reklama
Mokito
Fanka BB :)
Fana apropos domu, to jesli nie zalezy Wam tak bardzo na natychmiastowym posiadaniu go na wlasnosc, to moze interesujaca opcja byloby miete mit kaufoption. Sa to zazwyczaj szeregowce, ktore po 10 latach mozna nabyc na wlasnosc. Na wstepie placi sie 10-50 tys, to zalezy. Jest to Genossenschaft, czyli spoldzielcze. My sami bedziemy sie do takiego pod koniec roku przeprowadzac. No ale wiadomo, nie jest to wolnostojacy domek, co kto lubi
fana999 ja tez miałam takie stawianie sie brzucha, troche sie bałam bo jednej nocy było to bardzo często,pojechałam do szpitala na kontrolę tak dla swietego spokoju i okazało sie ze to przez wysiłek,a faktycznie w tedy miałam ciezki dzien.Samo stawianie w sobie nie jest grozne chyba ze jest bolesne.. mnie nie bolało tylko brzuch robił sie taki twrdy i napięty, kazali mi brac magnez i duzo wypoczywac.
marti_w
Ja też miałam często twardy brzuch w ciąży,najczęściej po wysiłku a później się okazało ze mam skrócona szyjkę macicy i na zwolnienie Wkoncu do stałam rodzinne,wyrównanie od stycznia i byłam w szoku bo myślałam że jest 100€na miesiąc a dostałam 163€
marti_w
Tez z mężem rozglądamy się za czym swoim ale ciężko. Na domek nas nie stać bo trzeba mieć 30%swoich pieniędzy. Wiec szukamy mieszania ale też tu w Brucku nie jest kolorowo,wogole nic nie a ciekawego. Moje marzenie to mieszkanie na parterze z wyjściem na podworeczko z salonuchociaż kawałek zieleni musze mieć. A moja mała miała szczepionkę w czwartek i spisała się super,nawet nie rozkładana się do łez jedynie się porzalila dzielna w mamusie zmieniłam tez mleko na hipp ar bo tego beba ar nigdzie dostać nie mogłam a momentalnie zmiana u małej,kupka czysta musztarda zrobiła bez problemu,płaczu.
wweerraa13@wp.pl
Zaciekawiona BB
Witam mnie tu bardzo dawno nie było powiedzcie mi jak wygląda sprawa z mieszkaniami z genossenschaft?
reklama