reklama
Sylvia witaj spowrotem , oj nie zazdrooszcze koncowki ciazy .....
Dziewczyny ja sie zastanawiam nad zmiana przedszkola dla Gabi od przyszlego roku bo troche daleko bedzie nam ja dowozic i odbierac a pod domem pam jakies Pfarrkindergarten , tylko pytanie co to za przedszkole bo na necie nei znalazlam jednej opinii , i druga sprawa czy beda miejsca itd..
Za tydzien mam wizyte w szkole gdzie Maxa chce wyslac a ze przedszkole przez ulice to moze uda mi sie tez dyrektorke zlapac i pogadac .
We czwartek ide umowe podpisywac i dalabym duzo zeby moja doba miala 48 godzin
Dziewczyny ja sie zastanawiam nad zmiana przedszkola dla Gabi od przyszlego roku bo troche daleko bedzie nam ja dowozic i odbierac a pod domem pam jakies Pfarrkindergarten , tylko pytanie co to za przedszkole bo na necie nei znalazlam jednej opinii , i druga sprawa czy beda miejsca itd..
Za tydzien mam wizyte w szkole gdzie Maxa chce wyslac a ze przedszkole przez ulice to moze uda mi sie tez dyrektorke zlapac i pogadac .
We czwartek ide umowe podpisywac i dalabym duzo zeby moja doba miala 48 godzin
Witam po dlugiej przerwie. Troszku zaniedbalam nasze forum. Ja juz wreszcie po porodzie, malutki w czwartek konczy 3 tygodnie :-) Rodzilam dosc dlugo, bo 18 godzin i nie bylo latwo, ale dalam rade. Filipek-bo tak ma na imie jest grzecznym dzieckiem. Przez te wszystkie dni mialam dopiero 3 nocki zerwane. Wiec wynagradza mamie ciezki porod . Teraz tez slodziak spi i mam chwilke.
Kathinka tez bym chciala dluzsza dobe, bo sie wyrobic ze wszystkim nie moge.
Kathinka tez bym chciala dluzsza dobe, bo sie wyrobic ze wszystkim nie moge.
No to oficjalnie sie przeprowadzam dopiero sie zacznie hihii . Wszytko mam pozalatwiane , teraz tylko bieganie po urzedach zmiana adresu i maszyna moze sie krecic
Tak wczoraj bylam juz zadowolona ze z emocji pol nocy nie spalam ale mojemu mezowi sie udziela bo tylko lezy i wymysla co , jak zrobic
Tak wczoraj bylam juz zadowolona ze z emocji pol nocy nie spalam ale mojemu mezowi sie udziela bo tylko lezy i wymysla co , jak zrobic
Beabea
Fanka BB :)
Hej
Kathinka to gratulacje przeprowadzki!!
Mamusia Gratuluje synka!!!!!!!!!!!
Doczekalas sie w koncu no i super grzeczny jak do tej pory:-)
A u nas caly tydzien przysposobiania cory do przedszkola,wiec kraze w te i wewte.Ogolnie nie jest zle,choc lezki malej plyna czasem i z takimi mokrymi oczkami u pani na rekach mi macha na pozegnanie raczka(jak dzis) a mi sie serducho telepie ale sie trzymam.pO ODEBRANIU JEJ DOWIADUJE SIE ZE DZIS W WIEKSZOSCI PLAKALAT KRYZYS BYL DZISIAJ
Dzis o 16 mamy Laternefest i tak oto zaczyna sie moja kolejna przygoda
Mb-1 gratki dla malej za pierwsze kroczki!
Kathinka to gratulacje przeprowadzki!!
Mamusia Gratuluje synka!!!!!!!!!!!
Doczekalas sie w koncu no i super grzeczny jak do tej pory:-)
A u nas caly tydzien przysposobiania cory do przedszkola,wiec kraze w te i wewte.Ogolnie nie jest zle,choc lezki malej plyna czasem i z takimi mokrymi oczkami u pani na rekach mi macha na pozegnanie raczka(jak dzis) a mi sie serducho telepie ale sie trzymam.pO ODEBRANIU JEJ DOWIADUJE SIE ZE DZIS W WIEKSZOSCI PLAKALAT KRYZYS BYL DZISIAJ
Dzis o 16 mamy Laternefest i tak oto zaczyna sie moja kolejna przygoda
Mb-1 gratki dla malej za pierwsze kroczki!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam ,odzywa sie wasza paskudna moderatorka jakos nie moge sie wbic w neta
Jak mam juz chwile to mnie sie odechciewa ale mysle,ze w koncu wroce na swoje tory i regulkarne zagladanie.Teraz na tydzien bylismy w Klodzku urlopik mialam wiec sie byczylam u mamusi hehehehhe.
Jak sie ogarne i pogodze z laptopem to wroce na calego -obiecue
A narazie sle buziaki dlka wszystkich
Jak mam juz chwile to mnie sie odechciewa ale mysle,ze w koncu wroce na swoje tory i regulkarne zagladanie.Teraz na tydzien bylismy w Klodzku urlopik mialam wiec sie byczylam u mamusi hehehehhe.
