reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

marcepan zakupiony w Hoferze, dzieki za wszystkie rady. Moj synek, Gucio to moja pszczolka sliczna, wiec mamuska zwariowana piecze mu ul, o taki Moje Wypieki | Wyszukiwarka, przepis juz wyprobowany na meza urodzinach - wersja zmodyfikowana - marcepanowy pan narciarz :-) w niedziele przyjezdza babcia, a w sobote impreza dla znajomych, chociaz sie nie zdziwie jakby moj brat przyjechal z niespodzianka. W zeszlym roku jak urodzilam, przyjechal prosto z wesela, nawet sie nie przebral ;-):tak: wariat kochany :rofl2:

reklama
U nas komunia w Austrii ale to pierwsza impreza taka wieksza tu.Beda babcie ,siostra meza z dziecmi i moja tez z dziecmi i mezem i to tyle.Na sama impreze jeszcze zaprosilismy znajomego z synem bo reszte rodzinki ma w Pl i tylko na wakacje przyjezdzaja.No ale uzbieralo sie 10 doroslych i 5 dzieci no i Rafi ale on pewnie na cycku wiec z imprezy brata nie skorzysta :rofl2: No i rozdzielilam ich po pokojach i jakos sie pomiescimy z materacami i wogole ale damy rade.Nie wysylam ich do hotelu bo by juz nikt nie przyjechal.Kurde u nas tortow ladnych brak wszezie takie zwykle jak sama moge machnac.Jeszcze w merkur musze podpytac moze tam cos robia ciekawego :confused: Widzialam kiedys w interspar ale narzekaja ludzie bo mega pomylki sie zdarzaja a ja nie chche np rozowego tortu bo im sie pomyli :nerd: wiec nie ide na to ryzyko...

Vici ja raz jadlam tort robiony na zamowienie w Merkur.Calkiem niezly byl.
My poki co wszystkie imprezki robimy w Polsce.Do komunii mamy jeszcze czas:D

Ooo Kapelutek to już?? Ale zleciało :) życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania i żeby dzidzia w miarę w terminie wyszła, każdy dzień czekania po terminie jest frustrujący ;D

reklama
Do góry