reklama
kapelutek
Zaangażowana w BB
Ja muszę się stawić w szpitalu 27 kwietnia, a ciąć mnie będą 28 kwietnia... Także moje Skarbeńki Kochane będą miały miedzy sobą dokładnie rok i 2 dni różnicy :-) Będzie co robić -) Ale synek już od tygodnia chodzi żeby mamie było troszeczkę łatwiej :-)
Kasia15044
Zaciekawiona BB
Dziękuje Kapelutku mam nadzieje ze wszystko bedzie w porządku. Rowniez trzymam za Ciebie kciuki
Termin masz na 28 kwietnia czyli 3 tyg pózniej niż ja o ile urodzę w terminie gdyby nie przeziębienie ktore mnie dopadło to juz chciałabym miec to za sobą, ale teraz to modlę sie zeby doczekać jeszcze troszkę zeby sie wykurować i nabrać sił do porodu
Termin masz na 28 kwietnia czyli 3 tyg pózniej niż ja o ile urodzę w terminie gdyby nie przeziębienie ktore mnie dopadło to juz chciałabym miec to za sobą, ale teraz to modlę sie zeby doczekać jeszcze troszkę zeby sie wykurować i nabrać sił do porodu
Ostatnia edycja:
kapelutek
Zaangażowana w BB
Niestety ze wzgledow zdrowotnych musze miec cc :-(
Kasia15044
Zaciekawiona BB
Właśnie jakoś przeskoczyły mi strony i dopiero po dodaniu postu zauważyłam ze pisałaś ze będziesz miała cc dlatego edytowałam mój wpis
Mokito
Fanka BB :)
Kapelutek napewno bedziesz miala pelny grafik. Miedzy moimi 2 lata i tydzien roznicy, ma to swoje plusy bo bedziemy mogly organizowac laczone przyjecia urodziniwe ;-) bedziesz miala jakas pomoc (ja nie mam wsparcia oczywiscie nie liczac meza).
kapelutek
Zaangażowana w BB
Mokito ja tez bede zdana na sama siebie i na meza. Na dzien operacji kolezanka bierze Synka do siebie by maz mogl byc przy mnie, a wtedy moi mezczyzni beda sami w domciu :-) Maz bierze 2 tygodnie urlopu by mi jakos pomoc. Damy rade, bo nie mamy innego wyjscia. Rodzina 1000 km od nas, a zreszta wcale nie chce by mi sie ktos nad glowa wymadrzal ;-)
reklama