A mojego Krystiana meczy chyba alergia znowu ostro go wysypało i często pociąga nosem i ma since pod oczami :-(.

CZESC kobietki za oknem nie za ciekawie dzis ale moze sie poprawi ja juz na nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale z jednej strony to dobrze bo jutro trzeba wstac rano do szkoly
wiec dzis padne napewno kolo21szej :-p:-p:-p:-p:-p
jutro jest dzien tygrysa tzn chinski rok i dzieci z polskiej szkoly robily rozne maski koszulki i beda chodzic z tym wszystkim jutro okolo12tej zebym tylko nie zapomniala aparatu bedzie pewnie niezle smiechu bo dla mnie ez zrobili koszulke:-D:-D:-D:-D:-D:-Doki naskrobie cos pozniej bo teraz musze sie dobrze obudzic bo ponapisuje jakies bzdury jeszcze co nie bedzie mozna czytac:tak::tak::-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!

Ciesze się, że są chętne do spotkania u mnie. Zapraszam w środę o 10. Jeśli któraś potrzebuje adres to dajcie znać.

Agaam- dzięki za gościnę i za miłe kawkowanie i jeszcze raz życze udanego wypoczynku w Pl:tak:
Graziul- też pare razy jedliśmy pierogi z pierogarni bo samej nie chce mi się robić i uważam, że są bardzo smaczne. Prawie jak u mamy:tak:

Na razie

witam lejdis:-)

Pogoda się zepsuła nam,ale jutro ma już być ładnie:tak: Tak to siedziałam w ogrodzie non stop i było tak fajnie..błogo:-D:-D Dziś wstałam przed małą,normalnie szok bo zawsze ona mnie budziła:shocked2::confused2: a dziś się rolę odwróciły(oczywiście ja jej nie budziłam) ale to są skutki szlajania po nocy i spijania od 3 rano :szok: tak..tak..mazepa jedna pierwszą pobudkę nam zrobiła o 3 a drugą o 4 rano:wściekła/y: no i pospała sobie dzisiaj.Pogoda mnie wcale nie nastraja dzisiaj:no::crazy: ręką nie chcę mi się ruszyć niczego:zawstydzona/y: dobrze,że mi obiad został z przed 2 dni,to nie muszę nic robić:-p

Dominisia-ty,ale postępy robisz w odchudzaniu:szok: wielkie brawa dla pani:tak: Mi też by się przydało zgubić parę kilogramów:sorry: ale mam dylemat teraz wielki bo nie wiem czy zachodzić w ciążę czy się odchudzać:eek::-D:-D bo co do ciąży,to ja mam wsz.zaplanowane co i kiedy :-D:-D więc tylko strzelać i zachodzić:-D:-D:-D
agamm-miłego wypoczynku w Pl;-) bo ty już dziś lecisz tak?ja nie wiem sama jak żyje:confused: dziś jest piątek tak:eek:
Ania-mi się też mylą te numeracje wasze więc wpisuję tylko imię:-p co do spotkania to ja bardzo chętnie,ale jak będę miała podwózkę bo inaczej nie dam rady dojechać:-p nie mam orientacji w autobusach:no: a mąż to faktycznie kochany:tak: mój to mi zawsze pomyje naczynia na rano jak wstaje,bo na noc nie chce mi się myć to zostawiam na rano,i zawsze mam niespodziankę miłą od niego;-):tak:
ampar-to faktycznie się stracha najadłaś:szok: ale całe szczęście,że wszystko dobrze z Szymonkiem:tak:
Doris78-a dlaczego do Davidka przedszkolanki przychodzą?

Nie pamiętam co komu jeszcze miałam napisać więc wybaczcie,ale troszkę się opuściłam i są skutki tego:sorry: najlepiej to zaglądać co dziennie tutaj to wtedy jest się na bieżąco z wszystkim:tak:;-) no,ale nie zawsze jest na to czas:sorry:
Do spisania laseczki.......

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Ale pogoda w kratkę, nie?:eek::wściekła/y: Wczoraj byliśmy popatrzeć jak tatko na motorze jeździ. Marcel podekscytowany, ja sama stwierdziłam że też chętnie bym się pościgała:-D Dzisiaj od rana nudy się zapowiadały więc wyciągnełam Dorotę na zakupy do Huddersfield bo te sklepy w Bradford już mi obrzydły:sorry: Kupiłam wreszcie kolczyki Olivce i kilka łaszków, Marcelowi też a dla siebie dwa biustonosze bo w la sanze promocja była:tak:
Teraz Dorota zabrała Marcela na zupę do siebie bo ja miałam lenia i nic nie przygotowałam:-p

Ania to Jstysiak się pomyliła a ja napisałam tak z przekory:-p:-D Ja wiem, że Ty jesteś 1812 bo to Twoja data urodzin:tak: nie żeby 1812 rok ale 18 grudzień:-p:-D

Agaam udanego urlopu, ładnej pogody i duuuuużo wypoczynku:-)

Katarina26
ja mogę Cię zabrać, tylko nie mam fotelika dodatkowego

Kasia8118
ale ja nie wiem o co chodzi....jak mąż Ci przeszkodził i w czym?:confused::laugh2: wytłumacz mi, proszę;-)

Dobra, spadywuję:-)

reklama
hejka:-)
a ja podczytuje Was dzis,ale jakos sie do napisania zebrac nie moglam:zawstydzona/y:wczesniej:tak:
Potrawka z kurczaka juz mi dochodzi do stanu gotowosci:tak:takze A z mala sie posila a ja juz swoj obiad mialam-frytki a na drugie sericzek na zimno toffi;-):-D:-D:tak:
SYLWIA-no wyobrazam sobie jak Marcel patrzyl zainteresowaniem na tate:tak:moja jest dziewczynka a jak A grzebie przy motorze albo jedzie gdzies to ona szaleje i od razu mu sie pcha na kolana:tak::tak::-D:-D Moj A teraz "cierpiacy" bo nie moze jezdzic jeszcze,ale juz niedlugo znow wyruszy, a ja ciesze sie razem z nim,bo lubie jak jest taki podekscytowany i pelen wigoru;-);-):-D:-DTez sie wybieram po zakup stanikow:tak::-D
KASIA-to Twoj maz lobuziak;-):-Dnie ladnie tak przeszkadzac zonie w planach:-D:-D:-D;-)
AGAAM-super wypoczynku ,duzo sloneczka i wracajcie do nas szybciutko,bedziemy tesknic:tak::tak::-)
ANIA-ja tam dla bezpieczenstwa pisze bez numerkow:tak:,w koncu jedna Anie mamy:tak:;-)
TYNIA i WIKI-ja tez tak sobie mysle o Tobie jak piszesz i sie zastanawiam czy Ty masz motorek w dupci??:tak:;-):-D:-D
chyba jednak pogoda do nas wraca bo slonko wyszlo ,no i ja sie zaczynam lepiej czuc:tak: a ja jestem uzalezniona od slonca;-):-D:-D
nic kobietki zmykam zajrzec do mojej potrawki kurakowej:tak:;-)
ciao ciao:happy::cool:

Do góry