reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

a co tu tak ciuchutko :szok: wena was opusciła:confused:

Claudia znowu od wczoraj wieczora ma biegunke no ale jest kolejny zabek :tak: teraz spi bidulka mała :-(

tynia zdrówka dla Wiki ;-)

roksanna ale z Mati juz duza dziewczynka sama w przedszkolu :tak:

renuska widze ze opetyt w ciazy Ci dopisuje :-) a byłam juz u gp zeby do poloznej Cie skierowali ?

sylwia załuje :-:)zawstydzona/y:

mojadzidzia super ze dotarłyscie szczesliwie :tak: wypoczywajcie dziewczynki :-)

ampar udanego urlopu :-)

reklama
hej,faktycznie cichutko jest:tak:
ale coz sie dziwic skoro taka piekna pogoda:happy2:
my wlasnie przed chwila z basenu wrocilysmy:tak: super bylo,mala sie wyszalala,spotkalysmy kolege z nursery:tak:
tak jest pieknie dzis ze szlam na nogach w obie strony:tak:
do Shipley i spowrotem:tak:
przy okazji sie tam po ryneczku pokrecilam i zakupilam w Asdzie pizze bo tam maja nasza ulubiona:-)
i wyczailam taki sklep,kurde zapomnialo mi sie teraz nazwe ale cos z twenty one;-);-):-D:-D kupilam malej slodkie klapeczki i koniki z rozowymi kucami do czesania:tak::-Dto drugie to raczej wymusila na mnie:-p:-p:-D:-D
po drodze widzialam ze cos sie musialo zlego stac w Lister Pk.bo tiry policyjne underwater search unit byly:szok::szok::szok::eek::eek::confused::confused:rano i teraz tez jak wracalam:eek:
SYLWIA,ANIA-bardzo mi milutko ze o mnie myslalyscie:happy2::happy2::happy2::happy2:
TYNIA i WIKI-jak Wiki:confused::confused:lepiej:confused::confused: a ten chlopiec sie znalazl od sasiadow:confused::confused:
RENUSKA-ech..uroki ciazy:blink::happy2::-D:-D
NATALKA-biedna mala,tulaski dla niej:happy2:
no nic ja zmykam,kostiumy mokre rozwiesic itp,cos zjesc,zrelaksowac sie:happy2::happy2:

Cześć dziewczynki!

My dzisiaj byliśmy w konsulacie złozyć wniosek o paszport dla Adama. Było mnóstwo ludzi i siedzieliśmy tam 1,5 godziny:wściekła/y:Przy okazji zarejestrowalismy się w spisie wyborców i będziemy mogli głoswować w wyborach prezydenckich:-) Komisja wyborcza ma być w Bradford więc na pewno się wybierzemy:tak:

Sylwia- ja jestem chętna na park.
Graziul- że Ci się chciało taki kawał drogi iść. Podziwiam
Natalka- zdrówka dla małej. Ale ona się namęczy przez te ząbki:no:
tyniaiwiki- zdrówka dla Wiki. To nie ten szampon a ten Natur Vital Hair Loss Shampoo 300ml - Boots :-)
Roksanna- to możesz być dumna z Matyldy, że taka dzielna.
Renuska- takie uroki ciązy. Ale lepsze to niż nudności czy co gorsza wymioty:eek:

Pozdrawiam

Hej laseczki:-).Pogoda rewelacyjna aż chce się życ:tak:.U nas bez większych zmian.Krystian miał szczepionkę w środę a w sumie to aż dwie i bardzo dzielnie to zniósł nawet nie jęknął bardzo byłam z niego dumna:tak:.Tylko martwi mnie to ze spuchłam mu ręka po tej szczepionce i jest czerwona :-(.Miałyście może podobny problem???Kurcze okolicze tego miejsca gdzie został zaszczepiony są twarde jak skała:szok:.A druga rączka ok.a w tą drugą też dostał szczepionkę:confused:.
Doris78 mój brat planuję ściągnąc tu żonę i córeczkę więc raczej nie będzie chciał już wracac jak mu sie tro uda chyba że cos nie wypali :tak::sorry2:.
Tynia i wiki dużo zdrówka dla małej:tak:.Tak sobie myślę że często Ci mała choruje:sorry2:.
Roksanna to teraz masz luz jak Matylda w przedszkolu:tak:.
sylwia.m ja raczej odpadam ze spotkania w parku bo niż odbiorę Krystiana z przedszkola i do kulam się dwoma autobusami to juz pewnie większosc będzie się zbierac do domu:sorry:.A R mnie nie da rady przywiesc bo idzie do pracy na 11:no::-(.
A co z tym piknikiem rodzinnym???Niby w sobotę i niedziele ma byc ładna pogoda?Na lepsza to już nie mamy co liczyc:cool:.

