reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!
dolecialysmy w jednym kawalku,dusia podroz zniosla bardzo dobrze i byla taka podekscytowana ze wcale nie chciala isc spac :sorry2: dziekujemy wszystkim za zyczenia bezpiecznej podrozy :tak:

reklama
Jeejju jakie tu pustki co jest z Wami dziewczyny?:szok::szok:

No nic to ja nie bede sie wychylac:-p:-p

Sylwiam dzieki za spotkanko dziewczynki milo bylo spotkac sie i pogadac:-);-)

A teraz uciekam ogladac YCD:tak:

Dobrej nocki zycze:tak:

Witam dziewczynki po chwilowej nieobecnosci;-);-)
ale chyba nikt nawet niespostrzegl ze mnie nie bylo:-:)-(;-);-)
dzialo sie u nas przez ostatnie dni troche i jakos tak mimo przymiarek nie udalo mi sie kliknac:-:)sorry2::sorry2::sorry2:
Pozatym A teraz troche pracuje w domu wiec komp okupowany:tak:;-)
udalo mi sie Was troszenke podczytac...ale przyznam szczerze ,ze nie nadrobie wszystkiego:-p:zawstydzona/y:;-):sorry2:
wiec tak ogolnie
AMPAR,MOJADZIDZIA-przyjemnego wczasowania i powrotnego lotu:tak:
SYLWIA-very sorry,ze nie dotarlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)sorry2:
na pewno bylo super,ogromnie zaluje:tak:
ZANETA-ksiazke skonczylam...ach,plakusialam na koncu,warto bylo,ja chce teraz nastepna!!!;-);-);-):tak::tak::blink::-D:-D:-DPLEASEEEEE.....:-D-kretoslaw-hiiiiihiii-niez
la ksywka:tak::-D:-D
NATALKA<AGAAM-wspolczuje Wam bardzo przejsc z dziwuszkami,bidulki:-:)-:)-:)sorry2::sorry2:ciesze sie ze juz lepiej:happy2::happy2:
RENUSKA-piekne widoczki,jak sie czujesz???:confused::happy2:
MONIA-trzymam kciuki za usg oby bylo widoczne to i owo:happy2::happy2::-D
ROMI-ty chyba o wlosach pisalas,ja tez tak mialam okropnie ,zakola az!! ale ja sie ratowalam od srodka,tzn skrzyp polny ,super jest mieszanka z Holland & barret:tak::tak:
BE_zolka-sorry jak zle stawiam ta kreseczke:blink:nie pamietam gdzie ona ma byc;-);-) co do spania ,to tez sie kiedys radowalam bo mala spala pieknie cala noc ,a potem siup i od nowa cyrki:szok:teraz ma 20 mies prawie i dalej sie budzi nieraz 2 razy i wola amam!!:szok::tak::tak:co do hous.benefitu to sorrki ja tez zielen totalna,ale jak dziewczyny pisza uwazam ze warto zadzwonic od razu i wyjasnic ,bo z nimi to zawsze tu jaja sa w urzedach:szok::szok::tak::tak:
no nic spadam,przep[raszam jesli kogos pominelam:sorry2::sorry2:
jutro na basen z mala sie wybieramy, ale klikne cus z rana
dobarnoc milych snow:happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
ANIA-gratuluje 2 -ego zebulka:happy2::happy2::happy2::happy2:ciesze sie ze Ci sie fotka podobala dla Adaska:tak::happy2::happy2::happy2:tak pomyslalam ze cos wybiore prawdziwie meskiego dla naszego mencizny:-D:-D:-D:-D

Cześć babeczki!

Dziękuje dziewczynki za miłe spotkanie a Tobie Sylwia za gościne.
Graziulku- ja o Tobie myślałam. Miałam własnie dziś o Ciebie pytać ale mnie ubiegłaś:sorry:Dziekujemy za gratki. Udanej zabawy na basenie:tak:
mojadzidzia- ciesze się, że podróż mineła Wam spokojnie
Romi- ja kupowałam w Bootsie szampon przeciwko wypadaniu włosów i byłam z niego zadowolona. Jutro poszukam i jak znajde to wkleje linka
Dominisia- nie no interes życia całe 8 pensów:-D:-D:-D Bizneswoman Ci rośnie
Żaneta- co u Ciebie? Czemu nie dotarłaś do Sylwii?

