reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Anitaka u nas chlodne wnetrza. Dominuje biel i szarosci i jasne drewno. Ocieplam wrzosem i niebieskim :) zobaczymy co z tego wyjdzie :D tak niby po skandynawsku ale nie.do konca. Za duzo zabawy by było :D
Jak już kiedyś się dorobimy domu, to będzie loftowo, tak mi się jakoś marzy industrialna kuchnia [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Karolask mam takie pytanie kuchnie zamawialas tu czy w pl?
Bo my sie przeprowadzamy za 3msc i tez juz mysle zeby powoli zamawiac kuchnie tez robimy na wymiar i sie zastanawiam gdzie sie bardziej oplaca.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w Austrii za kuchnie będziesz musiała zapłacić co najmniej 2razy tyle co w PL już za montażem. My mamy sprawdzoną firmę z PL. Do najtańszych nie należy, ale robią tak jak ma być i właściciel robi też zlecenia dla tutejszej firmy :)

Karolask tak wlasnie myslalam. Ja wlasnie nie mam sprawdzonej firmy dlatego pytam. Powiedz mi oni dzialaja na terenie calej polski? Maja jakies salony? Bo ja bym chciala zeby ktos mi zaprojektowal kuchnie i wlasnie zeby byla pozadna bo to juz na lata ma byc.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Taaa jasne, pomaga...

Rrr... nie wysłało mi posta

Ola projekt możesz zrobić wszędzie, to przeważnie nic nie kosztuje, chyba że chcesz cała aranżację wnętrza. Ta firma jest tylko w moim mieście w PL.
Ale jak chcesz dobrze i jeszcze taniej to mój Szwagier robi meble, a siostra mu to projektuje. Na obecne mieszkanie kuchnie mi zrobiła tamta firma, ze względu na dług wdzięczności sprzęty były prawie za friko , a tak to wszystko szwagier mi robił. Normalnie chciałam teraz też u niego, ale mi uciekł na 2 msce ostatnie do Norwegii i nie było szans się wyrobić w terminie :/ więc musiałam gdzie indziej

Ale jak kuchnia na wieki, to chyba tylko lite drewno...

Super, szarosci sa zawsze super;) ja w salonie mam szary plus czerwony ;)i kocham te kolory razem

Karolask tak tak znam to, przeciez na pewno sprzedaz, ahh chce ja pomacac, kiedy bedziesz ja miala? Piekna <3

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KulkaP ja mam termin na 1 października ale kiedy małemu zachce sie wyjsc to zobaczymy.. moje nigi tez masakra głównie lewa i przy kostkach mnostwo pajaczkow .. niestety tez genetyczne uwarunkowania z obu stron rodziny mają żylaki, ale mam nadzieje ze nie wplynie to na porod a jakies preparaty bierzesz na te żyły ? Bo ja staram sie chodzic w rajstopach uciskowych choc na takich upalach nie daje rady i siedze w basenie zeby sie chlodzic :-)
A te chusty mega sprawa. Ja pewnie bede zamawiac po nowym roku :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry