reklama
kasia8118
Fanka BB :)
BożenaM zapisaliśmy małego do przedszkola i szkoły tu u mnie na Bd2.Ja już dawno zapomniałam o tym co mnie spotkało i wiesz mi że nie chce mi się o tym gadac;-).Ale ktoś mi wietrznie to przypomina i zasypuje mnie wiadmosciami pw nie koniecznie przyjemnymi.Ale koniec tego tematu.MARTA 84 WITAJ:-).
4muchy
MarzenaM to ja chyba sie niezbyt precyzyjnie wyrazilam
Adas w polskiej szkole, bardzo lubi do niej chodzic:-):-)
Adas w polskiej szkole, bardzo lubi do niej chodzic:-):-)
kasia8118
Hej to i ja się przywitam z rana.Właśnie pije kawkę pierwszą ale pewnie nie ostatnią bo straszna ostatnio zemnie kawoszka.Chyba się wczoraj nie pochwaliłam że kupiłam bilet. Jednak się zdecydowałam leciec do Polski.Niby zarzekałam się że raczej nie polecę,ale trafił mi się bilet na kwiecień w dobrej cenie więc kupiłam.
Witam !:-)
Wreszcie jakies ozywienie;-)i tam 3mac!
Kasia8118 - a Ty lazcego sie zaklionałas z enie polecisz do PL jakbym MarzeneM słyszła:-);-)tylko czekam az wymieknie .Ja tez tak móiłam a do pierwszego wylotu do PL to teraz teskno mi i odliczam kiey nastepny raz!A o dopiero 22 kwietnia na weselicho:-)przynajmniej sie pobawie
Wiecie co dzisiaj zamiast odpoczywac bo piekne swieto mamy to ja w cąłym domu opedzlowąłm wszystkie okna, sasiadka patrzyła na mnie jak an jakas niezrównowazona, ale mmialam wene to pomyłam okna i z głowy.Teraz zcas na kawusie
Wreszcie jakies ozywienie;-)i tam 3mac!
Kasia8118 - a Ty lazcego sie zaklionałas z enie polecisz do PL jakbym MarzeneM słyszła:-);-)tylko czekam az wymieknie .Ja tez tak móiłam a do pierwszego wylotu do PL to teraz teskno mi i odliczam kiey nastepny raz!A o dopiero 22 kwietnia na weselicho:-)przynajmniej sie pobawie
Wiecie co dzisiaj zamiast odpoczywac bo piekne swieto mamy to ja w cąłym domu opedzlowąłm wszystkie okna, sasiadka patrzyła na mnie jak an jakas niezrównowazona, ale mmialam wene to pomyłam okna i z głowy.Teraz zcas na kawusie
kasia8118
BożenaM ja się tak zarzekałam że nie polecę bo ostatnio byłam bardzo długo i już mnie trochę zmęczył pobyt w Polsce..Ale tak sobie pomyślałam że w kwietniu jest pięknie w Polsce i żal nie leciec.Tym bardziej że szykuje mi się tam sporo imprezek.
czesc mamuski jak tam walentynkowy poranek:-)
MarzenaM
czesto bywam w Patsonie na zakupach, ale z Elland to chyba nikogo jeszcze nie ma.
BozenaM w UK jestem juz prawie 4 lata. Sama nie wiem kiedy tak zlecialo... Mala wlasnie pluje kasza zawsze jak je to ma duzo do powiedzenia
Kasia8118 dzieki za przywiatanie, kiedy do Polski sie wybierasz my 25 lutego. Troche sie boje bo to pierwszy lot terrorysty
Buziaki i usciski dla wszystkich malych walentynek
MarzenaM
czesto bywam w Patsonie na zakupach, ale z Elland to chyba nikogo jeszcze nie ma.
BozenaM w UK jestem juz prawie 4 lata. Sama nie wiem kiedy tak zlecialo... Mala wlasnie pluje kasza zawsze jak je to ma duzo do powiedzenia
Kasia8118 dzieki za przywiatanie, kiedy do Polski sie wybierasz my 25 lutego. Troche sie boje bo to pierwszy lot terrorysty
Buziaki i usciski dla wszystkich malych walentynek
kasia8118
Marta84 do Polski lecę 1 kwietnia i to nie jest żart.
reklama
Kasia8118- ale sobie wybralas dzien an lot! Oby pilot zabardzo nie zartował):-)jatez sie ciesze ze lece w kwietniu tymbradziej ze załapie sie jeszcze na majówke bo wracam dopiero 3 maja:-):-)
Marta84- typowie miejsce spotkan PatsonA malutiej daj sie wkoncu wypowiedziec!
Pozdrawiam i nie szlaejcie dzisiaj zabardzo!
Ja spadam poprasowac firanki i zawiesic
Marta84- typowie miejsce spotkan PatsonA malutiej daj sie wkoncu wypowiedziec!
Pozdrawiam i nie szlaejcie dzisiaj zabardzo!
Ja spadam poprasowac firanki i zawiesic
Podziel się: