reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Dziewczyny, jaką metodą zamotać noworodka?:o Chustę mam i elastyczną i tkaną. Mały jest tak malutki, że szczerze, to jestem przerażona wizją zamotania go:oops:

reklama
Aniag najlepiej tkana bo uzyskasz najlepsza pozycje, na poczatek kangur lub kieszonka, na yt sa filmiki wrap you in love i domowa tv, mozesz tam sobie podpatrzec ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniag w takie upały chłodniej wam będzie napewno w tkanej, bo w elastyku dużo warst materiału. Najlepsze wiązanie dla noworodka to kangur. Najbardziej naturalną pozycje z brzucha maluch przyjmuje wtedy. Ale może być też kieszonka jak pisze Bubcia, ale tu już nóżki szerzej rozstawione są.
Pokaż chustę :)

Aaaaa ja zamiast przeprowadzką się zająć kupiłam wczoraj serca od Loui [emoji23] [emoji23] ahhh... ten miętowy kolor. Po co ja wchodziłam na sprzedażową :D miało być Jade, ale chyba poczeka na mnie :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Jaram się jak dziecko i nie mogę doczekać :)
uploadfromtaptalk1469430636124.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469430636124.jpg
    uploadfromtaptalk1469430636124.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 175
Tez podoba mi sie ona. Napewno wam ladnie ;)
Ech przeprowadzki nie zazdroszcze. My rok temu dostalismy nowe mieszkanie i to byla masakra...jeszcze łucja w brzuchu. Ani nic zbytnio podniesc nie moglam. A wszystko chcialam po swojemu... A kuchnia... Najgorsze co byc moze. Bedziecie sami skrecac czy przyjada gotowe. ;) bo te szafki szafeczki... ;)

Gabi świetny wybór co nie heheh :-D Laura i Jagoda bardzo ładne imiona :) To drugie miałam nawet na swojej liście wyboru :))
Anitaka jeśli mąż wybierał to jasne że teraz Twoja kolej ;) Wiesz... moja jeszcze nie przyszła na świat a też już czasem myślę o drugim hhehe. Nie wiem skąd takie pomysły się rodzą ale to chyba z tych upałów :D
Paula na kiedy masz termin? Co do żylaków to ja na swoje nogi nie chcę nawet patrzeć :( Paskudne grube żyły mi wystają, tylko patrzeć kiedy żylaki wywali ehhh.. U mnie to kwestia genów rodzice obydwoje mają więc i mnie pewnie to czeka.
Vixen trzymam kciuki żeby się Wam udało zmajstrować ;)

Anitaka, wszystkie meble zrobiliśmy po mojemu [emoji14] wszystko na wymiar itd. Przyjadą w piątek, a tydzień albo 2 później reszta kuchni( w sumie tylko Lacobel) i łazienka. Niektóre elementy da się dopiero na miejscu po montażu wymierzyć :)
Właśnje byłam w Obi po próbki farb. Jezusieeee jaki skwar !!

Karolas piekna ta chusra, tez nad nia myslalam, jak na sprzedazowej widzialam, te kolory sa piekne ;) tylko M by mnie z domu za kolejna chuste wyrzucil ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubcia ja w niej ponoszę trochę i ją sprzedam,tak sprzedam, obiecuje sobie że no napewno sprzedam...nieeee nie mogę obiecać :D

reklama
Karolaslk strasznie parzy u nas to samo. Wyszlysmy przed 11 do bipy to slonce nie swiecilo a hak wracalysmy to calamokra juz bylam. Karola jakie kolory wybralas. U nas od wrzesnia jeszcze jeden pokoj do pomalowania zostal.A. czasu nie ma ;)

Do góry