reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Aniag najlepiej tkana bo uzyskasz najlepsza pozycje, na poczatek kangur lub kieszonka, na yt sa filmiki wrap you in love i domowa tv, mozesz tam sobie podpatrzec
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Aniag w takie upały chłodniej wam będzie napewno w tkanej, bo w elastyku dużo warst materiału. Najlepsze wiązanie dla noworodka to kangur. Najbardziej naturalną pozycje z brzucha maluch przyjmuje wtedy. Ale może być też kieszonka jak pisze Bubcia, ale tu już nóżki szerzej rozstawione są.
Pokaż chustę
Aaaaa ja zamiast przeprowadzką się zająć kupiłam wczoraj serca od Loui [emoji23] [emoji23] ahhh... ten miętowy kolor. Po co ja wchodziłam na sprzedażową miało być Jade, ale chyba poczeka na mnie
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pokaż chustę
Aaaaa ja zamiast przeprowadzką się zająć kupiłam wczoraj serca od Loui [emoji23] [emoji23] ahhh... ten miętowy kolor. Po co ja wchodziłam na sprzedażową miało być Jade, ale chyba poczeka na mnie
karolask87
Moderatorka
Bubcia501
Karolas piekna ta chusra, tez nad nia myslalam, jak na sprzedazowej widzialam, te kolory sa piekne tylko M by mnie z domu za kolejna chuste wyrzucil
Tez podoba mi sie ona. Napewno wam ladnie
Ech przeprowadzki nie zazdroszcze. My rok temu dostalismy nowe mieszkanie i to byla masakra...jeszcze łucja w brzuchu. Ani nic zbytnio podniesc nie moglam. A wszystko chcialam po swojemu... A kuchnia... Najgorsze co byc moze. Bedziecie sami skrecac czy przyjada gotowe. bo te szafki szafeczki...
Ech przeprowadzki nie zazdroszcze. My rok temu dostalismy nowe mieszkanie i to byla masakra...jeszcze łucja w brzuchu. Ani nic zbytnio podniesc nie moglam. A wszystko chcialam po swojemu... A kuchnia... Najgorsze co byc moze. Bedziecie sami skrecac czy przyjada gotowe. bo te szafki szafeczki...
KulkaP
Gabi świetny wybór co nie heheh Laura i Jagoda bardzo ładne imiona To drugie miałam nawet na swojej liście wyboru )
Anitaka jeśli mąż wybierał to jasne że teraz Twoja kolej Wiesz... moja jeszcze nie przyszła na świat a też już czasem myślę o drugim hhehe. Nie wiem skąd takie pomysły się rodzą ale to chyba z tych upałów
Paula na kiedy masz termin? Co do żylaków to ja na swoje nogi nie chcę nawet patrzeć Paskudne grube żyły mi wystają, tylko patrzeć kiedy żylaki wywali ehhh.. U mnie to kwestia genów rodzice obydwoje mają więc i mnie pewnie to czeka.
Vixen trzymam kciuki żeby się Wam udało zmajstrować
Anitaka jeśli mąż wybierał to jasne że teraz Twoja kolej Wiesz... moja jeszcze nie przyszła na świat a też już czasem myślę o drugim hhehe. Nie wiem skąd takie pomysły się rodzą ale to chyba z tych upałów
Paula na kiedy masz termin? Co do żylaków to ja na swoje nogi nie chcę nawet patrzeć Paskudne grube żyły mi wystają, tylko patrzeć kiedy żylaki wywali ehhh.. U mnie to kwestia genów rodzice obydwoje mają więc i mnie pewnie to czeka.
Vixen trzymam kciuki żeby się Wam udało zmajstrować
karolask87
Moderatorka
Anitaka, wszystkie meble zrobiliśmy po mojemu [emoji14] wszystko na wymiar itd. Przyjadą w piątek, a tydzień albo 2 później reszta kuchni( w sumie tylko Lacobel) i łazienka. Niektóre elementy da się dopiero na miejscu po montażu wymierzyć
Właśnje byłam w Obi po próbki farb. Jezusieeee jaki skwar !!
Właśnje byłam w Obi po próbki farb. Jezusieeee jaki skwar !!
karolask87
Moderatorka
Bubcia ja w niej ponoszę trochę i ją sprzedam,tak sprzedam, obiecuje sobie że no napewno sprzedam...nieeee nie mogę obiecaćKarolas piekna ta chusra, tez nad nia myslalam, jak na sprzedazowej widzialam, te kolory sa piekne tylko M by mnie z domu za kolejna chuste wyrzucil
reklama
Karolaslk strasznie parzy u nas to samo. Wyszlysmy przed 11 do bipy to slonce nie swiecilo a hak wracalysmy to calamokra juz bylam. Karola jakie kolory wybralas. U nas od wrzesnia jeszcze jeden pokoj do pomalowania zostal.A. czasu nie ma