reklama
kapelutek
Zaangażowana w BB
Melduję się Z tym, że ja jutro nie dam rady Dziewczyny.... mamy już z Mężem zaplanowany dzionek...
Mam jednak nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie :-)
Pochwalę się, że dziś byliśmy na badaniu z Mężem i widzieliśmy naszą Dzidzię :-) Płci jeszcze nie znamy, ale nasz Bobasek ssał dziś kciuk i bardzo się wiercił :-) Coś pięknego :-) :-) :-)
Mam jednak nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie :-)
Pochwalę się, że dziś byliśmy na badaniu z Mężem i widzieliśmy naszą Dzidzię :-) Płci jeszcze nie znamy, ale nasz Bobasek ssał dziś kciuk i bardzo się wiercił :-) Coś pięknego :-) :-) :-)
kapelutek
Zaangażowana w BB
życzę Wam pięknej pogody :-)
aniag78
Fanka BB :)
Patili a twoj synek ile ma miesiecy? Na taki poczatkowy katarek dobrze jest zrobic inchalacje zeby nie potrzebnie faszerowac lekami.
Ale przyszne kokosanki dzis upieklam, chyba zjem wszystkie )
Przepis poproszę!:-)
Zgadzam się co do inhalacji, potrafią zdziałać cuda. My przy katarkach wyciągamy sprzęcior i zawsze ratuje sytuacje. Jeśli nie macie inhalatora poproście pediatrę niech przepiszę Wam go na receptę. Jest całkowicie refundowany i nie trzeba go zwracać.
Mokito
Fanka BB :)
aniag78 naprawdę dobrze wiedzieć, że inhalator jest refundowany! Raz robiłam zakupy przez willhaben i gościu chciał mi opchnąć przy okazji właśnie tę maszynę. A skoro można ją mieć za darmo.. byłabym wkurzona, że wydałam niepotrzebnie pieniądze.
Nie wiem czy to już jesienna depresja czy smutek, że nie wezmę udziału w spotkaniu, ale nie mogę spać (tłumaczę się od razu z godziny pisania posta) :-)
kapelutek pięknie, podglądacie już dzidzię. Piszę "pięknie" bo wracają do mnie wspomnienia z pierwszego monitoringu :-)
Maryńka, mikimar, vixen89 i poziomeczka (to chyba wszystkie?) bawcie się dobrze. Widzę, że miejsce spotkania było specjalnie pode mnie, więc tym bardziej czuję sięjak specjalny gość, którego zabraknie hehehe
Nie wiem czy to już jesienna depresja czy smutek, że nie wezmę udziału w spotkaniu, ale nie mogę spać (tłumaczę się od razu z godziny pisania posta) :-)
kapelutek pięknie, podglądacie już dzidzię. Piszę "pięknie" bo wracają do mnie wspomnienia z pierwszego monitoringu :-)
Maryńka, mikimar, vixen89 i poziomeczka (to chyba wszystkie?) bawcie się dobrze. Widzę, że miejsce spotkania było specjalnie pode mnie, więc tym bardziej czuję sięjak specjalny gość, którego zabraknie hehehe
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendobry niedzielnie :-)
Na poczatek zycze milego spotkanka :-) U nas wczoraj padalo wiec wam zycze ladnej pogody.
Z tym inhalatorem to dobrze wiedziec co prawda Victor nie mial za duzo katarow i inych infekcji ale widzialam co potrafi to urzadzenie u szwagierki.A nigdy nie wiadomo czy drogie dziecko bedzie takie same-no raczej rzadko...
Na poczatek zycze milego spotkanka :-) U nas wczoraj padalo wiec wam zycze ladnej pogody.
Z tym inhalatorem to dobrze wiedziec co prawda Victor nie mial za duzo katarow i inych infekcji ale widzialam co potrafi to urzadzenie u szwagierki.A nigdy nie wiadomo czy drogie dziecko bedzie takie same-no raczej rzadko...
Witam niedzielnie i... deszczowo... Także nie wiem czy coś z tego spacerku nam wyjdzie
Dobrze wiedzieć o tym inhalatorku, ostatnio ponad tydzień męczyliśmy się z katarkiem. Ale to chyba nie jest dla aż takich malutkich dzieci?
Dobrze wiedzieć o tym inhalatorku, ostatnio ponad tydzień męczyliśmy się z katarkiem. Ale to chyba nie jest dla aż takich malutkich dzieci?
Ostatnia edycja:
reklama