reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!
dolecialysmy w jednym kawalku,dusia podroz zniosla bardzo dobrze i byla taka podekscytowana ze wcale nie chciala isc spac :sorry2: dziekujemy wszystkim za zyczenia bezpiecznej podrozy :tak:

reklama
Jeejju jakie tu pustki co jest z Wami dziewczyny?:szok::szok:

No nic to ja nie bede sie wychylac:-p:-p

Sylwiam dzieki za spotkanko dziewczynki milo bylo spotkac sie i pogadac:-);-)

A teraz uciekam ogladac YCD:tak:

Dobrej nocki zycze:tak:

Witam dziewczynki po chwilowej nieobecnosci;-);-)
ale chyba nikt nawet niespostrzegl ze mnie nie bylo:-:)-(;-);-)
dzialo sie u nas przez ostatnie dni troche i jakos tak mimo przymiarek nie udalo mi sie kliknac:-:)sorry2::sorry2::sorry2:
Pozatym A teraz troche pracuje w domu wiec komp okupowany:tak:;-)
udalo mi sie Was troszenke podczytac...ale przyznam szczerze ,ze nie nadrobie wszystkiego:-p:zawstydzona/y:;-):sorry2:
wiec tak ogolnie
AMPAR,MOJADZIDZIA-przyjemnego wczasowania i powrotnego lotu:tak:
SYLWIA-very sorry,ze nie dotarlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)sorry2:
na pewno bylo super,ogromnie zaluje:tak:
ZANETA-ksiazke skonczylam...ach,plakusialam na koncu,warto bylo,ja chce teraz nastepna!!!;-);-);-):tak::tak::blink::-D:-D:-DPLEASEEEEE.....:-D-kretoslaw-hiiiiihiii-niez
la ksywka:tak::-D:-D
NATALKA<AGAAM-wspolczuje Wam bardzo przejsc z dziwuszkami,bidulki:-:)-:)-:)sorry2::sorry2:ciesze sie ze juz lepiej:happy2::happy2:
RENUSKA-piekne widoczki,jak sie czujesz???:confused::happy2:
MONIA-trzymam kciuki za usg oby bylo widoczne to i owo:happy2::happy2::-D
ROMI-ty chyba o wlosach pisalas,ja tez tak mialam okropnie ,zakola az!! ale ja sie ratowalam od srodka,tzn skrzyp polny ,super jest mieszanka z Holland & barret:tak::tak:
BE_zolka-sorry jak zle stawiam ta kreseczke:blink:nie pamietam gdzie ona ma byc;-);-) co do spania ,to tez sie kiedys radowalam bo mala spala pieknie cala noc ,a potem siup i od nowa cyrki:szok:teraz ma 20 mies prawie i dalej sie budzi nieraz 2 razy i wola amam!!:szok::tak::tak:co do hous.benefitu to sorrki ja tez zielen totalna,ale jak dziewczyny pisza uwazam ze warto zadzwonic od razu i wyjasnic ,bo z nimi to zawsze tu jaja sa w urzedach:szok::szok::tak::tak:
no nic spadam,przep[raszam jesli kogos pominelam:sorry2::sorry2:
jutro na basen z mala sie wybieramy, ale klikne cus z rana
dobarnoc milych snow:happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
ANIA-gratuluje 2 -ego zebulka:happy2::happy2::happy2::happy2:ciesze sie ze Ci sie fotka podobala dla Adaska:tak::happy2::happy2::happy2:tak pomyslalam ze cos wybiore prawdziwie meskiego dla naszego mencizny:-D:-D:-D:-D

Cześć babeczki!

Dziękuje dziewczynki za miłe spotkanie a Tobie Sylwia za gościne.
Graziulku- ja o Tobie myślałam. Miałam własnie dziś o Ciebie pytać ale mnie ubiegłaś:sorry:Dziekujemy za gratki. Udanej zabawy na basenie:tak:
mojadzidzia- ciesze się, że podróż mineła Wam spokojnie
Romi- ja kupowałam w Bootsie szampon przeciwko wypadaniu włosów i byłam z niego zadowolona. Jutro poszukam i jak znajde to wkleje linka
Dominisia- nie no interes życia całe 8 pensów:-D:-D:-D Bizneswoman Ci rośnie
Żaneta- co u Ciebie? Czemu nie dotarłaś do Sylwii?

