reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Dzięki Kapelutku :-) ..a Ty na kiedy masz termin bo jakoś nie kojarzę? Wow też Chłopiec :-) gratulacje! ..jakoś mam wrażenie ze więcej jednak chłopców tego roku :p
Jaka masz różnice wiekową między dziećmi?

reklama
Ja muszę się stawić w szpitalu 27 kwietnia, a ciąć mnie będą 28 kwietnia... Także moje Skarbeńki Kochane będą miały miedzy sobą dokładnie rok i 2 dni różnicy :-) Będzie co robić -) Ale synek już od tygodnia chodzi żeby mamie było troszeczkę łatwiej :-)

Dziękuje Kapelutku;) mam nadzieje ze wszystko bedzie w porządku. Rowniez trzymam za Ciebie kciuki;)
Termin masz na 28 kwietnia czyli 3 tyg pózniej niż ja o ile urodzę w terminie:) gdyby nie przeziębienie ktore mnie dopadło to juz chciałabym miec to za sobą, ale teraz to modlę sie zeby doczekać jeszcze troszkę zeby sie wykurować i nabrać sił do porodu;)

Ostatnia edycja:
Właśnie jakoś przeskoczyły mi strony i dopiero po dodaniu postu zauważyłam ze pisałaś ze będziesz miała cc dlatego edytowałam mój wpis;)

Kapelutek napewno bedziesz miala pelny grafik. Miedzy moimi 2 lata i tydzien roznicy, ma to swoje plusy bo bedziemy mogly organizowac laczone przyjecia urodziniwe ;-) bedziesz miala jakas pomoc (ja nie mam wsparcia oczywiscie nie liczac meza).

Mokito ja tez bede zdana na sama siebie i na meza. Na dzien operacji kolezanka bierze Synka do siebie by maz mogl byc przy mnie, a wtedy moi mezczyzni beda sami w domciu :-) Maz bierze 2 tygodnie urlopu by mi jakos pomoc. Damy rade, bo nie mamy innego wyjscia. Rodzina 1000 km od nas, a zreszta wcale nie chce by mi sie ktos nad glowa wymadrzal ;-)

dziewczyny czy to prawda ze jesli rodzice dzidziusia urodzonego w austrii nie sa malzenstwem to mimo iz ojciec uzna dziecko to ono i tak dostaje nazwisko matki?

reklama
Zdrowych i wesolych Świąt Kobietki dla Was i Waszych rodzinek :-)

Załączniki

• 1428132558092.jpg
    1428132558092.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 43
Do góry