Czesc kobietki:-)

U nas tez dzis spacerowo:tak: Super pogoda tak ma niby byc do konca tyg lacznie z niedziela:tak::tak:

Sylwiam ja tez chetna na park:-) trzeba korzytac z pogody a ile mozna po tym Wyke naszym chodzic:confused:

Tyniaiwiki zdrowka dla Malej:tak:

Kasia
ja nie pomoge niestety nie wiem czy to jest normalne czy moze cos nie tak poszlo:sorry2:

Ania dobrzze ze zalatwiliscie paszport:tak: a jeszcze lapiej ze bedziece mogli glosowac. My akurat jak beda wybory to bedziemy w Pl wiec tez bedziemy glosowac:tak:

Roksanna Super ze Mati taka dzielna nie pomyslalabym ze tak szybko przywyknie do przedszkola:tak:

Graziul podziwiwam rowniez:tak:

Natalka o jejku bidulka sie nameczy tulaski dla Claudusi:tak:

Oki uciekam czytac ksiazke od Sylwiim "Spalona żywcem" dzis zaczelam czytac i bardzo mnie wciagnela dzieki Sylwia:tak:

Czesc :-)

AGAAM-mnie tez strasznie wciagnela ta ksiazka,wlasnie z nia nawet na plac zabaw poszlam:-D:-D

KASIA8118-ja tez Ci nie powiem,moi jakos bez skutkow ubocznych przechodzili szczepienia:tak:
A co do piknika to moj J w sobote wyjezdza znowu wiec ja odpadam.

NATALKA-buziaki dla Twojej krolewny:-)

GRAZIUL-hmm ciekawe co sie w tym parku stalo:confused::confused:

ROKSANNA- pewnie przez to ze polskie dzici ma w grupie,tak jej super poszlo:tak:

MOJADZIDZIA-pewnie Nadia byla pod wrazeniem ,dlatego taka grzeczna byla:-D:-Dwkoncu to jej pierwszy lot:tak:

Wiecie co,moj David zasnal u mnie w lozku i spadl :eek:ale wogole sie nie przebudzil:-D:-Di jeszcze zakryl sie koldra:sorry:

JA jutro do parku jednak nie dojade bo z J jedziemy do centrum na zakupki jakies:happy2:

ja własnie kłade sie spac :tak: wpadłam tylko zobaczyc co tu słychac :-D

ja odpadam jutro bo mam play grup :tak:

kasia8118 wiesz co moja Claudia miala raz to na nozce po szczepionce i to bylo dlatego ze szczepionka sie nie rozeszla :-( musiałam jej masowac to i bylo ok :tak:

doris ale Dawidek ma twardy sen :-D

grazul ale miałas spacerek :szok:

dobra ide lulu dobranoc :-)

i kolejny piekny dzionek nas wita:happy2::happy2::happy2:
doipijam kawke i zaraz sie na play group szykujemy:tak:a potem na miasto musze leciec do banku i na kawe sie umowilysmy:tak::tak:takze z parku odpadne:-:)-:)-(ja mam go pod nosem wiec ostat czesto zaliczamy:tak:Wam zycze super "posiadowy";-):-):-)
pozdrawiam babeczki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
czesc kobiety:-):-)
kurcze ja nie pisalam bo mam wojne z krecikiem:-D:-Dwczoraj nie dalam mu juz od 12 cyca i jak chcial na dzemke to wsadzilam do lozeczka i ryczal jak krowa na pastwisku:szok:az sie zanosil,wylazil milon razy,bo my mamy jego lozeczko przy naszym i szczebelki wyjete.wiec on wylazil a ja go wkladalam co 30 sekund:szok::szok:i tak z godzine,ale pozniej juz nie mialam sumienia i go przytuliłam i poszedl lulu,ale bez cyca,wiec jestem zadowolona.w nocy mu dalam i teraz rano mo juz mialam twarde jak guzy,ale juz nie dostanie.lazi i ryczy bo rano sie zawsze przytulal ale musze byc twarda,niestety nie wiem czy potrafie:-:)-:)-(
sylwia-ja very sorry za to ze nie przyszlam,ale wiesz jak to jest z maluchami...nigdy nie wiadomo
graziul-fajnie ze masz meza w domu,kurcze to jakis biznesmen ze w chacie na kompie pracuje:-D:-Da nie jak moj z taczka i na koparce:-D:-Dale za to jaki opalony jest,bo jak czasem nie ma co robic to se lezy na trawie:szok::szok::szok:
ania-dzieki za troske o krecika,mu w piatek za tydzien jedziemy po paszport,ktory czeka na nas juz ze 3 miechy:-D:-D
agaam-spalona zywcem to moja ksiazka:-D:-Dale fajnie ze sylwia ci dala bo warto ja przeczytac.mam jeszcze inne,ale sa w obiegu:-D:-Dwiec sie wymieniajcie kobiety.
kasia8118-moj maly tez mial takie twarde i masowalam mu i ok bylo.takze masuj i jeszcze raz masuj:tak::tak:
doris-ktorejs nocy sie przebudzilam a pawelek w lozeczku na klęcząco spał:szok::szok::-D:-Da wczoraj jak go wkladalam toie przebudzil i usiadl i tak kimal ze 2 minuty az w koncu sie przechylił na bok:-D:-D
roksanna-ale masz dzielna córe:tak:tylko pogratulowac;-)
tynia i wiki-zdrówka dla malej:tak::tak:
aha ja do parku nie ide,bomoj konczy o 12 wiec na shopping walimy ,szkoda ze tylko zywnosciowy:-(laski jak wy ubieracie swoje bąble w takie ciepełko?na krótki rekaw i krotke portki czy to za wczescie??bo ja mojego tak ubrałam ale nie wiem czy nie przesadzilam,znaczy ma takie spodnie za kolana,wiec chyba ok,co??

Do góry