reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

CZEŚĆ DZIEWCZYNY JA TYLKO NA CHWILKĘ NAPISAĆ ŻE MNIE U SYLWII NIE BĘDZIE :no: PRZEPRASZAM ŻE DOPIERO TERAZ PISZE MIAŁAM TO ZROBIĆ WCZORAJ WIECZOREM ALE ZNÓW PRZYSNĘŁAM Z DZIECIAKAMI :wściekła/y::wściekła/y: POZDRAWIAM MIŁEGO PLOTKOWANIA:-):tak:;-)

reklama
hejka
Ja juz dzisaiaj mam lepszy humorek:-)amelka jeszcze sobie smacznie chrapie;-)I tak sobie pomyslam ze i ja moze do sylwi dzisiaj dotre;-)podwyzsze troche frekfencje:-D.
Bezolka Witaj:-)Niestety jezeli chodzi o benefity to ja tez jestem zielona:-(moze któras sie odezwie;-)
Mojadzidzia ,ampar słonecznego i miłego wypoczynku dziewczyny:-)
Ania Polecam sie na przyszłośc Ciesze sie ze mogłam pomoc;-)
Romi miło było poznać:tak:z tego co pamietam to dziewczyny kiedys pisały o wypadaniu włosów i miały przetestowac Vichy ale jak to sie skończyło to nie pamietam:-(
Acha zaba wstała sikuuuuuuuu

Czesc

SYLWIA-ja tez bede:-p:-p

KASIA8118-a Twoj brat ,tylko na jakas robote przyjechal??czy planuje dluzej,a z czasem rodzine sprowadzic??

bezolka-ja kiedys pobieralam ten zasilek i potem jak sie przeprowadzilismy ,to tylko przyszli obejrzec dom i musielismy tylko napisac ile placimy rentu.Ale to bylo dwa lata temu,moze teraz jest inaczej:eek:

MOJADZIDZIA,AMPAR-milego wypoczunku:-)

ROMI-mi tez starsznie wlosy wypadaly,dopiero teraz troszke sie unormowalo,ale David ma prawie 3 lata:dry::sorry2:Ja bralam przez jakis czas te tabletki ze skrzypu polnego,ale w sumie nie widzialam zdnej poprawy:sorry2:

Cześć dziewczyny.

Znów piękna pogoda. zaraz wybieram się do Hallmarku zapytać o jakąś pracęna wakacje dla brata. Może któraś z Was wie gdzie chętnie biorą ludzi di pracy na wakacje?

Bezolka - nam właśnie dałi jakieś grosze z housing benefitu, ale jeszcze nie wypłacili. Wiem, że zdarza się, że zapominają o tym także proponuję się tym zająć osobiście. Jeśli chodzi o przeprowadzkę, to trzeba to zgłaszać u nich. Ciekawe czy nam będą normalnie wypłacać.

Jstysiak - fajnie, że twoja córcia tak długo śpi przynajmniej i Ty możesz się wyspać.

Romi - jest taki fajny szampon na wypadanie włosów nazywa się dermena. Moja kumpela go stosowała i naprawdę jej pomagał. Niestety to polski szampon i kosztuje w granicach 20zl za butelkę.

Doris - a pobierałaś może council tax benefit? My złożyliśmy wniosek, ale odrzucili i nie wiem czemu. Musimy tam pojechać i wyjaśnić to.

A i mam jeszcze pytanie.Jakie warunki trzeba spełnić, żeby dostać benefity na dziecko?

Pozdrwaiam

TERAZ COŚ MOGĘ NASKROBAĆ :tak::tak: KAJKA W SZKOLE MAŁY JESZCZE MĘCZY MLEKO COŚ OD PARU DNI NIE CHCE JEŚĆ ZA BARDZO :-( MOŻE MU TE TYLNE ZĘBY IDĄ:confused: MY CAŁYMI DNIAMI NA OGRODZIE :tak::-) POGODA DOPISUJE:-) KAJKA WCZORAJ Z KOLEŻANKAMI SPRZEDAWAŁY ZABAWKI :-D:-D ALE COŚ INTERES NIE SZEDŁ TO POWYMIENIAŁY SIĘ MIĘDZY SOBĄ:-D:happy2: A PRZEPRASZAM ZAROBIŁA OD JEDNEJ 8 PENSÓW :szok::szok: IDĘ WSTAWIĆ ZUPĘ POMIDOROWĄ BO SIOSTRA MA MNIE NAWIEDZIĆ DZISIAJ :tak::happy2:
MOJADZIDZIA AMPAR MIŁEGO URLOPU :tak::tak:;-)
DO USŁYSZENIA :-):-)

Witam z rana:-), my dziś ładnie pospaliśmy- do 10:-D:-D i w nocy były tylko 2 pobudki. Może mój maluch już tak zawsze będzie spał?:happy2:

Agaam w Polsce polecają ha-pantoten, czytałam o nim dobre opinie i chyba sama go wkrótce wypróbuję

agnieszkaUk, Renuska, doris78 no to mnie nie pocieszyłyście z tymi włosami:-(, myślałam, że pół roku po porodzie wszystko się unormuje:tak: a to widać nie zawsze tak jest:-:)-(

tynia i wiki dzięki za linki tych kosmetyków, może któryś rzeczywiście pomoże:-)

jstysiak również miło było poznać, choć nie zamieniłyśmy ze sobą ani jednego zdania:-), może następnym razem uda nam się pogadać

monia22310 dzięki za info o szamponie, niedługo będę w Polsce to go wypróbuje:tak: Powodzenia w szukaniu pracy dla brata

DOMINISIA twoja córka już robi interesy to pewnie jakaś biznes women z niej wyrośnie:-D:tak:

Konczę bo mi się dzidzia do laptopa dobiera:szok::szok::szok:

hej

Ja wpadlam sie pozegnac- samolot leci wiec juuuuuupi:tak:

Milego spotkania wam zycze i slonecznej pogody:tak:

Agaam- no wlasnie jak kasy nie ma to trzeba sie dokladnie spakowac:-D:-D:-D:-D
Zanetabd7- ja zazwyczaj drukuje vouchery po zakupieniu wczasow- czasem tez odbiera sie w biurze na lotnisku:tak: Do domu przysylali mi tylko raz:tak:

No to papa

reklama
czesc kobietki
ampar szczesliwej podrozy:tak::tak::tak::tak::tak:
ja dzis wczoraj kosilam trawke podkasiarka i dzis tez poza ogrodzeniem bo juz nie moge na to patrzec:tak::tak::tak::tak:
milego spotaknaka kobietki troche pozno ale napewno bedzie milo

Do góry