Kończę już bo oczy mi się kleją. Kolorowych snów

Cześć i czołem:-)

Ania, Agaam, Doris, Jstysiak i Kasiek27 bardzo dziękuję paniom za przybycie:tak::-D Te co nie dotarły niech żałują:-p

Ania Żaneta rano pisała do mnie że Kretosław miał ciężką noc i dlatego nie dotarła
Żaneta jak teraz czuje się Pawciu??

Graziul
ja też myślałam o Tobie i do samego końca miałam nadzieję że jednak przyjedziesz:tak:

Mojadzidzia dobrze że dolecialyście cało i udanego urlopu:-)

Monia podstawowy warunek to chyba nie zarabiać za dużo:-D

Romi
mi też włosy garściamy wychodziły, nadal wychodzą ale raczej w takich ilościach jak przed ciążą. Ale zarówno po Marcelu, jak i teraz po Olivii, w miejsce tych "wypadniętych" włosów wyratają nowe:tak: także z gęstości to raczej nic nie stracisz, co najwyżej przez jakiś czas będziesz miała jeża:-D

Ja dzisiaj wieczorkiem wypuściłam się do ikei, nakupowałam jakieś pojemniki na zabawki Marcela bo mam zamiar wyeksmitować go z tymi gratami na górę do jego pokoju. Ciekawe po jakim czasie poprzynosi to wszystko spowrotem:-D

hej hej
ja dopiro teraz mam chwilke ,cos tu dzis cicho .
tynia i wiki -tak szalejesz z ta kosiarka ze juz mialam Cie zapraszac do siebie ,a tu budze sie dzis z popoludniowej drzemki i trawa skoszona :szok:ciekawe czy za free:dry:
graziul -czuje sie tak sobie ,w sumie panuje nad jedzeniem ,ale w zoladku mam tak dziwnie :eek:
bezol_ka-co do spania to jak moj Domin mial pol roku i mialam dosc wstawania w nocy i robienia mleka ,dalam mu wode .Trzecia noc juz przespal cala :tak:
Chyba pojde cos zjesc jeszcze :zawstydzona/y:i do spania .papa

sylwia -ja tez kiedys porwalam sie na eksmisje zabawek ,lecz bardzo szybko okazalo sie ,ze jest to maslo maslane .Na dzien dzisiejszy jest rotacja zabawek ,gora-dol ,dol-gora ,gora-dol....

To ja się zamelduję. Zalatana jestem troszkę, ale jakoś idzie.
Mati w poniedziałek miała pierwszy dzień w przedszkolu, ale musiałam z nią zostać, drugiego dnia siedziałam godzinę a dziś byłam tylko ją odprowadzić, choć minę miała z rana nietęgą, ale była dzielna i została.

Doris tak sporo tam dzieci polskich z Matiją 5.
Mojadzidzia super że doleciałaś i że Dusia była spokojna.
Sylwia może następnym razem, sorki ale nawet nie wchodziłam na forum i zapomniałam o spotkaniu. Ja też teraz walczę z zabawkami :), segregacja i siup z domciu. Za dużo tego jest.

Co ja to miałam jeszcze. Witam nowe dziewczyny

Acha Ampar super że urlopik wypalił, miłego opalania. Zaraz doczytam bo jeszcze nie czytałam forum całego o co z tymi voucherami chodzi ;).

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kobietki ja chcialam zrobic wczoraj niespodzianke i wpasc do Sylwii ale wiki sie rozchorowala i wolalam nie ryzykowac gile z nosa zielone leca a jak kichnie to do pasa sa kaszel normalnie masakra dzis odpuszczam jej balet i kazalam jej lezec w lozku caly dzien bo jutro jeszcze z reszta zobacze jak sie bedzie czula w parku lady hiil o 9tej jest cos dla dzieci juz nie pamietam co ale cos mi sie wydaje ze zostane w domu chyba ze nie bedzie goraczki to pojdziemy bo podobno lepiej wyjsc z dzieckiem
mojadzidzia super ze szczesliwie dotarlyscie:tak::tak::tak::tak:
roksana dzielna Mati super ze juz chodzi do przedszkola a jak tam remoncik :confused::confused::confused:
aniu czy chodzi ci o taki szmpon Boots Expert Build Up Removal Shampoo - Boots
oki kobietki do spiasania bo siedze non stop na wiadomosciach bo mojego kuzyna zalalo i byl ewakuowany mam nadzieje ze stan wody zacznie opadac:-:)-:)-:)-(

Do góry