reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Hehe. Kulka moj m chce Gabrysia gdy bedzie chlopczyk kiedys ale mi sie jakos teraz podoba kajtus ;) on wybral Łucje to teraz moja kolej. ale co ja mowie... Narazie nic nie planuje :)
Laure juz jedna mamy. ;) a jagodka tez sliczne. ;)

reklama
Gabi moja koleżanka teraz z Jagódką w ciąży :) a Laura to również mój typ, uwielbiam bohaterkę o tym imieniu z książki Tygrys i Róża [emoji1]
Wy mi tu dziewczyny dajcie proszę przepis na dziewczynkę, bo tu prawie same księżniczki a ja też o dziewczynce marzę... Mąż chce drugiego syna, ale parka byłaby cudowna [emoji12]
Ja mam apkę Babyboom, działa bez zarzutu [emoji106] Trafiłam na to forum w 2012 roku, szok [emoji33]

Vixen chcesz dziewczynke to nie planuj i nie zostaiajcie z mężem działania na ostatnią chwilę[emoji14] hahaha :) czytałam, że plemniki od dziewczynek są wolniejsze ale silniejsze, a od chłopców na odwrót[emoji14]mój chciała chłopca ma drugą córeczkę :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Działamy cały czas [emoji85] właśnie głównie tuż przed owulacją, bo wyczytałam dokładnie to o czym piszesz. Wiadomo, najważniejsze, aby było zdrowe, ale spróbować nie zaszkodzi [emoji23]
Mąż na pewno zakocha się również i w drugiej księżniczce :)

Vixen to kciuki trzymam :) hmm my chcielismy dziewczynke i sie tak nam tez udalo. I tak jak mowi gabi ze nie na ostatnia chwile.....
;)

Nie wiem czy juz pytalam... Znacie i polecacie jakies grupy (Krabbelgruppe, Stillgruppe albo Babytreff) w Wiedniu? Wiem ze jest gdzies grupa polsko-austriacka ale to dla starszych dzieci..

Vixen trzymam kciuki za dziewczynke :-) Ja chcialam chlopczyka i mam ale kto wie moze kiedys bede miala ochote na siostrzyczke dla Jonathana :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj to racja czas bardzo leci i super ze jest to.forum :-) widze ze narazie przoduje w wadze hihi ale tlumacze sobie ze jestem wysoka 172 i potrzebuje wiecej zjesc hihi :-) :-) a my chcielismy dziewczynke i mi sie Alicja marzyla ale bedzie synuś i tez jestesmy szczesliwi i mąż wymyslil w dwie minuty ze ma byc Igor wiec tak zostalo i wszyscy mówią juz Igi takze raczej nie ulegnie to zmianie.. :-) Ja z forum mialam ostatnio problem ze nie moglam napisac nic bo tak jak by mnie wywalalo ale to na tel. Ale teraz wszystko jest ok. :-) pozdrawiam wszystkie mamy przyszle i terazniejsze :-) i dorzuce pytanie miala któraś z was żylaki w ciąży ??ja mamniestety sklonnosci genetyczne i niewiem czy przez to nie bede musiala miec cesarki ale narazie nie stresuje sie niepotrzebnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Vixen trzymam kciuki ;)

Ale zazdroszcze wam z ta waga, ja ciagle kp i mam trzy kg mniej niz przed ciaza ale dalej duzo za duzo mimo, ze codziennie intensywnie cwicze, jem zdrowo i w.ogole dietka a waga tak.wolno idzie w dol, teraz sie.oczywiscie zatrzymala i nie wiem czy dalej spadnie a marzy mi sie do wrzesnia jeszcze 6 kg schudnac bo.wesele mam ehh

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bubcia swoje wesele? Bo jak tak to dostaniesz po dupie, że się nic nie chwalisz !! Poza tym nie wiem co Ty chcesz zrzucać :)

Vixen też trzymam kciuki ;)

Paula ja myślałam, że mi wyjdą w ciąży...Moja mama miała, babcia to samo. Obeszło się bez, ale żyły już nie te same i w niektórych miejscach jestem pewna, że z czasem wyjdą niestety. Jak nie po drugim dziecku to pewnie niedługo później. Zastanawiam się nawet czy da się to już teraz jakoś chirurgicznie przeczyścić czy coś...
Happy ja póki co nawet nie szukałam takich grup bo czasu nie było, ale mamy chustową to póki co mi wystarcza :D i Laura też zadowolona. Aaa pokaże co robi w domu coraz częściej odkąd się na Zosie napatrzyła :D
Trochę zaniedbana, ale przy przeprowadzce nie mamy czasu na sukienki :D i jeszcze neta nie mam i ratuje się telefonem...no akurat teraz jak tyle do zamówienia.... żeby nie było sukienki też nosimy [emoji14]

uploadfromtaptalk1469293602420.jpg

Ooo sukienka na dowód :p
uploadfromtaptalk1469293735200.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469293602420.jpg
    uploadfromtaptalk1469293602420.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 157
  • uploadfromtaptalk1469293735200.jpg
    uploadfromtaptalk1469293735200.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Karolask haha nie moje;p mi tam sienie spieszy ;p

U mnie tez wszyscy zylaki maja ale ja nie mam ale mam bardzo duzo popekanych zylek wiec pewnie kiedys bede miala chociaz mam nadzieje, ze dzieki cwiczeniom unikne;)
To super, ze chociaz raz Zosia dala dobry przyklad;p
1469293797713.jpg
a u nas tak to teraz ciagle wyglada, a no i nowa chusta ;)
1469293827585.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469293797713.jpg
    1469293797713.jpg
    78 KB · Wyświetleń: 151
  • 1469293827585.jpg
    1469293827585.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 152
Do góry