Kończę już bo oczy mi się kleją. Kolorowych snów

Cześć i czołem:-)

Ania, Agaam, Doris, Jstysiak i Kasiek27 bardzo dziękuję paniom za przybycie:tak::-D Te co nie dotarły niech żałują:-p

Ania Żaneta rano pisała do mnie że Kretosław miał ciężką noc i dlatego nie dotarła
Żaneta jak teraz czuje się Pawciu??

Graziul
ja też myślałam o Tobie i do samego końca miałam nadzieję że jednak przyjedziesz:tak:

Mojadzidzia dobrze że dolecialyście cało i udanego urlopu:-)

Monia podstawowy warunek to chyba nie zarabiać za dużo:-D

Romi
mi też włosy garściamy wychodziły, nadal wychodzą ale raczej w takich ilościach jak przed ciążą. Ale zarówno po Marcelu, jak i teraz po Olivii, w miejsce tych "wypadniętych" włosów wyratają nowe:tak: także z gęstości to raczej nic nie stracisz, co najwyżej przez jakiś czas będziesz miała jeża:-D

Ja dzisiaj wieczorkiem wypuściłam się do ikei, nakupowałam jakieś pojemniki na zabawki Marcela bo mam zamiar wyeksmitować go z tymi gratami na górę do jego pokoju. Ciekawe po jakim czasie poprzynosi to wszystko spowrotem:-D

hej hej
ja dopiro teraz mam chwilke ,cos tu dzis cicho .
tynia i wiki -tak szalejesz z ta kosiarka ze juz mialam Cie zapraszac do siebie ,a tu budze sie dzis z popoludniowej drzemki i trawa skoszona :szok:ciekawe czy za free:dry:
graziul -czuje sie tak sobie ,w sumie panuje nad jedzeniem ,ale w zoladku mam tak dziwnie :eek:
bezol_ka-co do spania to jak moj Domin mial pol roku i mialam dosc wstawania w nocy i robienia mleka ,dalam mu wode .Trzecia noc juz przespal cala :tak:
Chyba pojde cos zjesc jeszcze :zawstydzona/y:i do spania .papa

sylwia -ja tez kiedys porwalam sie na eksmisje zabawek ,lecz bardzo szybko okazalo sie ,ze jest to maslo maslane .Na dzien dzisiejszy jest rotacja zabawek ,gora-dol ,dol-gora ,gora-dol....

To ja się zamelduję. Zalatana jestem troszkę, ale jakoś idzie.
Mati w poniedziałek miała pierwszy dzień w przedszkolu, ale musiałam z nią zostać, drugiego dnia siedziałam godzinę a dziś byłam tylko ją odprowadzić, choć minę miała z rana nietęgą, ale była dzielna i została.

Doris tak sporo tam dzieci polskich z Matiją 5.
Mojadzidzia super że doleciałaś i że Dusia była spokojna.
Sylwia może następnym razem, sorki ale nawet nie wchodziłam na forum i zapomniałam o spotkaniu. Ja też teraz walczę z zabawkami :), segregacja i siup z domciu. Za dużo tego jest.

Co ja to miałam jeszcze. Witam nowe dziewczyny

Acha Ampar super że urlopik wypalił, miłego opalania. Zaraz doczytam bo jeszcze nie czytałam forum całego o co z tymi voucherami chodzi ;).

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kobietki ja chcialam zrobic wczoraj niespodzianke i wpasc do Sylwii ale wiki sie rozchorowala i wolalam nie ryzykowac gile z nosa zielone leca a jak kichnie to do pasa sa kaszel normalnie masakra dzis odpuszczam jej balet i kazalam jej lezec w lozku caly dzien bo jutro jeszcze z reszta zobacze jak sie bedzie czula w parku lady hiil o 9tej jest cos dla dzieci juz nie pamietam co ale cos mi sie wydaje ze zostane w domu chyba ze nie bedzie goraczki to pojdziemy bo podobno lepiej wyjsc z dzieckiem
mojadzidzia super ze szczesliwie dotarlyscie:tak::tak::tak::tak:
roksana dzielna Mati super ze juz chodzi do przedszkola a jak tam remoncik :confused::confused::confused:
aniu czy chodzi ci o taki szmpon Boots Expert Build Up Removal Shampoo - Boots
oki kobietki do spiasania bo siedze non stop na wiadomosciach bo mojego kuzyna zalalo i byl ewakuowany mam nadzieje ze stan wody zacznie opadac:-:)-:)-:)-(

Do góry