Jak sie ogarne i pogodze z laptopem to wroce na calego -obiecue
A narazie sle buziaki dlka wszystkich
poziomeczka
Beabea, wspolczuje, wiem co to znaczy placzace dziecko zostawiac. Musisz to przejsc – przejdzie jej i napewno potem bedzie chetnie chodzic!
Sama to przechodzilam niedawno, jeszcze przeciez pamietasz co pisalam…. L
Laternenfest, ciekawa sprawa, mnie jeszcze to nie czeka, bo u Tagesmutter tego nie robia
Vici, ty corko marnotrawna… hihihi
A ja tez ostatnio nie pisze cos…
Ja w pracy zalatana i po pracy jakos mi sie nie chce zagladac do kompa. Musze zaczac chyba do was rano pisac.
No i tak leci dzien za dniem, moja Maja juz kilka slowek po niemiecku mowi, 1. Ball, 2. Apfel, 3. Kuh, 4. bitte, 5. danke - lecz w jej wykonaniu slowe te brzmia w kolenosci: 1. pall, 2. apfi, 3. kuuu, 4. piti, 5. Kake
Rozumie tez juz bardzo duzo, fajnie sie zaaklimatyzowala i jest tam szczesliwa.
Teraz spadam juz z biura, dziecko odebrac, wiec uciekam!
papatki
Sama to przechodzilam niedawno, jeszcze przeciez pamietasz co pisalam…. L
Laternenfest, ciekawa sprawa, mnie jeszcze to nie czeka, bo u Tagesmutter tego nie robia
Vici, ty corko marnotrawna… hihihi
A ja tez ostatnio nie pisze cos…
Ja w pracy zalatana i po pracy jakos mi sie nie chce zagladac do kompa. Musze zaczac chyba do was rano pisac.
No i tak leci dzien za dniem, moja Maja juz kilka slowek po niemiecku mowi, 1. Ball, 2. Apfel, 3. Kuh, 4. bitte, 5. danke - lecz w jej wykonaniu slowe te brzmia w kolenosci: 1. pall, 2. apfi, 3. kuuu, 4. piti, 5. Kake
Rozumie tez juz bardzo duzo, fajnie sie zaaklimatyzowala i jest tam szczesliwa.
Teraz spadam juz z biura, dziecko odebrac, wiec uciekam!
papatki
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Beabea ten Laternfest jest fajna sprawa,zawsze to cos nowego :-) Nie ma tu pasowania na przedszkolaka za to sa inne fajne sprawy.I mozna rodzicow poznac,pogadac.U nas po wystepach(zawsze na zewnatrz) jest poczestunek i grzaniec dla rodzicow,dzieci maja cieply kompot.Ubierzcie sie cieplo bo to chwile trwa...My przezylismy 3 a w tym roku bylby 4 tyle,ze urlop nam wypadl i Victor wolal u babci byc dluzej...stwierdzil ,ze potrzebuje tylko swoja latarnie i juz.
oki zmykam ....
oki zmykam ....
Naila
Hej!
Wpadam tylko powiedziec, ze u nas wszystko ok Kubus z dnia na dzien coraz lepszy gaworzy,lapie grzechotki, smieje sie juz swiadomie - takze sama radosc
A powiedzcie mi, czy szczepilyscie moze swoje dzieciaczki na pneumokoki?? bo ja wlasnie sie zastanawiam - nie wiem co robic...
Pozdrawiam!
Wpadam tylko powiedziec, ze u nas wszystko ok Kubus z dnia na dzien coraz lepszy gaworzy,lapie grzechotki, smieje sie juz swiadomie - takze sama radosc
A powiedzcie mi, czy szczepilyscie moze swoje dzieciaczki na pneumokoki?? bo ja wlasnie sie zastanawiam - nie wiem co robic...
Pozdrawiam!
reklama
Beabea na pewno bedzie lepiej. Daj sobie i corci troche czasu. A przede wszystkim staraj sie nie denerwowac. Wiem, ze sie latwo mowi, ale dzieci bardzo dobrze wyczuwaja nasz niepokoj.
Poziomeczka no to gadulka Ci rosnie.
Kathinka szybkiej i lekkiej przeprowadzkiJa juz na etapie doboru dodatkow. W oknach wreszcie cos zawislo i od razu sie cieplej w mieszkaniu zrobilo.
My wczoraj zakonczylismy drugi stopien babyschwimmen. Laura dostala swiadectwo ze zdjeciem i ciasteczko. Nastepny stopien w nowym roku.
Naila ja szczepilam, ale dopiero od drugiej dawki i jak do tej pory miala tylko jedna, bo ciagle z katarem chodzi.
Vici no no liczymy na poprawe
Milego dnia
Poziomeczka no to gadulka Ci rosnie.
Kathinka szybkiej i lekkiej przeprowadzkiJa juz na etapie doboru dodatkow. W oknach wreszcie cos zawislo i od razu sie cieplej w mieszkaniu zrobilo.
My wczoraj zakonczylismy drugi stopien babyschwimmen. Laura dostala swiadectwo ze zdjeciem i ciasteczko. Nastepny stopien w nowym roku.
Naila ja szczepilam, ale dopiero od drugiej dawki i jak do tej pory miala tylko jedna, bo ciagle z katarem chodzi.
Vici no no liczymy na poprawe
Milego dnia