reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

marcepan zakupiony w Hoferze, dzieki za wszystkie rady. Moj synek, Gucio to moja pszczolka sliczna, wiec mamuska zwariowana piecze mu ul, o taki Moje Wypieki | Wyszukiwarka, przepis juz wyprobowany na meza urodzinach - wersja zmodyfikowana - marcepanowy pan narciarz :-) w niedziele przyjezdza babcia, a w sobote impreza dla znajomych, chociaz sie nie zdziwie jakby moj brat przyjechal z niespodzianka. W zeszlym roku jak urodzilam, przyjechal prosto z wesela, nawet sie nie przebral ;-):tak: wariat kochany :rofl2:

reklama
U nas komunia w Austrii ale to pierwsza impreza taka wieksza tu.Beda babcie ,siostra meza z dziecmi i moja tez z dziecmi i mezem i to tyle.Na sama impreze jeszcze zaprosilismy znajomego z synem bo reszte rodzinki ma w Pl i tylko na wakacje przyjezdzaja.No ale uzbieralo sie 10 doroslych i 5 dzieci no i Rafi ale on pewnie na cycku wiec z imprezy brata nie skorzysta :rofl2: No i rozdzielilam ich po pokojach i jakos sie pomiescimy z materacami i wogole ale damy rade.Nie wysylam ich do hotelu bo by juz nikt nie przyjechal.Kurde u nas tortow ladnych brak wszezie takie zwykle jak sama moge machnac.Jeszcze w merkur musze podpytac moze tam cos robia ciekawego :confused: Widzialam kiedys w interspar ale narzekaja ludzie bo mega pomylki sie zdarzaja a ja nie chche np rozowego tortu bo im sie pomyli :nerd: wiec nie ide na to ryzyko...

Vici ja raz jadlam tort robiony na zamowienie w Merkur.Calkiem niezly byl.
My poki co wszystkie imprezki robimy w Polsce.Do komunii mamy jeszcze czas:D

Ooo Kapelutek to już?? Ale zleciało :) życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania i żeby dzidzia w miarę w terminie wyszła, każdy dzień czekania po terminie jest frustrujący ;D

reklama
Do góry