reklama
4muchy
Fanka BB :)
Witam Wieczorkiem
Marta84 witam serdecznie na forum. :-):-):-). Gdzie pomieszkujesz
My sobie wlasnie obejrzelismy Tylko nie klam kochanie. I wlasciwie nic ciekawego. Tagze do jutra
Marta84 witam serdecznie na forum. :-):-):-). Gdzie pomieszkujesz
My sobie wlasnie obejrzelismy Tylko nie klam kochanie. I wlasciwie nic ciekawego. Tagze do jutra
MarzenaM
Fanka BB :)
Witaj Marta:-)
jesteś już przygarnieta
4 muchy ale się uśmiałam bo nie zakumałam Tego co napisałaś
"My sobie wlasnie obejrzelismy Tylko nie klam kochanie."
czytam i myśle sobie do kogo ona pisze "tylko nie kłam kochanie"
no nic, wybacz późna pora ale lepiej zajarzyć późno niż wcale no nie ?
jesteś już przygarnieta
4 muchy ale się uśmiałam bo nie zakumałam Tego co napisałaś
"My sobie wlasnie obejrzelismy Tylko nie klam kochanie."
czytam i myśle sobie do kogo ona pisze "tylko nie kłam kochanie"
no nic, wybacz późna pora ale lepiej zajarzyć późno niż wcale no nie ?
Ostatnia edycja:
jutro walnetynki i kazda przezywa co ja czeka;-):-)tak, tak kobitki jestesmy nieswiadome ale w duszyczce......ja np jestem ciekawa co mnie jutro oprócz sobotnich porzadków czeka?????!!!!a pozatym faktycznie nie moge spac:/
kasia8118- a gdzie zapisaliscie do szkoły Waszego Maluszka?
My etraz bedziemy po feriach sie dowaidywac czy mozemy zapisac Marcela do przedszkola za free na 8godz tzw.recepcions<pewnie źle napisałm>......Jak rozpaczał z enie chche do rpzedszkola to odkad ma kolege Polaka to codziennie nie ma mowy zeby nie poszedł.oby tak dalje chetnie chodził i po wakacjach zeby nie było problemu
My etraz bedziemy po feriach sie dowaidywac czy mozemy zapisac Marcela do przedszkola za free na 8godz tzw.recepcions<pewnie źle napisałm>......Jak rozpaczał z enie chche do rpzedszkola to odkad ma kolege Polaka to codziennie nie ma mowy zeby nie poszedł.oby tak dalje chetnie chodził i po wakacjach zeby nie było problemu
reklama
Podziel się: