reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej

To i ja sie dolacze do zyczen walentynkowych- DUZO MILOSCI -NIE TYLKO DZISIAJ ZYCZE.

Kasia8118- o fajnie ze jedziesz 1 kwietnia bo ja wracam 28 marca to jeszcze bedziemy mialy 3 dni zeby sie spotkac:tak: Do dzisiejszego wieczora. Jak tam twoj walentynek- lepiej?
Nefretete- ooooooooooooo jaka bylas okropna. Chyba niezle ci na odcisk nadepnal:szok: Zapewne do wieczora juz bedziecie znowu zakochani:-D:-D:-D:-D
Marta84- witaj na forum;-) A te 4 lata to w Elland jestes? I we mnie niestety nie znajdziesz sojuszniczki w cwiczeniach bo ja to najchetniej ogladam cwiczenia:-D:-D:-D
4muchy- co do filmu to rxzeczywiscie jakis denny jest. Ja juz 3 podejscia robie i za kazdym razem zasypiam:tak:
MarzenaM- dawaj ten horror mimo ze dzisiaj walentynki a nie haloween:-)
BozenaM- ja tez dzisiaj zasuwalam z porzadkami wiec jakby co to 2 niezrownowazone jestesmy:-D:-D

A moj maz dzisiaj pracuje- ten to dopiero niezrownowazony jest:-D:-D:-D- bo firma przenosi sie do leeds i jakby im nakazali ze maja byc:wściekła/y: Ale po 17 juz bedzie:-)

Pa Milego wieczoru wam zycze. I nocy tez:-p

reklama
mojadzidzia - no mam nadzieje, ze nam sie poprawi, bo ostanio jakos tak dziwnie sie miedzy nami ukladalo, a z tym zgubieniem dziecka to takie babskie gadanie ;-)bo wierze, ze wszystko mozna zgubic czy zapomniec, ale nie o wlasnym dziecku :confused: ale chociaz jak sie oglada czy czyta tego typu wiadomosci to gesia skorka mi przechodzi po plecach :baffled:

A ja sobie nie moge zaplanowac wyjazdu do PL :-:)wściekła/y: ciagle czekam na paszport juz ponad 3 miesiace, a jak napisalam maila do konsulatu to mi odpisali, ze moze byc dluzej niz 4 miesiace, bo maja niedobor personelu, a nikogo zatrudnic nie moga :crazy: Mam nadzieje, ze do maja sie wyrobia, bo B bedzie mial miesiac przerwy w pracy i fajnie by bylo sobie gdzies wyskoczyc :tak:

ampar a więc było to tak:tak:
dzwonię w czwartek wieczorem do Polski do agencji nieruchomości z zapytaniem jak tam z moim mieszkaniem a babka mi na to, że próbowali się z nami skontaktować ale nasz polski numer nie odpowiada (mąż zapomniał go włączyć) no i nam mówi, że od miesiąca nie mogą wejść do naszego mieszkania bo jest zaplombowane przez wspólnote mieszkaniową i są zmienione zamki:szok:
przez całą noc mieliśmy "burzę mózgów" nic nam nie przychodziło do głowy co mogło sie stać:no: wczoraj dzwoniliśmy od rana i dopiero koło 14-ej udało się nam dodzwonić:wściekła/y:no dowiedzieliśmy się że musieli zrobić komisyjny włam bo bodajże pękła jakaś rura i zalewało cały pion.Pani powiedziała, ze dobrze że przed wyjazdem zgłosiliśmy, że nas nie będzie w kraju bo jak by nie wiedzieli nie mogli by się "włamać":tak:Zapewniono nas , że już jest wszysko ok, że posprzątali nam chatke, że z agencji mogą przyjść po klucz do nowego zamka a my mamy .....................SPOKOJNIE WYPOCZYWAĆ:-D:-D:-D:-D

Kasiaj- wiem co czujesz bo na pewno wolalabys byc dzisiaj z chlopakami. Ale jak was znam to na szybko wszystko nadrobicie:tak: Ja tez nie lubie wyjezdzac sama- robie to tylko dla szymonka bo jak pojde do pracy to bede uwiazana urlopem:-(
mojadzidzia- a ty to juz chyba gdzies na polmetku jestes, co?
MarzenaM- :szok: to chyba tylko pozazdroscic sasiadow, co? Wyobrazam was sobie w nocy:szok:

ampar - ja tez nie zabardzo lubie sie rozdzielac, ale chcialabym, aby dzieci duzo zobaczyly, spotykaly sie z dziadkami, kiedys to sie poprostu wsiadalo w samolot i lecialo, a teraz juz jestesmy ograniczeni Kubusiowymi wakacjami :-(

ampar3 wlasnie 19tc mi sie konczy i taka szczesliwa jestem ze coraz blizej rozwiazania chociaz jak spojze w kalendarz to wydaje mi sie ze jeszcze wieki :tak: ale juz tak fajnie moge czuc dzidzie jak mi sie wierci a taka ruchliwa ze czasami zasnac nie moge :-D:-D:-D juz jestem w niej zakochana do szalenstwa i mimo ze jeszcze nie jest znami to moj S od dawna mowi nasza trojka...

mojadzidzia- teraz wlasnie zaczniesz sie na dobre cieszyc. Pierwsze obawy juz minely i zaczyna sie najfajniejszy okres- ruchy, brzuch, jeszcze troche i zaczniesz zgadywac co maluch wlasnie ci wypial:-D:-D Ja to uwielbialam:tak:

dzieki jeszcze raz za przygarniecie:)
Oj narzekalam, ze nic sie nie dzieje a teraz nadazyc nie moge z czytaniem( a podobno najwiecej piszecie od pn-pt):-D
nefretete101 widze, ze ty taka hetera jak ja :-), a poza tym to mamy dzieci w podobnym wieku, czy |Twoj rozbujnik goraczkowal jak mu szly zeby??

mojadzidzia ja mieszkalm w Elland, Brighouse teraz wrocilam znowu do Elland mamy fajny flat nie musze latac po angielskich schodach, cisza i spokoj.

ok napisze cos wiecej teraz lece na spacer

No faktycznie sie rozkrecilyscie w ten weeken:-D:-D:-D:-D

Nam dzisiaj Julka zastrajkowala i nie chciala zsnac w o 11-stej. Ciekawe jak dotrwa do wieczora

Marta84 a my walsnie zastanawiamy sie nad przeprowadzka do Brighouse.
A w Patsonie to juz dawno nie bylam, bardziej jest mi podrodze sklep na Leeds Rd.

reklama
Ampar3 mój Walenty zdecydowanie lepiej:tak:.Już wczoraj wieczorem nastąpiła spora poprawa szczególnie jak uśpił małego i zebrało mu się na amory:-D.A dzisiaj ciąg dalszy także stwierdzam że jest super zdrowy.Nefretete tak to jest w związku raz lepiej raz gorzej:tak:.Ja nie wierze w pary które nigdy nie mają gorszych dni:no:.Mój też już nie raz spał oddzielnie.

Do góry